Arama sonuçları: *

1. B

Wraith V75 v2 A tuşu basmama sorunu

Merhabalar. Klavye 2 hafta önce falan alındı. Bütün ayarları kapayıp açıp, yanında gelen switchler ile denememe rağmen a tuşu bazen basmıyor temazsızlık oluyor. bu sorunu yaşayan var mı çözümü var mı?
  2. B

Ajazz AK820 mi Wraith w75 v2 mi?

kısa ve öz hangisi daha iyi
  3. B

Ucuza Keycaps Nereden ve Nasıl Tedarik Edilir?

Temu dan ülkeye tedarik edilmiyor diye biliyorum artık o yüzden buraya konu açtım. yardımcı olabilirseniz sevinirim hocalarım.
  4. B

%75 manyetik klavye önerisi

merhabalar. şuanki klavyemin tuşları ikilediğinnden dolayı yeni bir klavye arayışı içerisindeyim.çok bir bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. aradığım kriterler ise şöyle ; Manyetik switch %75 klavye arıyorum f1 f2 f3 tuşları olması lazım çok ses çıkartmaması lazım ve tuşa...
  5. B

Yardım Fotoğraflarımı Aktaramıyorum.

Merhabalar. iPhone cihazımı bilgisayara bağladığımda bu bilgisayar da apple iphone ye tıklayınca içerisindeki dosyalar yok gözüküyor. Windowstan fotoğraflar sekmesini açınca içeri aktar diyince sorun oluştu diyor. iTunes ile yapmaya çalıştığımda ise iTunes iPhone yi algılamıyor. Yardımcı...
  6. B

BIOS Ekranı Gözükmüyor

Anakart Prime x670-p. Sistemi ilk aldığımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım bios ekranına giriyordu uzun zamandır girmedim ve secure boot denen muhabbeti açmak için biosa girmeye çalıştığımda Monitörüm siyah kalıyor. F10 Enter yapınca ilerliyor onda sıkıntı olmuyor fakat ekranı göremiyorum...
  7. B

Anakartımın Driverini Nasıl Kurabilirim (Güncelleyebilirim)

Merhabalar. Anakartımın driveri eski sanırım ve biosa girmeye calıstıgımda monitörüm siyah ekran veriyor sanırsam bu driver ile alakalı. hayatımda hiç güncellemedim zarar vermekte istemiyorum çünkü sistemim güncel bir sistem sayılır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. B

Nvidia Denetim Masası DSR Seçeneği Gözükmüyor

hocalar merhaba. monitörüm 4k ve nvidia da özel ekran ayarları yapmak istiyorum. bunu araştırdım ve herkes dsr ı kapat diyor. fakat benim 3d ayarlarının yönetilmesi ekranında dsr seçeneğim yok. bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.
  9. B

NBA 2K26 70 dolardan 49 dolara düştü alınır mı?

hocalarım sorum başlıkta gözüktüğü gibi acaba sizce %30 indirim ile alınır mı yoksa çok daha makul bir fiyata düşer mi yakın zaman içerisinde (oyun 70 dolar %30 ile 49 dolara düşüyor.)
  10. B

DCIM klasörünü pc ye attığımda Google Fotoğraflar'da atılıyor mu

ÇOK ACİL SORU HOCALARIM . DCIM klasörünü pc ye attığımda (Android telefonlardaki Galeri yeri) Google Fotoğraflar'da kayıtlı olan fotoğrafları da kapsıyor mu dosyanın içine atılıyor mu ? teşekkürler şimdiden
  11. B

Minecraft premium bedavaya üreten siteler hala var mı?

arkadaşlar ile uzun bir süre sonra minecraft oynayalım dedik ve bir arkadaşın da premium hesabı yok. şuan acil lazım ve eskiden böyle siteler/hesaplar dolaşıyordu ortalıkta. bu sistem hala yok mu araştırdım ve bulamadım
  12. B

Steam Cloudda savelenmiş olan bir oyunu silsem oyun dosyalarım gider mi?

Arkadaşlar merhaba. bilgisayarımda yer açmam lazım olduğu için bir tane oyunu silmem gerekiyor fakat o oyunu sonradan oynayıp bitireceğim. Steam cloud'da güncel durumda gösteriyor. oyunu direkt kaldırsam save dosyam oyunu tekrardan indirdiğimde aynı şekilde kalır mı şimdiden teşekkür ederim.
  13. B

2K26 Kasma problemi.

hocalarım merhaba normalde yürürken ve ya offline 5v5 atınca hiç bir sorun olmuyor ama park a girince falan kasıyor oyun nedense çok iyi bir bilgisayarım olduğunu düşünüyorum neden kastığını merak ediyorum sistem ile alakalı mı optimizasyon problemi falan mı yardımcı olmaya çalışan herkese...
  14. B

2K26 Açılmıyor Steam

hocalarım merhaba nba oyununu steamden çalıştırmayı denediğimde 2k26 yazısı geliyor easy anti cheat yazısı biraz duruyor başlatılıyor diyor ve başlatılmıyor steame gelince nba oyunu çalıştırılmıyor olarak gözüküyor (yani oyun çalışırken steamde yeşil oluyor ya o yazı griye dönüyor direkt...
  15. B

En iyi medya oynatıcısı

Arkadaşlar konu da yazdığı gibi en iyi medya oynatıcısı nedir örnek olarak : vlc , windows filmler ve tv gibi gibi yardımcı olursanız çok sevinirim
  16. B

Yardım İphone 15 cihazımın digital screen sorunu var yardımcı olabilecek

arkadaşlar konu belli. telefon ile konusurken nerede ise hic ses almayacak kadar duyuluyor. 1 saat falan pirince koydum hemen 1 arama yaptım ses gayet de güzel geliyordu 2 dakika sonra başka bir konuşma yaptığımda ses eski haline döndü. telefon suya düştü maksimum 2 saniye durdu suda ve su derin...
  17. B

Bilgisayarim bios a girince monitore goruntu gelmiyor

hocalarim baslikta olani yazdim yardimci olabilir misiniz 1745240582 hocalarim yeni monitor takip denedim ve yeni monitorde aciliyor bios ekrani sorun yok ama bir de bu asus yazisi cikiyor ya bilgisayar acilirken o yazi da gozukmuyor ilk monitorumde
  18. B

Mavi Ekran System_thread_exception_not_handled hata kodu acil yardım

arkadaşlar fc25 oynarken bir anda pc mavi ekran yedi bu yazı cıktı yardımcı olabılır mısınız
  19. B

Oyun oynarken ya oyundan atıyor ya mavi ekran yiyiyorum

Arkadaşlar merhabalar, bugün baldurs gate 3 oynarken bir kere oyundan crash yedim, fifa 25 oynarken oyundan atıyordu ki az önce oynarken bir anda mavi ekran yedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  20. B

Oynadığım oyunlar crash yiyiyorum

hocalarım merhaba. neredeyse oyun oynayamıyorum adam akıllı çünkü crash yiyiyorum sürekli bu oyunlarda. örnek; FC25, Baldurs gate 3. Onarım yapıyorum olmuyor ve eskiden böyle bir şey yaşanmıyordu fc25 te yardımcı olabilir misiniz
Geri