Arama sonuçları: *

• Users: Sanfoor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bedelli askerlik iptali

Dostlarım ben geçen yılbaşından önce bedelli askerliğe başvurdum ve ödememi yaptım. Sevk tarihim aralık ayında. Ben yaklaşık 1 ay önce bedelli askelrik iptali için yaşadığım şehirden dilekçe verdim, bu dilekçeyi başka bir şehirdeki asıl şubem olan yere gönderdiler ve onları aradığımda ise...
  2. S

Pivot monitör önerisi

4 ya da maksimum 5 k ya kadar pivot monitör önerisi olan var mı dostlar
  3. S

İşlemci sıcaklığı ve fan sesi problemi

9 aydır 7800x3D kullanmaktayım ve aldığımdan beri bu lanet işlemcinin sıcaklığından ve kasa fanlarından gelen sesten harbiden bıktım. allah rızası için bilen biri yardımcı olsun. aldığımda falan anlamadığım için hiç ayar yapmamıştım. bugün biosu güncelledim fanları en düşüğe aldım ses kesildi...
  4. S

Kablosuz klavyemi nasıl aktif ederim ?

beyler yeni bir kablosuz klavye aldım ama aşırı fransızım mevzuya. bunu usb ile kablosuz nasıl çalıştırabilirim model akko mod007b he pc joy of life
  5. S

Yan monitör ne almalıyım

Beyler hali hazırda ana monitörüm 170 Hz 1 MS 24 inç bunun yanına bir pivot monitör almayı düşünüyorum hem görüntü açısından hem de yayınlarda yan ekran için. 75 Hz siradan bir monitör alsam yeterli olur mu yoksa bunu da kaliteli almak mı lazım, yani düşük bir şey alsam bir problem yaratır mi ...
  6. S

Hawk gaming chair fab v4 5749 tl

Benim gibi koltuk arayan vardır belki fiyat güzel ama alınır mı tam emin olamadım
  7. S

Oyuncu koltuk önerisi yardım!

Beyler şu 3 koltuktan birini almayı düşünüyorum xdrive 15 li plus x drive anka Hawk fab v4 Fiyatlar hemen hemen aynı hangisini almalıyım
  8. S

Akvaryum kasa yardım

Beyler akvaryum kasa alacağım fakat bu modeller arasında kaldım https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-king-kumandali-argb-fanli-temper-camli-oyuncu-kasasi-7-x-12-cm-beyaz-fiyati,741342968.html...
  9. S

Am5 sistem yardım lazım beyler

Hali hazırda 7800x3d, b650 plus anakart, rtx 4060 lı bir sistem kullanıyorum. Öncelikle sogutmam kötü oldugundan en az 360mm almayı düşünüyorum aklımda 2 model var biri msı MAG coreliquid m360 biri de dün itopyada indirime giren Corsair h150 bunların hangisini tercih etmeliyim ? Bir de ssd...
  10. S

7800x3d yardım lütfen

beyler yeni bir sistem aldım işlemcim 7800x3d sıvı soğutma deepcool le520 240mm. boşta 46 derece oynadığım oyunda ise maks 68 falan görüyor. bunun normal olduğunu biliyorum fakat oyunda ufaktan zorlandığı yerlerde sıvı soputma bağırıyor gibi oluyor ve 85 dereceye falan çıkıyor ama sadece anlık...
  11. S

İŞLEMCİ ISINMA SORUNU

beyler yeni bir sistem aldım işlemcim 7800x3d sıvı soğutma deepcool le520 240mm. boşta 46 derece oynadığım oyunda ise maks 68 falan görüyor. bunun normal olduğunu biliyorum fakat oyunda ufaktan zorlandığı yerlerde sıvı soputma bağırıyor gibi oluyor ve 75 dereceye falan çıkıyor ama sadece anlık...
  12. S

SIVI SOĞUTMADAN SES GELİYOR

Beyler ben pubg mobile oynuyorum sistemim yeni. ilk defa sıvı soğutma kullanıyorum oyunda mesela fps in düştüğü ufaktan zorlu yerlerde sıvı soğutmadan bir ses geliyor 2-3 saniyeliğine bağırıyor gibi oluyor bu normal midir yoksa baktırtmalı mıyım ? sıcaklığa bakıyorum max 70 derece oluyor sorun...
  13. S

ddr5 sistem toplama yardım

selamun aleyküm ddr4 sistemimi upgrade etmek istiyorum. sadece ekran kartımı kullanıp kalan parçaları upgrade edip ddr5 e geçecem. işlemci 7800x3d alacağım bana çok yüksek fiyatlı olmayan psu ram anakart ssd ve sıvı soğutma önerir misin kullanırken pişman olmayacağım
  14. S

işlemci ve anakart upgrade

beyler ben en başından beri burada sizlere danışarak sistem topladım şimdi sistemimi upgrade etmek istiyorum yardımınıza ihtiyacım var. güncel sistemim bu şekilde WD 480GB GREEN SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1650MB) Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanlı Temper...
  15. S

Rtx 4060 mı rx 6700 xt mi

Beyler araştırmalarıma göre RX 6700 xt 4060 tan daha performanslı. Bende açılmamış 0 msı rtx 4060 var bunu 3 aylık RX 6700xt ile takas yapmam mantıklı mı? İşlemcim r5 5600
  16. S

15k ya r5 5600 ve rx 6600 alınır mı

Beyler bu alınır mı yoksa başka öneriniz var mı ? (Bütçe yükseltebilirim)
  17. S

Bütçe 15k hazır sistem öneri

Beyler bütçem 15k ben ryzen 5 5600 ve rx 6600 lü sistem almayı düşünüyorum var mı daha iyi bir önerisi olan ve bir de monitör önerirseniz sevinirim 144 hz
  18. S

Arkadaşlar sistem toplama yardım

Arkadaşlar yeni bir kasa alacağım ve bütçem maks 26 k. Uzun araştırmalarım sonucu işlemci olarak i5 13400f veya Ryzen 5 7500f düşünüyorum sizce hangisi olmalı? Ekran kartı da yeni çıkan rx 7700xt ile 6700xt veya 6800 xt bunlardan birini düşünüyorum. Aklımda ekran kartıyla alakalı bir soru var...
  19. S

Selamlar herkese bu sistemlerden hangisini alayım tavsiyeniz var mı

1. sistem Amd Ryzen 5 2600 3.6 ghz İŞLEMCİ Msi Twin Frozen Gtx 1050 Tİ EKRAN KARTI 8+8 Dual Channel 3200 MHz RAM 240 GB Netac 550 Okuma 500 Yazma SSD 1 TB Westen Digital Blue 7200 RPM Harddisk Biostar B450 MH ANAKART ACER sadece kasa 7000 istiyor bu 2.sistem İşlemci - Ryzen 5 3500x 8GB...
Geri