Arama sonuçları: *

• Users: S C O
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S C O

Yardım TP-Link RE300 Kurulum Sorunu

Merhaba arkadaşlar, TP-Link RE300 model bir menzil genişletici aldım. QR kodunu okuttuğumda normalde RE300 kurulum videosuna yönlendirmesi gerekirken beni RE305 kurulum sayfasına yönlendiriyor. Yani cihazın kendi modeline ait kurulum ekranı yerine başka bir model çıkıyor. TP-Link’in resmi...
  2. S C O

Shiftdelete'ye Ne Oldu?

Merhaba Arkadaşlar, Merak ettiğim bir konu var. Daha doğrusu, forumun son durumu hakkında bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. ShiftDelete’ye ilk üye olduğum zamanlarda hem üyeler hem de yönetici ekibi oldukça aktifti. Şimdi ise son 1-2 haftadır ne üyeler eskisi kadar aktif görünüyor ne de...
  3. S C O

Battlefield serisinin en iyi oyunu Battlefield 1 mi, Battlefield V mi?

Merhaba arkadaşlar, Battlefield serisinin sizce en iyisi hangisi? Çoğu kişi Battlefield 1’in daha güzel ve heyecanlı olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Bende Battlefield V var ama henüz oynamadım. Bu tarz bir oyuna başlamak istiyorum. Sizce Battlefield 1’i satın alıp indirsem pişman...
  4. S C O

Telegram Ekran Paylaşımında Ses Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Telegram da ekran paylaşımı açtığım zaman, görüntü geliyor. Lakin karşı tarafa oynatılan video'nun sesi gitmiyor, tüm ses ayarlarına baktım hepsi aktif ve açık durum da bunun başka bir yollu mu var. Acaba bilen arkadaşlar lütfen bana yardım edebilir mi.?
  5. S C O

Yardım EA Sports FC 25 Kaldır Mi?

FC25 sistemleri bu şekildeymiş arkadaşlar; Benim kullandığım sistem donanımlar da bunlar; Intel Core i5-11400F 16GB RAM. NVIDIA GeForce GTX 1650. SSD - 250 GB. M2 SSD - 1TB Windows 10 FC24’du rahat bir şekilde oynuyorum.
  6. S C O

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İş Yapar Mi?

Merhaba Gençler, Herkese iyi geçeler dilerim ilk önce, herkesin bildiği üzere Fenerbahçe José Mourinho'yu teknik ekibe aldı bu konu da sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir Beşiktaşlı olarak Mourinho'yu zaten seviyordum, süper ligde'de görmek benim için heyecan verici ayrıyeten zaten başarıdan...
  7. S C O

Öneri Logitech G Serisinin Arasında Kaldım.

Merhaba Arkadaşlar, Logitech G serisi çok fazla var, lakın hangisini almamız gerek inanın hiç bir fikrim yok zaten pek bu konuları da anlamadığım içinde sizden yardım istiyorum, oynadığım oyun tek Valorant buna göre bir mouse öneri yapar misiniz? WLmouse Beast X adlı bir mouse de önerildi bana...
  8. S C O

ASUS RTX 4060 TI Mi? RTX 3070 mi?

ASUS RTX 4060 TI 16GB Ekran kartı mi? Yoksa RTX 3070 mi? İnternetten üzerinden baktığım zaman, ''RTX 4060 RTX 3070'e eşittir'' Diye bilgi verilmiş ama şöyle de bir sorun var. Gençler günümüzde ki, oyunlara bakarsak da 8GB bir ekran kartı yetmiyor gibi bana soracak olursan kafam allak bulak oldu...
  9. S C O

Öneri Laptop Tavsiyesi ( 8.000-10.000 TL ) Arası.

Merhaba Arkadaşlar, 8.000-10.000 TL'lik bir laptop almayı düşünüyorum ama bütçe biraz kısıtlı olduğu için 8.000-10.000 TL arası olursa çok makbule geçer gençler. Kullanım amacı; Film , Haber , Video ve Dizi olacak çoğunluk.
  10. S C O

100. Yıl Beşiktaş Forması Satışa Sunuldu Mu?

Beşiktaş - Hatayspor karşılaşma sırasında Beşiktaş 100. yıla özel forma tasarladı ve bu formayı hiç bir yerde bulamıyorum.
  11. S C O

Instagram İnstagram Reels Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Merhaba Arkadaşlar, Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım var. Gençler reels de karşıma abuk sabuk açık saçık kızlar çıkıyor sayfayı yenilediğim halde abartısız %80-%90'nı kızlar ile dolu bunun bir çözümü yok mu? Karşıma çıkmasın ağa bu tarz videolar. Ağa...
  12. S C O

Sistemi Bu Şeklide Yapsam Sizce Nasıl Olur?

