Arama sonuçları: *

• Users: FarukKG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FarukKG

HepsiBurada firstteknoloji satıcısından hdd alan varmı ?

3 adet 4 tb Ironwolf HDD Aldım. Ama satıcının aldığı yorumlar çok korkutucu. Satıcıya defalarca sordum 0 ürün yolluyoruz dedi. Diskler geldiğinde nasıl test etmem gerekiyor SMART Verisi ve Bad sector kontrolü dışında ?
  2. FarukKG

5950x Mi daha mantıklı aynı paraya DDR5 Geçmek mi ?

Merhaba İmzadaki sistemi kullanıyorum şu anda, işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum. DDR5 e geçmek için neredeyse yeniden pc toplamam gerekeceği için mantıklı bulmadım. 14k ya 5950X mi alsam 15-16K Ya ucuzundan DDR5 mi geçsem mantıklı olur sizce ? Ara sıra video encode,decode ve render alıyorum...
  3. FarukKG

Yeni M.2 SSDmde yaşadığım sorunlar ?

Merhaba Sandisk Extreme 2tb model m.2 ssd sini aldım ama 2 gündür disk rasgele zamanlarda birden yok oluyor. Oynadığım oyun çöküyor , Programlar diski görmüyor vs vs. lütfen yardım edin pc reset atmaktan sıkıldım.
  4. FarukKG

1660 Super Ventus Değerler normal mi ?

Bu değerler normal midir ? biraz sıcak çalışıyor gibi geldi ama bilemedim
  5. FarukKG

Oyun depolama için m.2 SSD Seçimi

Ortalama 4bin tl bütçem var. 2TB Bakıyorum. 4,5k yı geçmeyecek bir kaç seçenek buldum hangisini önerirsiniz ? İşletim sistemi kurulmayacak sadece oyun depolamak için kullanılacak. https://www.n11.com/urun/sandisk-extreme-2-tb-m2-nvme-pcie-40-ssd-46715073...
  6. FarukKG

Temu paketi 2 ye böldü.

Merhaba 25 ve 30 Aralıkta temudan toplamda 2 alışveriş yapmıştım. 6 Ocakta bir spariş daha verdim ama çok geç gördüm bu sparişim 2 ye bölünmüş. Şimdi bir spariş daha verdim ama bu sparişimde 2 ye bölünürse toplam 6 kargo olmuş olacak. Bu durumda ne yapabilirim ?
  7. FarukKG

Kodak X120 SSD 400 TL Ekleyerek Raid 0 yapmaya değer mi

Temudan oyun depolamak için Kodak X120 1TB SSD aldım ama DRAM olmadığından dolayı oyunları indirirken yada dosya taşırken aşırı yavaşlıyor (4-5Mb a kadar düşüyor). Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok taş gibi. Temuda 600tl kredim var 400tl gibi komik bir rakama 2.sini alabiliyorum şu anda. Alıp...
  8. FarukKG

Asus anakart garantiden nekadar sürede gelir ?

Anakartımda Cha_Fan 2 girişinin hızını ne bios ile nede program ile değiştiremiyorum sabit 550-600rpm dönüyor. Fan başlığının üstündeki nuvoton 3949S çipine elim yanlışlıkla değdirdiğimde AŞIRI Sıcak olduğunu farkettim. Bilgisayarı günlük olarak kullanmak zorundayım ve elimde başka anakart yok...
  9. FarukKG

Quest 3 için Wifi adaptör önerisi

Quest 3 alacağım Airlink için Wifi kartı bakıyordum ama anakartın usb2.0 portuna takılması gerekiyorlarmış bende tüm portlar dolu. Minimum Wifi 6 Destekli wifi adaptör öneriniz varmı ? Routerim Wifi 6 destekliyor
  10. FarukKG

10K Motorsiklet Kask Önerisi

Beyaz 450Sr için 10K ya kadar Kask önerisi lazım. https://www.n11.com/urun/nexx-y100r-night-rider-kapali-motosiklet-kaski-beyaz-49628606?magaza=vipmoto&beden=xs&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu hoşuma gitti ama çok rüzgar alıyormuş galiba
  11. FarukKG

360mm ile 5700x soğutamıyorum ?

