Arama sonuçları: *

• Users: MrDucky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MrDucky

Çalınan Roblox hesabımı nasıl geri alabilirim?

Bayağı çocuksu bir konu olabilir. Bundan 2 3 yıl önce Roblox'ta takas yapılabilen bir oyun vardı ve takasları özel sunucularda yapmak daha rahattı. Ben de oyunun Discord sayfasından takas yerine girdim ve oradan takası yapacağım itemleri falan belirttim. Biri de DM'me yazmıştı takası yapalım mı...
  2. MrDucky

Çözüldü✓ İnternet ethernet kablosu olmadan nasıl bağlanır

Arkadaşlar ben şimdi yeni laptop aldım acer aspire 7. Windowsu kurdum falan ama İnternet sadece ethernet ile bağlanıyor diyor. Ben mkdemden nasıl bağlarım bunu. Yardım edin lütfen
  3. MrDucky

Bu PC'den Alacağım İyi Midir

Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan iyi midir bu pc? Herkes pahalı diyip duruyor anlamıyorum siz nerden alıyorsunuz ki ucuza yok hiç bir yerde pc
  4. MrDucky

Bu PC Valorant'ta Kaç FPS Alır Acaba

Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan. Merak ediyorum valorantta kaç fps alır bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikleri koydum fotoğraf ile.
  5. MrDucky

Biostar A320MH 2933MHz AM4 mATX İnternetli mi

Arkadaşlar yeni kasa alacağım ve içinde Biostar A320MH 2933MHz AM4 mATX ana kartı var. İnternetli midir o anakart yoksa wifi adaptörü gerekli mi? Boşuna masrafta çıkarmak istemiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. MrDucky

Ekstra bir şey almam gerekiyor mu acaba

Arkadaşlar şimdi ben bi kasa alacağım. Klavye mouse kulaklık monitör falan seçtim ama ekstra bir şey seçmem gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Wifi adaptörü falan almam gerekli mi?Şimdiden teşekkürler
  7. MrDucky

Hazır sistem pc önerecek var mı

Arkadaşlar ben pc alacağımda. Bana en uygun fiaytlı hazır sistem atabilecek var mı? Ucuz olup güzel özellikli bi kasa olursa iyi olur çünkü monitör ekipman falan girecek araya. Şimdiden teşekkürler
  8. MrDucky

Bu sistem nasıl alınır mı

Arkadaşlar bu kasa nasıl acaba alınır mı? Alırsam zaten gaming gecesinde alırım. Ama yinede bileyim iyi kasa mı
  9. MrDucky

Hangi sistemi almalıyım?

Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan. Ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangisini almalıyım?
  10. MrDucky

Bu laptop kaç fps verir

Arkadaşlar bütçeme göre alabileceğim en iyi laptop bu. Acaba valorantta, Minecraftta, fortniteta ve lolde kaç fps verir. Teker teker yazarsanız sevinirim. Araştırdım bulamadım kullanan bi arkadaş varsa benş aydınlatırsa sevinirim
  11. MrDucky

İzoly almak durumundayım

Arkadaşlar 8kya bütçem var. Çok araştırdım ama hiç bir pc bulamıyorum. Tek çare izoly gibi gözüküyor. Tek isteğiö valorant mşnecraft lol fortnite gmod oynamak öyle üst seviye oyunlarda pek gözüm yok açıkcası. Benim alacağım izoly bu https://ty.gl/hm9v9vs2fo herkes pişmanlıktır diyor ama yapacak...
  12. MrDucky

Bilgisayar toplamama yardım

Arkadaşlar şimdi benim 8 bin tllik bi bütçem var. Trendyolda izoly buldum alacaktım ama kimse önermiyor. Yorumlarında herkes beğenmiş ama forumlarda uzak durulması gerekiyor falan diyor herkes. Oynayacağım oyunlar:Valorant, Gmod, Minecraft, LoL, ve fortnite. Bunları rahat açabilecek monitör kasa...
Geri