Arama sonuçları: *

• Users: Alcatraz.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ 20-25k arası laptop önerisi

Mühendislik okuyorum ve yurtta kalıyorum. AAA oyun oynatabilcek önerilerinize açığım. Bütçeyi bi tık aşabilirim. Nvidia düşünüyorum.
  2. A

Ekran Kartım Hiçbir Zaman Tam Yükte Çalışmıyor

MSI GTX 1650 AERO ITX 4G OC GDDR6 ekran kartı vs Ryzen 5 1600 af işlemcim ile Dying Light 2, Far Cry 6, God of War gibi oyunlarda ekran kartım hemen hiç bir zaman tam yükte çalışmıyor. Ama Forza Horizon 4'te stabil bir şekilde tam yükte oynayabiliyorum. Dying Light 2 de fps sınırlı olmadığı...
  3. A

Durduk Yere VAC Ban Yedim

Ara ara cs giriyorum arkadaşlarla. Çok kill alan biri değilim. Aimim de iyi değil zaten. 20 Haziranda Overwatch, 21 Haziranda ise VAC Ban yedim. Hile yazılım herhangi bi şey kullanmıyorum. Ticket attım. Geri dönüş yapılmadı. Tavsiye verebilecek var mı ?
  4. A

cs go arkadaşımla oynamam için rankımın ne olması gerekiyor

arkadaşım kartal 2 hangi rank olursam beraber oynayabiliriz ben keleş 1 iken beraber giremiyoruz
  5. A

İnternet Gitme Sıkıntısı

Hocam birden bire sadece download 37 mbitten direkt 0 a düşüyor upload oynamıyor bazen sıfır yerine 1e düşüyor discord bağlantım kesilmiyor telefonlarda da aynı düşüş oluyor internet var gösteriyor ama kullanılmıyor
  6. A

Çözüldü✓ Ekran Kartı Tam Yükte Çalışmıyor

R5 1600AF işlemci Gtx 1650 Gddr 6 16 gb Ram Sistemde Elden Ring oynarken Ekran kartı max %60 kullanılıyor. Ne yapmalıyım
  7. A

PC de Xbox dan yüklediğim hiç bir oyun açılmıyor

Bi kaç gün önceye kadar sıkıntı yoktu. 2 gündür xbox dan indirdiğim hiç bir oyunu oynayamıyorum. Forza Horizon 5 Veriler Eşitleniyor da takılıyo Mortal Shell yükleme ekranında kalıyor. 15 20 dakika bekledim. Ama sonuç aynı. EA play oyunlarında da sıkıntı yok
  8. A

Amazon İade Yardım...

Baktım. Tam bi cevap göremedim. Geçen hafta cuma günü Amazondan monitör aldım. Ghosting sıkıntısı var. Rahatsız oluyorum. İade etsem kabul ederler mi?
  9. A

Acer Nitro EG241YPbmiipx 144hz çalışıyor

Acer Nitro EG241YPbmiipx monitör aldım. Ölü pixel ghosting ışık sızması vs herhangi bir sıkıntısı yok. ama 144 hz olarak çalışıyor. 165 hz ye kendim nvidia özell çözünürlükten çıkarttım ama valorant vs oyunlarda 144hz olarak görünüyor. ne yapmalıyım ?
  10. A

Black Friday ile beraber monitörler indirime girer mi?

Dün monitörüm bozukdu. 3k lık 144 hz 1080p bir monitör arıyorum. Black friday ı beklemeli miyim? Ya da yakın zamanda daha ucuza alabileceğim indirim dönemleri var mı?
  11. A

Instagram İnstagramdan Hesap Aldım. Dolandırıldım.

İnstagramdan Valorant hesabı gördüm. Fiyatı çok uygundu. Whatsappdan satıcıya ulaştım. İşletme hesabı olduğu için güvendim. Bi kaç soru sordum. Parayı ibanla atmamı istedi. Parayı attım. Attıktan sonra beni biraz bekletti ve 89 tl daha atmam gerektiğini söyledi. Fatura kesmesi gerekiyormuş...
Geri