[H3 id='GoodbyeDPI+indirdim+dc+iin+ve+internetim+kesilmeye+baslad+imdide+GoodbyeDPI+y+silmeye+calsyorum+slnmyor+b+yolu+varmdr+yardm']GoodbyeDPI indirdim dc için ve internetim kesilmeye basladı şimdide GoodbyeDPI yı silmeye calısıyorum sılınmıyor bı yolu varmıdır yardım[/H3]
40bin bütcem var daha üstüne cıkamıyorum full setup toplamam lazım yardımcı olacak varsa sevınırım gta5 rdr2 god of war cs2 gıbı oyunlar oynayabileceğim
https://www.incehesap.com/hydro-bronze-oem-paket-fiyati-49164/?hsu=35105,878592,35108,1774848,578822,789692,690977 bu sistemi aldım ama anakartı colorful a güvenemedim iyi midir kötü müdür bi karar veremedim yardım eder misiniz
165 hz 1 ms gibi bi monitor olsa güzel olur 3-4 arası butcem var cok cıkamam bu fiyat bandında güzel bişey var mı
geçen birisi WARP WP24-W 23.8 inç 165Hz 1 ms(MPRT) G-Sync / FreeSync / RGB Oyuncu Monitörü bunu önerdi markayı bilmiyorum o yüzden güvenemedim
kuzenimde ödünç elektro gitar aldım (ibanez grg121dx bkf gio serisi siyah) nasıl kullanılcagı hakkında gram fıkrım yok ve ogrenmek ıstıyorum amfısı felan var nasıl ayar yaparım akor ayarı felan nasıl yapılır bırı yardım edebılır mı?
oyun dosyasının ıcınde dıl var ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum lang dosyası var turkce var yapılandırma dosyasından degıstırıyorum ama oyuna ıslemıyor oyun craclı hiç bir yerdende bulamadım nasıl yapılcagını yardım edıcek var mı ısterse discord dan da gösterebilir
işlemci i713700f ekran kartı 3070 ve 32gb ram var ama bu younda epıc ayarlardada 17 en dusuk ayardada vsync de actık kapattık hıc bır sey olmuyor sorun nedır? benım arkadasta 6800xt ve 5 7500f var 90 fps alıyor
rx6800xt + 5 7500f +ddr5 xpg 16 gb ram bunlara sahibim ve nedensiz oyunlarda cok düşük fps alıyorum en basiti ARK ta sabit 180 bile alamıyorum arkadasımda 3050 var o bile 150 benle aynı alıyor anlamıyorum bazen cs de ölüm macında cok kasıyor 90 a kadar indiği oluyor bi yardım ederseniz sevinirim
gitar öğrenmek istiyorum suanda hıc bır bılgım ve gıtarım yok bana hem f/p bir gitar hemde bilindik tüyo ya da öğretici bir kanal var mı?(akustik gitar)