Arama sonuçları: *

• Users: Blondeboy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Blondeboy

Yardım F/P Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Öneriniz

Arkadaşlar en f/p gördüğünüz kulak içi bluetooth kulaklıkları önerebilir misiniz? Bütçe aralığı 1000 - 2000 arası önerileriniz lütfen.
  2. Blondeboy

Yardım Aula f87 pro çalışmıyor

Reset dosyası ile resetledim ama pass te takılı kalıyor ve hiçbişi olmuyor. Klavye çalışmayı bıraktı bunu yapınca. Yardım eder misiniz?
  3. Blondeboy

Bilgisayarcı Kasa parçalarımı yaktı

Arkadaşlar kuzenimin başına gelen olaydan bahsedip sizden rehberlik istiyorum. Yaklaşık 6 ay önce 9070xt ve 32 gb ddr5 cl30 ramli sistemde kurulumu bir bilgisayarcı evde yaptı armut üzerinden. Fanda kablo eksik diye diğer hafta gelip düzelteceğim dedi. O hafta geldiğinde bir anda kasayla...
  4. Blondeboy

3060ti lı bu sistem kaça gider ?

Sistemim bu şekilde Full Asus 16 gb ram ile birlikte. Son 2 yıldır çok az kullanılmakta. Bu sistemi Dell Alienware 25 AW2521HFA 240hz Fast Ips monitörü ile birlikte kaça vermeliyim? Stok fan soğutucusu var kasanın.
  5. Blondeboy

Yardım Yeni aldığım Laptopta Ekran bozuluyor

Her birkaç saniyede bir ekrana Fotoğraftaki gibi piksel bozulmaları geliyor. İntel driverlarını indirdikten sonra da oluyor. 180 hz den 60hz e alınca geçiyor. Ne yapabiliriz yardım. Model: [H3...
  6. Blondeboy

İlk sistemimi kurdum Fanlar çalışmıyor yardımmm

Zoko King kasaya sahibim. Rgb leri çalışıyor pc yi açınca ancak fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor. Pvm kablosunu sys fan 1,2,3 e sırasıyla taktım ama olmadı. Kontrolcünün fan girişlerine hiçbir şey takılı değil videodaki gibi. Videoda anakartsız, kumanda ile hemen çalışıyor ve kontrol...
  7. Blondeboy

Yardım IO Shield Kasaya Sığmıyor YARDIMM

Ne kadar denersem deneyeyim Msi M850-P wifi atx anakartı Zoko King e takamadım. IO shield takılıydı girmeyince çıkarttım ama IO shield gene sığmıyor içten takmaya çalıştığımda. Ne yapmam gerekiyor yardım
  8. Blondeboy

Msi Anakart Zoko kasaya sığmıyor yardım lütfen

Msi B850-P wifi Atx Anakartı ilk koymaya çalıştığımda soldaki usb kapağı yüzünden sığmadı. Kapağı vida ile çıkardık ancak içten sığdırmaya çalışıyoruz videodaki gibi ama sığmıyor. Anakart ile kapakçık tam uyuşmuyor. Ne yapmam lazım yardım lütfen. Kasa: Zoko King
  9. Blondeboy

Yardım Ceptıkla güvenilir mi?

https://ceptikla.com/ceptikla-com-guvenilir-mi-0-guvenli-alisveris-rehberi-2025/#:~:text=Evet%2C%20Ceptikla%20g%C3%BCvenilir%20bir%20e,sipari%C5%9F%2C%20teslimat%20ve%20iade%20s%C3%BCre%C3%A7leri Bu site güvenilir mi? Yarı fiyatına kahve makinesi falan var. Siteleri kaliteli hazırlanmış.
  10. Blondeboy

76K ya Bu Sistemi Aldım, Farklı öneriler?

Premiere Pro, Yayın, Oyun için dizdiğim sistem: Msi B850-P Wifi - 9300 3 Ay taksit Sapphire Pulse 9070xt - 33800 9 Ay taksit Ryzen 9 9900x - 18470 9 Ay Taksit Asus Prime Lc 360mm - 3900 9 Ay taksit Enermax 1200w 80 gold psu - 3.5K Ares 32 (2x16) gb ddr5 cl 30 6000mhz ram - 3.5K Zoko King...
  11. Blondeboy

Yardım Zoko King e bu parçalar uyumlu mu?

Bu parçaları rahat takabilirim değil mi bir sorun olmaz? MSİ B850-P anakart 9900X Asus Prime Lc 360mm AIO Sapphire pulse 9070xt 1200w enermax psu
  12. Blondeboy

Yardım 9900X için anakart önerisi

Arkadaşlar yılbaşı öncesi gözü kararttım borca girp pc alacağım Amazon üzeri olmalı anakart 9 ay taksit için. Anakart için max 11k ödeyebilirim ve 3 slot m2 olması en azından iyi olur. Parçalar: 9900x, 9070xt, 32 gb cl 30 6000mhz, 2tb kioxia pro, 1200w enermax psu, zoko king siyah, asus prime...
  13. Blondeboy

Yardım Max 5K Pivot 2.Monitör önerisi

Arkadaşlar en iyi bu fiyata hangi modeli önerirsiniz?
  14. Blondeboy

ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse alınır mı ?

Şu anda 3800 TL ye mevcut ultimate 2.0 modeli. 800+ saat bataryası varmış. Alınır mı beyler ?
  15. Blondeboy

Yardım Lian Li O11D EVO RGB alacağım, fan öneriniz

İlk kez böyle bir kasa alacağım ve bunlar hakkında hiçbir bilgim yok. Siyah rengini tercih edeceğim. Üste 420mm lik enermax liqmaxflo sığar mı ? Birde fan önerilerinizi alabilir miyim uygun ama lian li fanları gibi gözükenden. İstediğim görüntü:
  16. Blondeboy

Yardım Sistemim Bu Kasaya Sığar mı Yardım

Düşündüğümüz kasa bu: Sistem: Anakart: msi b850 tomahawk max wifi İşlemci: 9800x3d Ekran Kartı: 4070 Ti Super Sıvı Soğutucu: Üste 360mm düşünüyoruz. PSU: Highpower Performance Fs 850w gold
  17. Blondeboy

Yardım 10 - 12K B850 - X870 önerileriniz

9800x3d işlemci için kullanılacak. En f/p anakart ne alınabilir bu bütçede. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  18. Blondeboy

Yardım Max 3K kablosuz mouse öneriniz

Scyrox v6 seçenekler arasında. Bu fiyatta şu an fırsat olarak gördüğünüz mouse önerileriniz var mı
  19. Blondeboy

Yardım 9800x3d için sıvı soğutucu öneriniz.

Arkadaşlar 0 dan pc topladım. 9800x3d için f/p sıvı soğutucu arıyorum. Liqmaxflo 420mm 3800tl ye var ama bunu alırsam kasalara çok büyük mü kaçar, 9800x3d için yeterli bir soğutucu mu, farklı önerileriniz var mı?
  20. Blondeboy

100K nvidia sistem öneriniz

Merhabalar. 9800x3d ile 5070ti veya 5080 li bişey dizilirse çok iyi olur. Monitör + kasa bütçem 117K. Taksit olması gerekiyor, şimdiden teşekkürler
Geri