Arama sonuçları: *

• Users: OsyRS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Bilgisayarıma Virüs Girip Girmediğini Nasıl Anlarım?

Normalde her şey olması gerektiği gibiydi hiç bir sıkıntı farketmedim oyunlar oynarken filan ekran kartı kullanımı %30 sıcaklık da genelde 27-35 arası seyrediyordu fakat ben crackli camtasia indirdim ve bu crackli camtasiayı indirdikten sonra aynı şekilde ekran kartı ile ilgili ayarları biraz...
  2. O

450-550₺ Klavye Önerisi

Mekanik ve red switch olması tercihimdir , pek bilgim yok kazık yemek istemiyorum. 1667223009 Ha birde kesinlikle multi medya tuşları olsun klavyeden ses kısabileyim şarkı kapatabileyim f1 f2 tuşları filan da olsun mini klavye lazım değil.
  3. O

R3 4100 mü i3 10105F mi

İnternet testleri çok karmaşık ve açık seçik bir sonuç bulamadım teknoloji + ları - leri vs. var mı hiç bilgim yok sizce hangisi daha iyi youtube twitch filan için hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
  4. O

Sata SSD Bozuk Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Hikvision C100 240 GB C100/240G 2.5" SATA 3.0 SSD SSD CrystalDiskInfo Raporunu Anlayamadım Anlayan Birisi Bana Ne Dediğini Aktarabilir Mi? 'OLAYIN TÜMÜ':Kullandığım SSD'nin marka ve modeli bu. Bir süre önce bilgisayarım anakart kaynaklı bozuldu ve 5V almıyordu ama açılıyordu sorunsuz...
Geri