Arama sonuçları: *

• Users: Senpai''
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

1080P monitör önerisi

Arkadaşlar yıl bitmeden 1080P monitör bakıyorum bütçem 4 6K arası Lol,cs gibi oyunlar oyunuyorum önerilerinize açığım.
  2. S

10 15K telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba 10 15K bandı telefon bakıyorum. Telefonda max clash royale instagrsm youtube gibi uygulamaları kullanıyorum çok ucuz olduğu için samsung a16 6gbram modeli iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz
  3. S

Üniversite Laptop öneri

Arkadaşlar bu sene üniversiteye gideceğim. Şimdiden laptop bakmaya başladım uygun fiyatlı birşeyler yakalarsam diye düşünerekten. 35Kbandında önerilerinize açığım. Çok fazla RDR gibi ağır hikayeli oyunlar oynayan bir insan değilim genelde cs lol apex tarzı oyunlarla vakit geçiriyorum...
  4. S

İnternet hızı yüksek ama internet kullanamıyorum

Arkadaşlar merhaba internet hızım 90mbps çıkıyor hıztesti yapıtğımda youtube ve kickte 1080P yayın izliyorum sıkıntı yok ama bazı siteler açılmıyor mesela twittera hiçbir şekilde giremiyorum veya herahngi bir oyunu oynayamıyorum internete bağlı değilisn diyor. Millenicom müşteri hizmetlerini...
  5. S

Bilgisayar için kablosuz İnternet bağlantısı

Arkadaşlar merhaba evimize fiber geldi ama modemi mecbur bilgisayardan uzak bir yere koymak gerekti kabloyla bağlantı sağlayamıyorum. Benşm masaüstü bilgisayarıma ne alıp takarsam sıkıntısız bağlantı saşlatsibşiri? (konu hakkında hiç fikrim olmadığı için başlığı bile doğru dürüst yazamadım...
  6. S

İyzico kampanyası katılım

Arkadaşlar iyzico kampanyasını halihazırda gamingen hesabımda kullandım. Farklı bir iyzico hesabıyla aynı gaminggen hesabından alışveriş yaparsam 500tl indirim kampanyasına katılabilir yoksa gaminggen hesabımı da değiştirmem gerekir mi
  7. S

3k bandı kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar hazır gaminggende iyzico kwmpanyası varken gaminggenden önerebileceğiniz 2 3k bandı mouse var mı
  8. S

İyzico bakiyesi hakkında yardım

Arkadaşlar merhaba sabah gaminggentrden iyzico ile klavye aldım ödeme bilgileri kısmında iyzico ile ödeme tarzı bir bişgi var. Şuanda iyzico hesabıma bir bakiye yüklemesi olmadı yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Yoksa sadece beklemeli miyim? Yardımcı okursanız sevinirim ilk defa iyzico...
  9. S

1000-2000 arası Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar daha çok kütüphanede yolda müzik dinlemek için kulaklık ihtiyacım var. Kulak üstü kulak içi fark etmez 2000tlyi geçmezse iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek olarak Anker ürünleri nasıldır kaliteli bir marka mı gezinirken sık sık rastlıyorum
  10. S

ASUS monitör ölü piksel

Arkadaşlar ASUS VP249 modelli monitörü kullanıyorum bugün ölü piksel testi yaptım mavi yeşil kırmızı renklerde ekranın altında boydan boya bir şerit var normal kullnımda görünmüyor. Bazı yerlerde ölü piksel olursa garanti olsa bile bir şey yapmadıklarını okudum sizce garantiye yollayınca...
  11. S

Mikrofonu Kaliteli Kulaklık Önerisi Verir Misiniz

Arkadaşlar merhaba şu an Corsair HS50 kullanıyorum (https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,607835219.html linki bu) kulaklıktan genel olarak memnunum ama bu sabah petlerinin soyulmaya başladığını gördüm böyle olunca midem bulanıyor kullanamıyorum. Önerebileceğiniz...
  12. S

Windowsu etkinleştiri cmd komuduyla kaldırmak

Merhaba arkadaşlar Bu videodaki gibi windowsu etkinleştirmiş bulundum bilgisayara bir zarar verir mi yardımcı olur musunuz
  13. S

Öneri 1000 1500 arası kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar 1000 1500 arası (100 200 Artabilir) bütçem var önerebileceğiniz mikrofonu kaliteli oyuncu kulaklığı var mı? Ben Logitech g335 ve razer blackshark X v2 arasındayım(daha çok razer)...
  14. S

AMD Sapphire R9 285 ekran kartı kaç Watt PSU ya ihityacım var

Arkadaşlar kasamda 230W psu var ekran kartımı amd R9la değiştirmek isityorum psu sıkıntı yaratır mı
  15. S

Telefon için blutooth kulaklık önerisi

bildiğiniz 300 en fazla350tlye telefon için güzel bluetoothlu kulaklık var mı
  16. S

Mekanik Klavye Önerisi

500/600TL fiyat aralığında Kırmızı veya Kahverengi switchli mümkünse küçük(sağ taraftaki kısım olmayan) klavye önerilerinizi bekliyorum. Ben böyle bir şey buldum fiyatıda uygun sizce nasıl https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09N3894QG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A222CB5VYM52T9&th=1
Geri