Arama sonuçları: *

1. GizliOyuncu0.1

Max 10 k oyuncu koltuğu önerisi

merhaba oyuncu koltuğu alacağım https://jysk.com.tr/ofis/oyuncu-koltuklari/oyuncu-koltugu-type-z-razer-edtm-legend bu koltuk çok hoşuma gidiyor ne önerirsiniz ,? fp koltuk olsun illa 10 k olmasına gerek yok. bu attığım koltuğa ne dersiniz?
  2. GizliOyuncu0.1

OLED TELEVİZYON ÖNERİSİ

merhaba evime oled tv alacağım fiyat max 100k. 65 veya 75 inç olması tercihim birde samsung tvler bana panel olarak güzelngeliyor ne önerebilirsiniz? teşekkürler
  3. GizliOyuncu0.1

Gaming Laptop Önerisi

Merhaba uniye gideceğim için gaming laptop alacağım bütün oyunları oynatsın istiyorum fiyat olarak sinir yok bütün oyunları oynatsın
  4. GizliOyuncu0.1

25-30 K F/P PC önerisi

Merhabalar şu anda alınabilecek 15 - 30K arası pc önerebilir misiniz? bu fiyat bandında ne alınabilir Teşekkürler
  5. GizliOyuncu0.1

2000 - 2500 arası klavye önerisi

Merhabalar fp bir klavyeye ihtiyacım var metal olmasını isterim ama bu fiyata bulunur mu bilmem Max 2500 tl limitim var fps oyunları oynuyorum ses önemli kablosuz veya kablolu fark etmez ses önemli derken mekanik olması tercihim
  6. GizliOyuncu0.1

Crysis Warhead Alınır mı

merhaba crysis1 remastered yeni bitirdim hikayenin devamını crysis warhead'da anlatıyor remastered yapmamışlar bu oyuna 20 dolar vermek istemiyorum. Oynanır mı veya oynamadan crysis 2 ye geçsem hikaye çok fark eder mi ?
  7. GizliOyuncu0.1

Ryzen 5 5600 İçin Soğutucu Öneri

Merhaba işlemcimi stok sogutucuyla kullaniyorum boşta 65 70 oyunda 95 e kadar çıkabiliyor hangi soğutucuyu önerebilirsiniz ? Bütçe max 1000 tl
  8. GizliOyuncu0.1

400 TL PC Oyun Önerisi

3 Oyundan birini alacağım sizce hangisi? bu oyunlardan hiç birini oynamadım çok bilgim yok hangisini önerirsiniz?
  9. GizliOyuncu0.1

Ucuz Fiyata Pc Önerisi

Merhaba Olabilecek en ucuz fiyata bütün oyunları arkadaşlarla kasmadan oynayabileceğim pc arıyorum ne önerirsiniz? bütçem 10k - 20k arası olabildiğince fp olsun yani
  10. GizliOyuncu0.1

Forza 5 Para kasmak için Taktik

Merhaba forza 5 de nasıl çok para kasabilirim youtube da gördüğüm glitchleri yapıyorum ama çok az para veriyor son çare olarak parayla CR almayı düşündüm siz ne önerirsiniz
  11. GizliOyuncu0.1

Forza 5 hala alınır mı?

Merhaba forza 5 standart edition 500 TL . Sizce alınır mı yoksa forza 6 yi mi beklemeliyim birde sanırım forza 5 e artık yeni araçlar gelmeyecek bu sezon son diye biliyorum sizce alınır mı 6 yi mi bekleyeyim
  12. GizliOyuncu0.1

10-12K Telefon Önerisi

Merhaba çoğunlukla oyun için kullanacağım. oyun oynarken ısınmayacak. şarjı hızlı bitmeyecek telefon önerir misiniz? redmi note 13 pro düşündüm ama çok ısıncağını söylediler
  13. GizliOyuncu0.1

Xbox Gamepad pcye baglanmiyor

Merhaba Xbox Gamepadimi kablolu olarak pcye bağlıyorum eskiden, ama kablo bozulduğunda başka bir kabloya geçtim şimdi kabloyu taktığımda logodaki ışık yanıp sönüyor bağlanmıyor
  14. GizliOyuncu0.1

1000 tl civarı mouse Öneri

merhaba logitech g300s kullanıyordum 3 yılın ardından artık sensörü bozuldu 1000 tl civarına baktım furylevel z1 önerildi sizce bu mouse'u mu alayım başka öneriniz var mıdır?
  15. GizliOyuncu0.1

PSU güç kablosunu elleyince ekran kartı duruyor

Merhaba PC kasasını ellediğimde bile PSU'dan tık diye bir ses geliyor ekran gidiyor ekran kartının fanların baktığımda durmuş oluyorlar 2 3 dk sonra PC'yi açtığımda çözünürlük değişmiş oluyor sürücüyü DDU ile silip yeniden yüklüyorum bunu nasıl çözerim garantiye göndermeden çözebilir miyim?
  16. GizliOyuncu0.1

Eski Pc parça yükseltmek için Öneri

Anakart: Turbox H81 Intel LGA1150 DDR3 Ram:8gb ekran kartı;:gt 730 4gb ddr3 işlemci i5 4570 ssd:240gb psu 250w kasa casper bu bilgisayarı 3000 tl bütçeyle nasıl geliştirebilirim. Parça önerebilir misiniz??
  17. GizliOyuncu0.1

Çözüldü✓ RX 6700 ekran kartı çalışmayı durdurdu

Oyun oynarken bir anda ekran gitti ve ekran kartının fanlarına baktığımda fanlar durmuştu. Pc yi tekrar açtığımda ekran kartı sürücüsü silindi. Şimdi yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum. ne yapmam gerekir
  18. GizliOyuncu0.1

RX 6700 DRİVER ÖNERİSİ

merhaba 2 gün önce yeni sürüme geçtim ama yeni sürümden sonra ea fc ye giremiyorum oyundan atıyor eski sürücüyle rahat oynuyordum sizce hangi sürüme geçmeliyim ?
  19. GizliOyuncu0.1

Oyunu C diskinden D ye indirmeden geçirebilir miyim ?

Merhaba EA FC 24 aldım. C diskim ssd, o yüzden c diskine yüklemeyi düşündüm. C diskine olan başka bir oyun ise AC Valhalla (150gb) AC Valhalla yı tekrar indirmeden D ye geçirmek mümkün mü yoksa silip yeniden indirmem mi lazım ? c diskinde 60 gb yer var. EA FC ise 100 gb
  20. GizliOyuncu0.1

Ryzen 5 5600 Soğutucu önerisi

Anakartım Gigabyte A520M-H İşlemcim ryzen 5 5600 İşlemcim assassin Creed valhalla rdr 2 GTA gibi oyunları 92 C görüyor stok soğutucu ile olabildiğince ucuz işlemci soğutucu önerebilir misiniz? Bu gözüme ucuz gözüktü sizce nasıldır? https://amzn.eu/d/9xrhh2G
Geri