Arama sonuçları: *

• Users: Sector
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

60k'ya Lenovo 14AKP10 alınır mı?

Laptopu daha çok akademik işlerde makale çeviri, sunum hazırlama için kullanacağım. Aradığım özellikler hafif olsun ve sarjı uzun süre gitsin. Oyunları masaüstü bilgisayarımda oynuyorum ama tatillerde ve memlekete gittiğimde orta düzey oyunları oynatabilecek edit yaptırabilecek bir şey arıyorum...
  2. S

R5 5700x3D Beklenir mi?

Başlıktaki işlemciyi almayı planlıyorum ama kasım indirimleri de düşündürtüyor. Zaten eskiye göre fiyatı düşmüş daha da düşer mi bilemedim. Şu an alınmalı mı yoksa Kasım indirimlerini sonuna kadar beklemek mi daha mantıklı olur?
  3. S

Hangi Anakartı Almalıyım?

Sistemimi DDR5'e yükseltmeyi planladığım için yeni bir anakart almak istiyorum. sisteme Ryzen7 7700 almayı planlıyorum ilerleyen dönemlerde 7800x3d veya 9800x3d yükselteceğim. Gaming gecesinde: Asus Prime B650M-A WIFI II 5.899 TL Gigabyte A620M-GAMING-X AMD A620 Soket AM5 DDR5 8000(OC) 4.200TL...
  4. S

Razer Viper V3 Pro 5.120TL 🔥

https://amzn.eu/d/c30eftJ
  5. S

Sistem İşlemci Upgrade Önerisi

Şu an 240HZ monitör(BenQ Zowie XL2540K) kullanıyorum ve kayıt aldığım zamanlarda yer yer 240 FPS'in altına düşüyor. Valorant tarzı oyunlarda yüksek fps alabileceğim bir upgrade yapmak istiyorum. Geleceğe yönelik +400 FPS de olabilir. Ekran kartıyla fazla işim olmadığı için upgrade düşünmüyorum...
  6. S

İşlemci Update Sorun Yaşar mıyım?

Fps oyunları oynuyorum ve 240Hz Monitörüm var. Valorantta bazen 180 fps'e düşüp çıkıyor. Bazen de ani mouse takılması yaşanıyor işlemci yükünden kaynaklı olduğundan düşünüyorum(Edit programları ve kayıt alma programları da kullanıyorum). İşlemcim r5 5600 bu işlemciyi R7 5700x'e yükseltmeyi...
  7. S

MOUSE SCROLL (TEKERLEK) SORUNU

Son zamanlarda kullandığım mouse'ların hep scrollu bozuluyor. 2 sene önce Fury Z almıştım ve onun scroll bozulunca düşük bütçeli olduğu için normal olduğunu düşünüp üst model (Ninjutso Sora 4k) bir mouse aldım. Bunun da scrollu bozuldu garantiye gönderdim geldi ve 1 ay içerisinde tekrar bozuldu...
  8. S

FPS Oyun Odaklı Monitör Önerisi

Şu anda 165 hz Asus(VG249Q1R) monitör kullanmaktayım. Tamamen FPS oyun odaklı bir monitör istiyorum. R5 5600 olduğu için Valorantta 360fps sabit alamıyorum 240-280hz monitörlere bakıyorum. Benq XL2540K modelini düşünüyorum sizce nasıl? Alternatif fikirlere açığım.
  9. S

N11'deki gamepad orijinal midir?

Şu an n11'de 9.nesil xbox kolu piyasadan biraz daha ucuza satılıyor. Orijinal midir veya garanti konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? https://www.n11.com/urun/microsoft-xbox-wireless-oyun-kolu-robot-white-9nesil-beyaz-29526746?magaza=eosmarkt
  10. S

Hyper X Cloud 3 nasıl ?

