Arama sonuçları: *

• Users: .Grumpy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Ryzen 8940HX İçin Termal Macun mu Sıvı Metal mi?

Merhaba soru başlıktaki gibi sizce termal macun mu kullanılmalı yoksa sıvı metal mi?
  2. G

Çözüldü✓ İşlemci oyundayken 0.55GHzde çalışıyor

Merhaba gta 5 enhanced oynarken oyunumda sürekli droplar yaşadım, harita geç yükleniyordu. Görev yöneticisini açıp baktığımda işlemcinin 0.55GHzde olduğunu gördüm. Bunun sebebi ve çözümü nedir? SİSTEM: Ryzen 9 8940HX RTX 5070 8GB (115W) (2*16) 32GB DDR5 RAM 1TB SSD GameGaraj Slayer R9T Oyunu...
  3. G

Amazon kargomu takip edemiyorum

merhaba kargomu takip edemiyorum. verilen gonderi takip numarasını yazıyorum ancak kayıtlı gonderi bulunamıyor. bunu yasayan var mi?
  4. G

Turkcell Numara Taşıma

Merhaba bugün numara taşıma talebi verdim. Daha önceden tecrübe edinmiş arkadaş varsa tahmini olarak ne zaman yeni hatta geçebilirim? Aydınlatırsanız sevinirim.
  5. G

Üniversite için laptop önerisi

Başlıkta da sorduğum gibi yakın zamanda üniversiteye başlayacağım ve bir laptop lazım. Herhangi bir spesifik tercihim yok. Yalnızca lol valorant gibi oyunları akıcı oynatabilmesi yeterli. Önerilerinizi bekliyorum. (Bütçe 15-20k)
  6. G

SteelSeries Garantiden Değişim

Merhaba mouse Rival 3 Wireless tekerleğinde sorun var. Bunun için türkiye distiribütörü olan Despec e gönderdim mouseu. Mouse bugün elime ulaştı. Ürünün arızalı olduğu ve elinde stok olmadığından ürünü aldığım mağazadan değişimini yapmamı istediler. Amazonla görüştüm ve bana onların da stoğu...
  7. G

PC kullanım sırasında kapanıyor

Merhaba 2 gün önce sıfır Ryzen 5 5600x (Stok fan) ve Asus B450MK 2 Anakart alıp montajını yaptım. İlk olarak dün roblox oyununda bir anda kapandı bilgisayar. Açıp işlemciye baktığımda kullandığım termal macundan eser kalmadığını gördüm. Açıkcası kullandığım macun pekte güvenilir değildi. O...
  8. G

360hz 24 inç monitör önerisi

Başlıkta da yazdığı gibi önerilerinizi bekliyorum (Bütçe Max 15k)
  9. G

Kaç Watt PSU almam lazım

selamlar Ryzen 5 5600 işlemci RTX 3070 TI ekran kartı 2x8 Corsair Vengeance RGB Pro ram 1 m2 ssd ve 1 sata ssd için kaç watt psu gerekir?
  10. G

Çözüldü✓ Anakart + işlemci önerisi

hocalar selamlar güncel işlemcim i3 9100f ve performans olarak çok geride kaldım. anakart ve işlemcimi değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. (Ekran kartı : RX570 8GB + Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 16*2)
  11. G

Steamde yavaş indirme

merhaba steamde internet hızıma göre indirme hızı çok düşük çözümü nedir?
  12. G

Turkcell İlk 2 Ay Ücretsiz Ev İnterneti

arkadaşlar selamlar binamıza yaklaşık 7 ay önce turkcell tarafından fiber altyapı yapılmıştı tahüdüm bitmediği için geçiş sağlayamamıştım. Şimdi başvurmak için baktığımda bu ibareyi görüyorum (ekteki fotoğraf). Bu olay doğru mudur?
  13. G

8K Apu sistem önerisi

Arkadaşlar 8k bütçemiz var apu sistem önerebilir misiniz?
  14. G

Amazon Prime Kargolama

Merhabalar dün gece Amazon üstünden bir ürün aldım. Prime üyesiyim fakat kargoyu 1 hafta sonra teslim edilecek olarak gösteriyor. Acaba daha erken gelir mi?
  15. G

Superonline Cayma bedeli karşılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Superonline bölge sorumlusu kapıya gelerek 200mbps 260 lira dedi ve 750 liraya kadar taahhüt karşıladıklarını söyledi. İnternette bazı sitelerde bunun yalan olduğunu söyleyenler var. Sizde eğer Superonline'a geçiş yaptıysanız acaba beni aydınlatabilir misiniz?
  16. G

Yardım WWE 2K23 Oyun yavaş ilerliyor

Arkadaşlar selamlar. WWE 2K23 oynarken hakemin ve karakterlerin hızı çok yavaş bunu nasıl düzeltebiliriz?
  17. G

Çözüldü✓ RX570 SICAKLIK SORUNU

Merhabalar ben oyun oynarken ekran kartım sürekli 86 87 derecelerde dolaşıyor. Bazende siyah ekran veriyor ve düzelmiyor. Ekran kartının derecesini nasıl düşürebilirim?
  18. G

Riot games bilet yanıtlama

Merhabalar dün akşam hesabımı çaldırdım. Riot games destek talebi oluşturdum ve cevabı geldi. Bana soru göndermişler. Yanıtlamak için linke tıkladığımda bu sayfa bulunamadı (404) hatası alıyorum. Bu bileti nasıl yanıtlayan bilirim?
  19. G

Paparadan hellcase e para atılır mı?

Soru gayet açık hellcase sitesine papara üstünden para atılır mı atılırsa ceza yer miyim?
  20. G

Çözüldü✓ İşlemci mi Monitör mü?

Merhabalar. AMD Ryzen 5 5600x ve ASUS B450MK II almak mı yoksa Asus Tuf 165 Hz monitör almak arasında kaldım. Şuan ki sistemim: İşlemci: i3 9100f Anakart: ECS H310CH5-M7 Ekran kartı: XFX RX570 8GB RAM: Corsair Vengeance RGB PRO (8*2) 16 GB 3200Mhz Valorantta 200 fps alıyor. Tavsiyelerinizi...
Geri