Arama sonuçları: *

• Users: YUSUFİ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

2.3 milyona araba önerisi

Öncelikle merhaba ailecek bir araba alacağız araba otomatik olacak.Arabanın ferah geniş olmasını istiyoruz bagajın da ayni şekilde.(suv a daha yakınız) İstisna olarak Tesla nın yeni makyajlı halini çok beğendik sorun vb şey yaşayan var mı elektrikli diye ısınamıyoruz. Dıger secenek corolla...
  2. Y

Yardım Wwe 2k22 gamepad sorunu

Her zamanki gibi kolu bağladım lakin bir anda dualshock 4 ü xbox kolu olarak görmeye başladı nasıl duzeltebilirim
  3. Y

Yardım Dualshock 4 bağlanmıyor

Orijinal dualshock 4 ü 2 3 günden beri pc de rahatça oynuyordum bugün açtığımda sürücü hatası dedi tekrar bağlamak için eşleştirmeden kaldırdım lakin tekrar bağlayamıyorum çözümü nedir
  4. Y

Yardım Tüketici hakem heyeti süreci nasıl oluyor

İyi akşamlar arkadaşlar 2022 de aldığım bilgisayari servise gönderdiğimde ana kart hatalı bulunup değiştirilmişti ancak aynı hataları yeniden alıyorum bu yüzden tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum ancak anakartin değiştiğine dair herhangi bir belgem vb şeyler yok bunları nasıl...
  5. Y

Yardım Amazon laptop sorunu

2022 de aldığım msi alpha 15 b5eek-212xtr(19.000TL) bilgisayari 2 defa servise gönderdim ve ana kartta hata çıktı ve değiştirildi lakin benim aldığım hatalar bitmedi değişim için 3 kere aynı sebepten servise gitmesi gerekiyormuş az önce amazonla görüştüğümde 28 bin TL para iadesi...
  6. Y

Yardım Amazondan aldığım bilgisayar

2022 temmuzda msi marka laptop aldım oyunda sürekli hata verdiği için servise gönderdim ve anakartta hata çıktı laptopun yenisi olmadığı için alakart değişikliği yaptırdım (lakin sorun hala devam ediyor oyundayım hata veriyor) bilgisayarla alakalı ne yapabilirim servise gönderiyorum birsey yok...
  7. Y

Yardım 23-24 k ya telefon önerileri

Öncelikle iyi akşamlar X6 pro Xiaomi 13t ve s23 fe arasında kaldım fotoğraf ve arayüz önemli oyunda oynuyorum lakin bir türlü karar veremedim.alacağım telefonu yaklaşık 4-5 sene kullanacağım onun için hepsinden biraz biraz olsun istiyorum hangisini önerirsiniz
  8. Y

Öneri 30.000 TL'ye telefon önerileri

Hem oyun hem fotoğraf hemde telefonun sık olması önemli benim için hangi telefonu almalıyım s23 ısınıyor şarjı az gidiyor hata veriyor yorumları mevcut aklımda s23 vardı lakin almasam mi diye düşünüyorum ?
  9. Y

Yardım İzmir bilgisayarcı önerisi

İzmir içi güvenilir bilgisayar arıyorum format atıp tekrar kurdurmak için götürdüğüm bilgisayarcilar yarım yamalak iş yapiyor işi bilen ve güvenilir bilgisayarci var mı ?
  10. Y

Yardım dualshock 4 çalışmıyor

herkese merhaba dualshock 4 ü pcye bağladığımda sadece şarj oluyor pcye ilk taktığım kabloda görüyordu lakın o kabloyu bulamıyorum nasıl çalıştırabilirim
  11. Y

Öneri 20 bin liraya telefon önerileri

Genel olarak çok oyun oynamam lakin oynadığımda kassın istemiyorum kamerasi arayüzü vb seylerinde verecegim paraya değmesini istiyorum öğrenci indirimi şansımda var hangisine yönelmeliyim 2 el mantıklı mı
  12. Y

VİZE SINAVLARI ACİL

Vize haftasi başladı sınavda soru kağıdına adım dahil hiçbir şey yazmadım optik kağıda isaretleme yaptım bir sıkıntı çıkar mı
  13. Y

Yardım Askeri oyun önerisi Acil

Artık son daatlerdeyiz askeri oyun arıyorum lakin ready ör not gibi bir yere sıkıştığımız gibi değil daha özgür olduğumuz bir oyun ariyorum (online ve Türkçe dili destekli)
  14. Y

CSGO MOR ENVANTER DİZME

csde mor envanter dizmeye çalışıyorum tavsiye ettiğiniz mor skinleri yazar mısınız (çok pahalı olmayacak şekide)
  15. Y

Öneri Dying light 2 ultimate edition alınır mı

Dying light2 nın ultimate sürümü 200 e düşmüş lakin 1 deki gibi her şey içinde yok sizce almalı mıyım yoksa o paraya farklı oyunlar mı alıyım
  16. Y

Kyk Oda Degistirme

4 kişilik odada kalıyorum diğerleri örgün olduğu için her sabah saat 7 de uyanıyorum bu yüzden erken yatıyorum lakin akşamda uyanıyorum gürültüden dolayı artık sabrım kalmadi oda değişikliği nasıl oluyor 4 kişilik odadan başka 4 kişiliğe mi geçiyorum yoksa 5 ya da 6 kişilik odaya düşme şansı var mı
  17. Y

Öneri call of duty oyunları

seriye başlayacağım en avantajlı bundle hangisi modern warfare franchise paketini alacağım içinde mw3 2 ve 4 var modern warfare remastered almaya gerek var mı grafik için başka bildiğiniz avantajlı bundlelar var mı
  18. Y

Öneri SekirO alınır mı(çok zor mu ?)

144 TL ye düşmüş bu tip oyunlari daha önce oynamadım zamlanirsa alamayacagim büyük ihtimal 800 liradan da aşağı olmaz alınır mı çok zor mu
  19. Y

Öneri Call of duty hangi oyunları alınır

Daha önce hiç oynamadım hazır indirimde varken hangileri alınır eski grafikleri sevmiyorum güncele yakın olursa iyi olur
  20. Y

Yardım samsung account hesabi geri kurtarma

Akıllı saatimden çıkamadığım için oradaki hesabı silecegime samsung account hesabını sildim hesabı geri alma şansım var mı
Geri