Arama sonuçları: *

• Users: EMT1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Razer blackshark v2x ses az geliyor.

Arkadaşlar merhaba ıtopya üzerinden razer blackshark v2 x sipariş vermiştim. Bugün teslim alıp test ettiğimde ses seviyesi sonda dahi az ses geldiğini farkettim. Denediğim programlar ayarlar da sorunu çözemedi. Itopya kulaklık iadesi alıyor mu? Almıyorsa ses kartı alarak sesi artırabilir miyim...
  2. E

Çözüldü✓ Ekran kartını nereye takacağım?

Arkadaşlar merhaba gaming gen üzerinden Mantis 6800 sipariş verdim. Bugün itibariyle elime ulaştı yalnız kasada ekran kartını nereye takacağımı bulamıyorum. Bir kaç video izledim ancak yardımı olmadı. Bu işlerden pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kasanın fotoğrafını bırakıyorum.
  3. E

Sinerjiyle Sorun Yaşayan Var Mı?

Arkadaşlar şikayetvarda sinerji ile ilgili satış sonrası ilgisiz oldukları, müşteri hizmetlerine ulaşılamadığı, iade değişim konularında sorun çıkardıklarına dair çok fazla şikayet mevcut. Sinerjiden hazır sistem almayı düşünüyordum. Daha önce alışveriş yapıp böyle durumlarla karşılaşanlar var mı?
  4. E

Bu Haliyle Alınır Mı?

Arkadaşlar Sinerjinin hazır sistemi bu haliyle alınır mı yoksa kampanyalı hazır sistem mi beklemeliyim?
  5. E

Sizce hangi sistem alınmalı

Merhaba arkadaşlar hazır sistem almayı planlıyorum. Ortalama 20 bin civarı bütçe var. Bu iki sistemden sizce hangisini tercih etmeliyim. Nova sistemi bütçeyi biraz aşıyor. Sizce nova sistemi için bütçeyi aşmak gerekir mi? 6700xt 3070ti hangi ekran kartı oyun amaçlı daha verimlidir? İlk sistem...
Geri