Arama sonuçları: *

• Users: emirrr.1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

30k civarı fiyat performans laptop önerisi

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi ayın 25ine kadar fiyat performans bir laptop bulmam gerekiyor. Bütçem 24k civarı max 30k ya çıkabilirim fiyat perfprmans önerilerinizi bekliyoruuuum.
  2. E

Bilgisayar için 1+1 hoparlörü önerisi

Arkadaşlar eski ama işimi halledebilen bilgisayarımın bir hoparlörü bozulduğu için sizden başlıktan da gördüğünüz üzere 1+1 hoparlör önerisi istiyorum. Teşekkürler.
  3. E

İnstagramda hiçbir şekilde yorum paylaşamıyorum?

Arkadaşlar merhabalar her yorum paylaştığımda şu şekilde hata alıyorum;
  4. E

Arkadaşlar Yardım edin şu sandalyeye

Arkadaşlar merhabalar şimdi benim 5 ayaklı tekerlekli çalışma sandalyesinin 1 ayağının plastiği yamuldu yani ne yaptıysam yapayım(lehim makinesiyle plastiği erirttim hatta) oturunca sürekli teker çıkıyor bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  5. E

Pro keyini home da kullanabilir miyim?

Arkadaşlar merhabalar, yakın zamanda donanım değişikliği yaptım anakart ve işlemci değişti. Şimdi, format sonrası home sl yükledim ama önceki sistem win 10 pro idi ve eskilerden kalma bir oem key vardı şimdi ben bu keyi home sl ta kullanabilir miyim yoksa illa pro ya mı formatlamam lazım?
  6. E

Var mı bir önerisi olan?

Arkadaşlar merhabalar şimdi benim 5 ayaklı tekerlekli çalışma sandalyesinin 1 ayağının plastiği yamuldu yani ne yaptıysam yapayım(lehim makinesiyle plastiği erirttim hatta) oturunca sürekli teker çıkıyor bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  7. E

Geforce now görüntü Neden Bulanık?

Arkadaşlar merhabalar, geforce now da görüntü belirttiğim gibi bulanık bunun sebebi nedir?
  8. E

32 Bit Bilgisayarıma 64 Bit Windows Kuramıyorum!

Arkadaşlar merhabalar, 32 bit bilgisayarım 64 bit olması için gereken tüm özellikleri karşılamasına karşın usbdeki setup.exe dosyasına basınca 1.resimdeki hatayı alıyor; bilgisayarı usb üzerinden başlatınca da 2.resimdeki ekranda takılı kalıyorum. var mı çözümü olan bir babayiğit...
  9. E

32 bit bilgisayarımı 64 bit yapamıyorum!

Arkadaşlar merhabalar, 32 bit bilgisayarım 64 bit olması için gereken tüm özellikleri karşılamasına karşın usbdeki setup.exe dosyasına basınca 1.resimdeki hatayı alıyor; bilgisayarı usb üzerinden başlatınca da 2.resimdeki ekranda takılı kalıyorum. var mı çözümü olan bir babayiğit...
  10. E

Kasam Çalışıyor Ama Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar merhabalar, Eski masaüstü bir bilgisayarım var Foxconn g31mxk anakart Pentium dual core e5200 cpu Bilgisayara yakın zamanda 2x2 kingston DDR 2 ramler ve 128 gb ssd aldım ve windows kurdum Ama bilgisayar bu haliyle bile video açınca vs çok kasıyordu Ben de işlemciyi oc edeyim dedim 2...
  11. E

Kasa çalışıyor ama monitör siyah ekran

Arkadaşlar merhabalar, Eski masaüstü bir bilgisayarım var Foxconn g31mxk anakart Pentium dual core e5200 cpu Bilgisayara yakın zamanda 2x2 kingston DDR 2 ramler ve 128 gb ssd aldım ve windows kurdum Ama bilgisayar bu haliyle bile video açınca vs çok kasıyordu Ben de işlemciyi oc edeyim dedim 2...
  12. E

Foxconn g31mx-K anakart işlemci önerisi?

Arkadaşlar merhabalar, Elimde 2008 model eski bir sistem var. 128gb ssd, 2*2 Kingston ram aldım ama maalesef işlemci yüzünden darboğaz yedim(pentium 5200 2 çekirdekli) o yüzden biostan overclock yapayım derken işlemciyi yaktım sanırım😁😁 O yüzden işlemci önerilerinizi bekliyorum hatta bu...
  13. E

Nasıl bilgi edinirim?

Arkadaşlar merhabalar, Pc parçalarıyla alakalı bilgiyi nasıl öğrenebilirim İşte Hangi parçalar birbirine uyumlu Hangi parçalar birbirinden üstün Hangi parçalar fiyat performans Bu pc yi kendim toplasam daha uygun getirebilir miyim Bu laptop fiyatını hakkediyor mu Gibi gibi soruların...
Geri