Merhaba 3-4 gün önce CM ML240L Sıvı Soğutmadan Bitfenix Cube 360 a geçtim ısılar azalsın vs diye . Ama 240 mm kullanırken PBO 140W 85 Dereceye Sınırlıyorken 360mm de yine aynı 140W 85 Derece oluyor. yükseltmemin hiçbir anlamı kalmamış oluyor böyleliklede. Montajın doğru olduğuna eminim Kullanım...
  12. FarukKG

P95 5700X 91 Derece nasıl

360 sıvı soğutmayla sonuçlar bu şekilde ? Herhangi bir sıkıntı varmı ? Bana fazla geldi 360mm ye göre (P95e dayanabilsin diye Oc kıstım 4.7 de direk gidiyor)
  13. FarukKG

Çözüldü✓ Bu Argb başlığının bir ismi varmı ?

Merhaba Bitfenix Cube 360 sıvı soğutma aldım ama fanlarının argb başlığı oyuncak araba pil başlığı gibi bir şey bunu standart argb başlığına vs çevirebilecek bir aparat varmı ? Kutudan 1 tane çıkıyor 2 tane daha lazım
  14. FarukKG

Çözüldü✓ 3100 e Bitfenix Cube 360 Alınır mı ?

3100tlye Bitfenix Cube 360 Sıvı Soğutma Alınır mı ? https://www.incehesap.com/bitfenix-cube-360-bfw-aio-360-bb27a-rp-siyah-360mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-67213/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.99.7
  15. FarukKG

Aynı marka arası 2 farklı monitör renk farkı

Merhaba şuanda ViewSonic VX2719-PC-MHD kullanıyorum ama 2. Monitör olarak 2k bir şey almak istiyorum. Bunun yanına VX2718-2KPC-MHD alsam çok aşırı bir renk farkı olur mu ? (Şuanki 1080p 240 hz yeni alacağım 2k 165hz)
  16. FarukKG

Dik Gpu monte edilebilen kasa

Merhaba açıklamadaki sistem için Dik Gpu ve 360mm sıvı soğutma takılabilen kasa arıyorum. Akvaryum tipi olursada çok güzel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum Dragos North L + Riser nasıldır ?
  17. FarukKG

Aldığım Psu Güzelmidir ?

3000TL ye 0 High Power Performance GD 800W 80+GOLD PSU Aldım. İmzadaki sistemi 650W ile kullanıyorum. psunun herhangi bir sorunu var mıdır ? https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-performance-gd-800w-80-gold-guc-kaynagi-hp1-j800gd-f12s.html
  18. FarukKG

1800Tl Mouse önerisi

1800TL Bütçem var. Donanımarşivinin paylaştığı MSI GM51 Lightweight Wirelessini aldım . ama piyasaya baktığımda aynı sensörlü çok daha ucuz modeller var. https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-n3-three-mode-kablosuz-gaming-mouse-beyaz...
  19. FarukKG

Mavi Ekran Yeni formattan sonra pc sürekli çökmeye başladı.

Bazen kitleniyor aç kapa yapmadan hiçbirşey oynamıyor bazende mavi ekran veriyor ama çok hızlı geçtiği için göremiyorum sebebini. Minidump klasörüde yok. 2 kere çöktü ikisindede olay günlüğünde şunlar yazıyordu. Çok önemli bir donanım hatası oluştu. Bileşen tarafından bildirilen: İşlemci...
  20. FarukKG

Red devil furmark nasıl ?

Şuan kartı almak için test ediyorum. 32 Fanda 74 Derece uzay montaj. Değerler nasıl ?? İçerisi sıcak biraz.
Geri