Arama sonuçları: *

• Users: ardpow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro bilgisayara nasıl bağlanır ?

Merhaba arkadaşlar ben temu üzerinden ajazz 159 pro satın aldım mouse az önce geldi ama bir türlü bilgisayara bağlayamadım kablosunu takıyorum ama bilgisayar algılamıyor ne yapabilirim ?
  2. A

Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
  3. A

1100 TL gamepad ve hard disk önerisi

Arkadaşlar toplamda 1100 TL bütçem var ve bu bütçeyle 1 TB hard disk ve 1 tane gamepad almak istiyorum. Şu anda aşağıdaki ürünleri beğendim. https://www.amazon.com.tr/dp/B01LNJBA2I/ref=asc_df_B01LNJBA2I1666630800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01LNJBA2I&linkCode=asn...
  4. A

İzmirde üniversite kitapları satan yer varmı?

Arkadaşlar üniversitemden kitap isteyen öğretmenler oldu internete baktığımda kitapların çoğu sitede stoğunun bittiğini gördüm. Alsancak sevgi yoluna da gittim ama orada da bulamadım. Bildiğiniz başka bir yer var mı İzmir'de üniversite kitabı satan yerler?
  5. A

All the Mods 6 Online oynama

Merhaba arkadaşlar, ben arkadaşım ile All the Mods 6 modunu beraber oynamak istiyorum. Aternos'ta modu seçip açabiliyoruz ama Aternos çöktü, biz de Hamachi ile denemeye çalıştık ama hata aldık. Bizim bu modu aynı serverde nasıl oynayabiliriz ücretsiz olarak?
  6. A

Medya ve İletişim Bölümü Seçilirmi ?

Arkadaşlar ben sözelde 110k sıralama yaptım ve izmir yada manisada okumak istiyorum. Tercihlerime halkla ilişkiler ekledim ama Medya Ve İletişim Bölümünü gördüm 4 yıllık bir bölümmüş bu bölüm hakkında bilginiz varmı sizce iş imkanı iyi midir? bu bölüm seçilirmi ?
  7. A

Gta 5 Kaplamalar Yüklenmiyor

Arkadaşlar gta 5 te kaplamalar geç yükleniyor ve o sırada drop yaşıyorum ayrıca oyun hdd ye kuruluydu ssd ye taşıdım ama hala sorun devam ediyor bunu nasıl çözebilirim ?
  8. A

Watch Dogs 2 Çöküyor

Arkadaşlar ben ubisoft connect üzerinden Watch Dogs 2 oynuyorum ama yeni oyuna başladığım gibi oyun çöküyor ve aşağıdaki hatayı alıyorum ayrıca dosya doğrulama gibi birkaç şey denesemde düzeltemedim yardım edermisiniz ?
  9. A

Da-gt 2 sisteminde mikrofon varmı ?

Arkadaşlar Da-gt 2 sisteminde mikrofon varmı acaba ? discorda girdim ama giriş aygıtı gözükmüyor bilgisayarda. mikrofonlu kulaklık kullanıyorum nasıl sesim karşı tarafa gidebilir ?
Geri