Arama sonuçları: *

1. M

Bu Oyunlardan Hangisini Tavsiye Edersiniz

Arkadaşlar günaydınlar, kasım indirimlerinden 200 lira gibi bir fıyata Age of Empires 4, Age of Wonders 4, Deep Rock Galactic, Far Cry 3, Far Cry Primal, AC Mirage aldım. Oyunların hepsi de kendi alanında başarılı oyunlar diye düşünüyorum ama bu sene hakimlik sınavına hazırlandığım için günlük...
  2. M

31,5 Kya Alınabilir DDR5 Sistem (B580 Ekran Kartı) En fazla 4 taksit var.

https://www.itopya.com/arcb580v3intelcoreultra5225fintelarcb58012gb16gbddr5500gbnvmem2ssdintel_h31267 Arkadaşlar uzun süredir sistem araştırması yapıyorum, normalde indirim döneminde bu fiyat bandında bir sistem alacaktım nasip olmadı, bu sistem sizi baya bir süre götürür ekran kartının...
  3. M

30-32 K Sistem Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rx-9060-xt-16gb-a520m-500gb-ssd-16gb-ram.html Arkadaşlar bütçem bu civarlarda şu anki sistemim rx 580 ve r5 2600 yani çok sık sistem değişikliği yapamıyorum, bu sistemi almayı düşünüyorum 1 TB ssd ve işlemci fanı takıcam aşağı yukarı 32 kya gelecek...
  4. M

Asus PRIME B450M-K anakarta SSD Önerisi

Aşağıdaki anakartı kullanıyorum ve 1 TBlık bir HDD var ama bilgisayarda sürekli %100 disk kullanımı yazıyor. Oyunlarda takılma vs. de oluyor. Bu sebepten bir SSD almak istiyorum. SSDler hakkında pek bilgim yok ama 500 GB yeterli olur diye düşünüyorum. M2 ve Sata SSD diye farklı türler varmış...
  5. M

Bu monitörlerden hangisi daha mantıklı

Şu anda kullandığım monitör aşağıdaki Casper monitör 12 senedir falan kullanıyorum, gayet memnun bir şekilde kullanmıştım. Son birkaç aydır güç kablosundan kaynaklı bazen görüntü gidip geldiği için yeni bir monitör almaya karar verdim. Aldığım ürünü en azından 4-5 sene kullanmak istiyorum...
  6. M

Üniversiteli Öğrenciler İçin Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, uzunca bir açıklama yazacağım. Vakti olmayanlar için en altta laptop tavsiyeleriniz için önemli birkaç kriter yazdım onlara bakarak tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar ben bu yıl hukuk fakültesi 2. sınıfa geçtim yani...
Geri