Arama sonuçları: *

• Users: Xoleda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

AX1800 USB Wifi Adaptörü Upload 20'den Yukarı Çıkmıyor

Telefonumla aynı yerden test yapınca uploadı çok daha yüksek alıyorum bu usb alıcıyla sabit 20 upload alıyorum üstüne çıkmıyor usb 3.0 portuna takılı sorun driverda mı yoksa üründe mi? Teşekkür ederim
  2. X

Xiaomi pad 7 Vs Poco Pad x1

Yazılım olarak herhangi bir farkları var mı? Xiaomi Focus Peni kullanabilir miyim Poco padde? Donanım olarak tamamen aynılar sadece poco pad 512gb depolama ile geliyor pad 7 ise 256 Teşekkür ederim
  3. X

Yardım Xiaomi Pad 7 kalem, klavye stok sorunu ve Huawei Matepad 11.5 2025

Ekran ve işlemci olarak her türlü xiaomi daha iyi fakat focus pen stoğu yok klavyesininde stoğu yok bunlar nekadar sürede bir yenileniyor bilgisi olan var mı? Sırf kalem ve klavyeyi ayrı ayrı toplamamak için huawei matepad 11.5 14.5kya almak mantıklı mı? Teşekkür ederim
  4. X

Windows 11 Güncelleme sonrası bazı uygulamalar bozuldu

bilgisayarı güvenli modda açıp driveri silip yeniden yükleyecektim güvenli mod için yeniden başlattım hazırda bekleyen güncelleme varmış açılırken sorun çıkarttı birşeyler beklenildiği gibi gitmedi hatası verdi sürekli restart atıp oraya geliyordu güncelleme öncesinden kalan geri yükleme...
  5. X

Concerta kullananlara soru

54mg concerta kullanıyorum ona rağmen dikkatim dağılıyor ritalinemi geçmeliyim sizce? doktorada bunu belirttim fakat bir şey değişmedi
  6. X

Adidas Advantage Base Court iyi bir ayakkabımı?

Merhaba siyah ayakkabı alacağım genelde oldmoney tarzı giyiniyorum fakat yaşım 16 olduğu için klasik ayakkabı giymek için genç görüyorum kendimi bu yüzden düz siyah yarı klasik bir ayakkabı almayı düşündüm Adidas Advantage Base Court u kullanıp memnun olan veya olmayan birisi varmı veya başka...
  7. X

R leri kelimelerde yutmak

Merhabalar ben r yi tek başına söylediğimde çok rahat söyleyebiliyorum fakat kelimelerde yutuyorum denilemez fakat net bir şekilde çıkartamıyorum r leri her kelimede olmuyor fakat çoğu kelimede oluyor ne yapabilirim bunun düzelmesi için, internette bulamadım bu durumla önceden karşılaşan varmı...
  8. X

Bu Jordan Sade kombinlere olurmu

Merhabalar, https://www.nike.com/tr/t/air-jordan-1-mid-se-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-S40J4b/FB9911-008 bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum fakat ben genellikle düz baskısız sade renklerden oluşan kıyafetler giyiyorum bu ayakkabı bütün kombinlere uyarmı sizce?
  9. X

Windows kurulum siyah ekran

Merhaba yeni bilgisayarımda windows kurulum usb sini taktım boottan seçtim (uefi olarak kurdum rufusdan) fakat Tamamen siyah ekran oldu sadece sol üstte _ işareti vardı ve biraz bekledim hiçbirşekilde gelmedi bunu nasıl çözebilirim
  10. X

Format Atınca Lisansı giden uygulamayı formattan sonra kullanabilirmiyim

Merhaba bilgisayarımda bir program kullanıyorum ve format atınca lisansı gidiyor HWID verified diyor fakat ben format atınca hwidin değişmediğini biliyorum ama format atınca Gidiyor program. Benim format atmam lazım ve bu lisansı format atsamda kullanma şansım varmı birşekilde ?
  11. X

Yaşadığım siyah ekranın gidip gelme hatası Ramler ilemi Alakalı

Merhaba ben da v4.5 kullanıcısıyım ilk başlarda siyah ekran gelince bir hata alıyordum itopyaya gönderdim ram değişti ama buseferde günde 1 2 kere siyah ekran gidip geliyordu. Kabloyla alakalı sanıyordum ama yinede test etmek istedim Test bitti ve sonuç 4 error ile FAIL oldu İtopyada şuanda...
  12. X

Memtest86 3 Error önemlimi

Merhaba ben da v4.5 kullanıcısıyım ilk başlarda hata alıyordum itopyaya gönderdim ram değişti ama buseferde günde 1 2 kere siyah ekran gidip gelmesini yaşadım Kabloyla alakalı sanıyordum ama yinede test etmek istedin daha testin yarısındayım Yukarda 2 yazıyor fakat bunları yazarken 3 oldu...
Geri