Şu anda logitech g535 kullanıyorum ve ses kasma konusunda beni tatmin etmediği için fps oyunlarına yönelik kulaklık alacam. Cloud 2 almayı planlıyordum, cloud 3 hakkında bir bilgim yok alınır mı? Mikrofonu önemli değil harici bir mikrofonum var
  11. S

Ninjutso Sora 4K vs Lamzu Atlantis 4K

FPS oyunları oynayan birisiyim faremi değiştirmek istiyorum almışken en iyisi olsun istiyorum. Bu 2 mouse arasında kaldım Razer'ların boyutları büyük olduğu için almakta çekiniyorum önerilerinizi bekliyorum
  12. S

60K Civarında Toplama veya Hazır Kasa Önerisi

Arkadaşım bilgisayar almak istiyor kendisi bir toplama bilgisayar oluşturdu 62K tutuyor fakat daha uyguna güzel sistemlerin olabileceğini düşünüyorum bu toplama bilgisayar alınır mı ? Hazır sistem önerisi yapabilir misiniz ? Anakart : MSI PRO Z790-A WIFI İşlemci : i7 13700K Ekran kartı ...
  13. S

35k Sistem+Monitör Önerisi

Merhaba max 35k bütçe ile monitör dahil sistem arıyorum, hem valorantta 240fps altına düşmeyecek hem de yüksek grafikli oyunlarda high grafiklerde sorun yaşatmayacak bir sistem arıyorum. 4060ti 'da 8gb bellek olması düşündürtüyor önerilerinizi bekliyorum
  14. S

Öneri 20.000 TL TELEFON ÖNERİSİ

Yıllardır iphone 6s plus kullanıyorum ve artık ömrünü doldurdu. Yeni bir telefon almak istiyorum. Uzun vadeli olmasını ve arka kamerasının iyi olmasını istiyorum tavsiyelerini bekliyorum.15-20k arası bir telefon bakıyorum
  15. S

Yardım Opera GX Kasmaya başladı

Yıllardır opera kullanıyorum normalde hiçbir sorun yaşamadım. Bugün operaya girdiğimde kasıyor özellikle videoları 30 fps oynatıyor. Farklı tarayıcılarda denediğimde herhangi bir donma yok. Operaya sil yükle yaptım düzelmedi. Bilgisayarı aç kapa yaptım. Windows update kontrol ettim herhangi bir...
  16. S

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1.599TL

İtopyada stoklar yenilenmiş dün yoktu. Almak isteyip de kaçıran arkadaşlar için paylaşayım dedim. https://www.itopya.com/logitech-g535-lightspeed-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u20361
  17. S

Çözüldü✓ Logitech G535 1.900 TL'ye alınır mı ?

Son zamanlarda yeni kulaklık arayışındayım. Fps oyunları oynuyorum uzun süre kafamda kalınca ağrı yapmayacak bir kulaklık arıyorum. Wireless olmasını istiyorum. Yakın zamanda sanırım itopyada indirim olmuş fakat indirimi kaçırdım sorum şu: Sahibinden param güvende ile toplam 1900 TL ye g535...
  18. S

Cloud 2 vs Void Elite

Gaming bir kulaklık almak istiyorum. Önceliğim fps oyunlarında ses kasmak ve uzun süre kullanımda başımı ağrıtmayacak bir kulaklık arıyorum. Mikrofonu da biraz iyi olsa harika olur. Hyperx Cloud 2 ve Corsair Void Elite arasındayım. Kullanan arkadaşlar fikrini belirtebilir mi ? Ayrıca farklı...
  19. S

Kablosuz mouse önerisi

Kullandığım mouse bozulduğu için yeni bir mouse bakıyorum. Ağırlıklı olarak fps oyunu oynuyorum kablosuz ve sarjlı bir mouse arıyorum. Sarjdayken de kablo ile bağlanıp oynayabileceğim hafif bir mouse istiyorum elim 19cm fingertip grip tutuyorum. Fury Z almayı düşünüyorum kullanan kişiler...
  20. S

Asus B450M K-II RGB desteği

B450m-K2 anakartım var. Kule tipi işlemci soğutucu alıcam fakat anakarta rgb desteği yok. İşlemci soğutucunun rgbsini kullanmak için farklı bir aparat var mı yoksa renksiz soğutuculara mı bakayım ?
Geri