Arama sonuçları: *

• Users: lyoko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lyoko

Çok GPUlu sistem tavsiyesi

Arkadaşlar selam elimde 4080 süper 4070 süper iki adet ekran kartı var bunların ikisini de aynı anakartta kullanabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Parçalar çok önemli değil oyun oynanmayacak sistemde yapay zeka modeli eğitiminde kullanılacak. Şimdiden teşekkürler.
  2. lyoko

AOC Monitör arıyorum

Arkadaşlar selam. AOC Q24G2A/BK Modeli monitörü almak istiyorum ama sanırım üretilmiyor artık. Bu monitörü nasıl bulabilirim nerden satın alabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı?
  3. lyoko

5000 TL Civarı Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi

Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Önerdiğiniz alternatif başka model var mı ? Rekabetci FPS oyunları oynamıyorum.
  4. lyoko

MSI MAG PANO M100R PZ ve ryzen 7500f 'e sıvı soğutucu tavsiyesi

MSI MAG PANO M100R PZ kasam ve ryzen 7500f işlemcim var. Sıvı soğutucu olarak ne tavsiye edersiniz? Yoksa kule tipi mi kullanmayı önerirsiniz?
  5. lyoko

Spatium nasıldır, alınır mı?

Arladaşlar selam. SSD almak istiyorum aklımda...
  6. lyoko

Sistemim Yarım Kaldı

Arkadaşlar selam. Elimde Ekran kartım ve İşlemcim mevcut, kalan parçalar hakkında kararsızlığım var. Aşağıdaki parçları almayı düşünüyorum. Değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parça var mı? Ekran Kartı MSI RTX 4070 Super 12G Gaming Slim(Mecvut) İşlemci AMD Ryzen 5 7500F (Mevcut) Anakart ASUS, PRIME...
  7. lyoko

4070 Süper Sisteme Kasa Tavsiyesi

MSI RTX4070 Süper Gaming Slim ekran kartım mevcut. Kasa ve PSU arıyorum. Sıkışık da olmayacak şekilde önerdiğiniz kasa ve PSU'lar var mı acaba? Aklımda bu var...
  8. lyoko

Hangi model daha mantıklı?

RTX 4070 süper için iki model arasında kaldım hangisi daha mantıklı sizce? MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim Asus RTX 4070 Super Prime OC Edition
  9. lyoko

4070 Super Sistem Tavsiyesi

4070 Super bir sistem almayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz hazır sistem var mı? Şimdiden teşekkürler. Düşündüğüm sistem:
  10. lyoko

40-45k Civarı DDR5 Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar selam. 45k civarına AM5 bis sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak Nvidia ve ram olarka da 32 gb düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz sistemler var mıdır? Taksit olması büyük bir avantaj olur benim için.
  11. lyoko

Bu özelleştirilmiş sistem alınır mı?

Arkadaşlar selam, GameGaraj peşin fiyatına 12 taksit yaptığı için oradan bir sistem almayı düşünüyorum. Sistemin linki https://www.gamegaraj.com/urun/jackal-7a-rtx4060ti/. Bu özelleştirmeler yapınca alınır mı? Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir? Özelleştirilmiş link...
  12. lyoko

Eski kasama PSU tavsiyesi

Arkadaşlar selam, elimde bir kasa var içinde 1060 ve i5 12.nesil işlemci mevcut. Ancak psu'sunda sıkıntı olduğu için kullanamıyorum, yeni psu almam gerekiyor. Eski Psu Dark 500W Dark Force. Ne önerirsiniz?
  13. lyoko

2.El Toplu Monitör Alımı

Arkadaşlar selam, yeni açacağım ofis için toplu 2.el monitör almak istiyorum. Ankara'dan alacağım. Nerden alınır bilgisi olan var mı?
  14. lyoko

Hafif Laptop Tavsiyesi

Arakadaşlar selam, annem için bir laptop alacağım hafif olması ve ekranını 15 inçten küçük olmaması önemli. Normalde macbook alırdım ancak alışması zor olacağından dolayı windows istiyor. Windows için macbook benzeri cihaz önerileriniz varsa sevinirim. bütçe 30k ancak üstüne de çıkılabilirim...
  15. lyoko

Teknobiyotik 4070 sistem alınır mı

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/intel-i5-13400f-3-4ghz-rtx4070-12gb-16gb-ram-500gb-ssd-oyun-bilgisayari.html bu sistem alınır mı sizce arkadaşlar yorumlarınız nedir?
  16. lyoko

Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi

Vatan'dan 35bin lira civarı bir sistem almak istiyorum. Vatanı seçme sebebim ise taksit olması. Önerebileceğiniz sistemler var mı?
  17. lyoko

KEREM AKTURKOGLU-UEL Alınır Mı?

https://www.itopya.com/kerem-akturkoglu-uelintel-core-i5-13400fgigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-16gb16gb-ddr45_h25009 bu sistem alınır mı sizce arkadaşlar? Intel ve Nvidia almaya çalışıyorum.
  18. lyoko

1-1.3 milyon arası araba tavsiyesi

Arkadaşlar selam, 1-1.3 milyon arası 2021 model üstü düşük km benzili ve otomatik araba almak istiyorum. Golf düşünüyorum 2021 model ama tavsiyeleriniz var mıdır?
  19. lyoko

1080p için bu sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/329871/cyber-4070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi almayı düşünüyorum 1 sene kadar 1080p de kullandıktan sonra 2kda kullanmaya başlayacağım sorun olur mu sizce? İşlemciyi de 13400f yapacağım...
  20. lyoko

1080p sistem tavsiyesi

Arkadaşlar selam 1080p kullanmak için bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 2 adet 240hz monitor var onlarla kullanıcam ileride de 2k da da kullanabileceğim ama 1080pde sıkınıt yaratmayan bir sistem önerir misiniz? Intel ve Nvidia düşünüyorum bütçe 30k civarı. Teşekkürler
Geri