Arama sonuçları: *

• Users: BhuRock
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

EAFC24 Kol Ayarları Sorunu

Herkese merhaba, eski bir kola sahibim. Her bilgisayarı açtığımda steamden analogları ayarlamam gerekiyor aksi taktirde sağ analog sadece sol üst ve sağ alt çapraz çalışıyor. Bunu bir sefer yapıp sürekli kayıtlı kalacak şekilde bir yöntem var mıdır ?
  2. B

EA FC 24 Spiker Dili

Herkese merhaba, oyunun dili Türkçe ancak spiker dili Rusça ve değiştirilemiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
  3. B

Ekran Kartına Güç Gelmiyor!!

Herkese merhaba, uçak yolculuğunda kasayı ayrı olarak ekran kartını ise yanıma alarak yolculuk yaptım. Ekran kartını patpata sararak yanımda taşıdım. Kasaya taktığımda ise ekran kartına güç gelmiyor. Başlangıçta fan çalışmıyor ve güç düğmesine kapatmak için basılı tuttuğumda tam kapanma...
  4. B

Samsung CHG70 HDR Sorunu

Herkese merhaba, başlıktaki monitörü kullanıyorum. Oyun içinde HDR aktif edince çok soluk görüntü oluyor. Monitör display port ile bağlı Windows 10 kullanıyorum. Çözümünü bilen var mı ?
  5. B

Pc'de sadece twitter'da kasma sorunu

Herkese merhabalar, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Bilgisayarda tarayıcı olarak brave kullanıyorum 30 civarı sekme var ama twitter'da gezinemiyorum. Çok kasıyor sanki ramin ve ekran kartının tamamını kullanıyormuş gibi ama öyle değil. Chrome'da da denedim sadece twitter'da...
Geri