Merhaba Arkadaşlar, Sistemim şu şekilde benim; Intel(R) Core(TM) i5-11400F 8,00 GB NVIDIA GeForce GTX 1650 SSD 250 GB Yapacak olduğum sistem de şu şekilde; 16GB Geforce RTX 2060 M2 SSD 1TB SSD 250GB
  13. S C O

Yardım Valorant’a Nick İkonları Gözüküyor.

Merhaba Arkadaşlar, Günaydın ilk önce arkadaşlar küçük bir sorum olacak sizlere Valorant’a oyuncuların üstünde nickler ikonu çıkıyor bunu ayarlar dan kapanıyormuş da ben bir türlü bulamadım internetten de araştırdım lakin sonuç nafile bu konu da bilgisi olan varsa lütfen bana yardım edebilir mi?
  14. S C O

Öneri Oyuncu Kulaklık Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Herkese hayırlı geçeler dilerim ilk önce '' 800-900 TL'ye '' Bir kulaklık arıyorum, Daha önce den '' Corsair HS50 PRO '' Kulaklığını kullanıyordum 8-9 Yaşında ki, Kuzenim kulaklığı yere atıp parçalamadan önce gene Corsair HS50 PRO alayım yoksa daha iyi bir kulaklık bulabilir...
  15. S C O

IOS İphone 7 Sorun Yaşama

Merhaba Arkadaşlar, Arkadaşım İphone 7 kullanıyor, Aramalar da karşı tarafın sesi az geliyormuş ona karşı tarafa giden ses net bir şekilde gidiyormuş ama bir de hoparlör den dışarı çıkan sesler az geliyormuş örnek olarak '' Bildirim gelince sesi sanki telefon sesi kısık şeklinde, Titreşim açık...
  16. S C O

Yardım Forza Horizon 5 Kaldırır Mi?

Merhaba Arkadaşlar, Herkese günaydın ilk önce küçük bir sorum olacak sizlere, Benim bu konuları anlamadığım için sizlere danışayım dedim. " Forza Horizon 5 sistem kaldırır mi? " Arkadaşlar. Kaldırsa bile donma kasma yaşar mıyım.? Sistem Bilgisi; Intel Core i5-11400F 8 GB RAM. NVIDIA GeForce...
  17. S C O

İnstagram'da Kod Gelmiyor.

Merhaba Arkadaşlar, İnstagram'da hiç bir şekilde kod gelmiyor, Bana arkadaşlar '' Şifremi unuttum '' Diyorum '' Mail veya numara kod gelmesi gerektiği yerde '' Hiç bir şekilde ne kod geliyor nede sıfırlama linki, 2-3 Gün önce İnstagram ekibe yazdım lakin hala da cevap vermediler. Bu durumu bir...
  18. S C O

Valorant Yeni Başlayana Tavsiye

Merhaba Arkadaşlar, Gençler şöyle bir sorum var sizlere, Ben valoranta yeni başladım daha 15-16 Level bir hesabım var, Kendimi bu oyunda nasıl? Daha iyi geliştire bilirim mesela neler yapmam lazım ne gibi ayarları kapatıp ne gibi ayarları açmam lazım.
  19. S C O

Şampiyonlar Ligi Kim Kazanır Sizce?

Real Madrid - Manchester City buğun ki maçta berabere kaldı, Arkadaşlar şahsen ben Real Madrid alır diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi pek olmadı. :) Buğun de Milan - İnter maçı var, Zor bir maç ama kazanma istatistikleri bakarsak Milan %31 ve İnter %39 olarak gözüküyor. İnter alır bence bu...
  20. S C O

Gençler Size Bir Sorum Olacak.

Merhaba Arkadaşlar, Biz niye veya neden iyi olmadığımız halde sevdiğimiz insanlara yalan söylüyoruz. Bu olay herkese de var neden? Biz kötü olduğumuz halde hep iyiyiz diyoruz.
Geri