Arama sonuçları: *

• Users: Stabilly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Stabilly

3000 TL'ye kadar kablosuz klavye önerisi

İyi forumlar öncelikle 3000 TL'ye kadar (biraz üstüne de çıkabilirim) klavyeye ihtiyacım var. Aradığım özellikler: -Mekanik (mümkünse blue switch olmasın) -Kablosuz -%60 %65 veya %75 (%100 olmasını istemiyorum) -Mümkünse Türkçe karakterler olsun (ü,ç,ş gibi) ama çok da önemli değil. Aklımda...
  2. Stabilly

VGN Dragonfly vs Delux M800 Ultra vs VXE R1

Selam dün mouse önerisi için konu açmıştım ve yakın zamanda bir mouse alacağım. Kafama 3 tane mouse yattı, elim 18 cm ve claw palm arası tutuşum var. VGN Dragonfly Wireless Mouse VXE R1 Wireless Mouse Amazon.com.tr 4KHz gerçekten gözle görülür bir etki yaratıyor mu? İşlemcim Ryzen 5...
  3. Stabilly

2500 TL Mouse Önerisi

Selamlar, şuan glorius model d wireless kullanıyorum ve yeni bir mouseye geçmek istiyorum. Elim 18 cm ve claw palm arası bir tutuşum var (relaxing claw olarak geçiyor sanırım) aklımda 2 model var. VGN Dragonfly Wireless Mouse Amazon.com.tr Dragonfly daha ağır basıyor ama 49 gr olması beni...
  4. Stabilly

Klasse Longteng Mousepad alınır mı ?

Linkteki mouse pad alınır mı? Fiyatına değer mi...
  5. Stabilly

Yeni Sisteme Kasa Önerisi

Selamlar Herkese; videodaki sistemi satın aldım ve bugün elime ulaştı demonte bir şekilde sipariş verdim. Sorum ise şu,elimde fazladan kasa ve Psu var sistemle birlikte gelen Psu çok önerilmiyor elimdeki psu ise THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS 120mm Fanlı Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri...
  6. Stabilly

Lenovo Ideapad Gaming 3 oyundan atma sorunu

Merhaba cihazımın özellikleri; Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti Mobile GPU 8 GB RAM NFS Heat ve Shadow of the Tomb Raider oyunlarında Low ve medium ayarlarda oynarken sorun yok ancak high veya Ultra ayarlara çektiğim zaman oyun bazen hata veriyor bazen hata vermeden oyundan atıyor, aldığım hatayı...
  7. Stabilly

3000-4000 TL Monitör Tavsiyesi

Selam Herkese. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0000BDM1Y?magaza=Hepsiburada&sirala=createdAt Yukarıdaki laptop modeline sahibim minimum 144 Hz olacak şekilde 27 inç bir monitör arıyorum laptopta maalesef DP veya mini DP girişi yok. Type-C üzerinden de görüntü aktarılamıyor yalnızca 2.0...
Geri