Arama sonuçları: *

• Users: jat3now
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jat3now

IPhone 16 pro aldım oyun indirmeli miyim?

80 bin tl verdim daha taksit bitmedi pubg pes asphalt gibi toplam 8 oyun indirdim telefonda bir sorun olur mu eskir mi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  2. jat3now

Pc cs2 de kaç fps vermeli?

cs2 de 140 150 max 160 fps alıyorum ekran kartımın hız aşırtmasını açmadım garantiden çıkar diye. En düşük ayarlarda bana az gibi geliyor anlayanlar yardımcı olabilir mi. sistemim...
  3. jat3now

Cs2 övgü satın almak ban sebebi midir?

övgü satan yerler olduğunu öğrendim 80 TL'ye 900 övgü geliyormuş ancak ban riski var mıdır?. Sitedeki satıcının yazdığı mesaj şudur: Hiçbir program vs. açmıyorsunuz ya da hesap bilglierini bize vermiyorsunuz, övgülerinizi siz atıyorsunuz. Sizlere bakiye tanımlıyoruz ve istediğiniz zaman girip...
  4. jat3now

Cs2 vac hesap engellemesi

herkese merhabalar. bir kaç türk görüp ekleyip oyuna girdim birinde hile varmış birden vac hile buldu diyip ben de onun takımındayım diye 20 saat verdi benim faktörüm nolacak şimdi bidaha bir şey olursa hesabım mı kapanır bilen birileri açıklayabilir mi
  5. jat3now

Valorant hesap satış sorunu

Herkese iyi günler Valorantta tanımadığım birisinin ricası üzerine hesabını ilana koyup sattım sonra sitedeki hesabımı da kapattım. Bir kaç hafta sonra gamer martk sitesi whatsapp üzerinden ulaştı. Hesabın ilk mail ile geri alındığını sorumluluğun bende olduğunu 3 4 gün içerisinde para iadesi...
  6. jat3now

Valorantta hesap sattığım için başıma gelenler

Herkese iyi günler gamermarkt adlı sitede kendi valorant hesabımı bir ilana koymuştum. 1 2 gün sonra tanımadığım birisi numaramı istedi ve hesabımı alacağını söyledi. 2 3 gün geçti ve onda bir hesap olduğunu kendinin hesap açamadığını benim ilana koymamı istediğini rica etti. İlanı açtım...
  7. jat3now

İnstagramda profil fotoğrafım kullanılarak müstehcen mesajlar paylaşılması

İnstagramda birisi benim profil fotoğrafımı alıp bir hesap açıp birilerine benmişim gibi müstehcen şeyler yazmış ben eşcinselmişim vesaire sonra gidip bir itiraf sayfası tarzında bir yere atmış . Bu konu hakkında instagrama hesap hakkında nasıl şikayette bulunabilirim?
  8. jat3now

Ninjutso Sora V2 EXTREME vs ATK Blazing Sky F1

fps oyunları oynuyorum ikisi arasında hangisi seçmem gerekiyor ?
  9. jat3now

Google play bakiyemi kullanamıyorum

google play bakiyesi aldım haftalardır kullanamıyorum adınıza ait kimlik belgesi atın dediler arkalı önlü çektim yolladım şimdi de kuruluş belgesi istiyorlar nerden bulabilirim??
  10. jat3now

Epic games oyun alamama sorunu

the last of us alacaktım 500 küsür TL'ye düşmüş doğru bilgileri girmeme rağmen kabul etmedi 1 2 kere daha kontrol edip girdiğimde 24 saat sonra deneyin yazısını gördüm napacağım hesabımda bir sürü oyun var last of us da almak istiyorum. 0 dan hesap açıp o hesaba sadece last of us almak da...
  11. jat3now

X drive oyuncu koltuğu kol koyma kısmı eşitsizliği

xdrive akdeniz kumaşı oyuncu koltuğunu aldım kol koyma yerleri aşşağı yukarı bölge bölge oynayabiliyor ancak iki tarafı eşit değil biri birinden yüksek napabilirim
  12. jat3now

Valorant asil karambit seviye değişir mi?

valorantta asil karambit almayı düşünüyorum. Ancak bir çok kişi seviye yükselttikten sonra daha kötü göründüğü görüşünde. Aldıktan sonra diğer bazı skinlerde olduğu gibi seviye seçme eklentisi bulunmakta mıdır?
  13. jat3now

Spotify hesabında tüm oturumları kapattım geri giremiyorum

spotify da bir hesabı iki kişi kullanıyorduk şifreyi değiştim yine de girebiliyordu ben de tüm cihazlardan oturumu kapat diye bir seçeneğe bastım şimdi de oturum da açamıyorum maili de bende ancak böyle bir mailin hesabı yoktur diyor
  14. jat3now

Wallpaper öneri wallpaper engine pc yorması

wallpaper engine uygulaması yüklü ancak bilgisayarı az da olsa yoruyor canlı video olduğu için. klasik kaliteli wallpaper bulabileceğim yerler önerir misiniz?
  15. jat3now

Çözüldü✓ Amd ekran kartına nvidia sürücüsü indirip ekran renkleri değişme

ekran kartım rx6700 xt nvidia denetim masasında olan ekran rengi ayarlama özelliği hoşuma gidiyor nvidiayı indirip ekran renklerini değiştirmem mümkün müdür?
  16. jat3now

Rx 6700xt işlemci önerisi

Merhabalar şuan kullandığım işlemci i3 12100f darboğaz testi %27 çıktı yükseltmeli miyim ne model almalıyım olacaksa da intel tercihimdir pcyi oyun için kullanıyorum.
  17. jat3now

Işlemci mi mouse mi monitor mü yükseltmeliyim?

Merhabalar işlemcim i3 12100f ekran kartı rx 6700xt darboğaz testinden %27 ile geçti uzun zamandır kullanıyorum pek sorun yaşamadım bilgisayarımın bir parçasını yükseltmek istiyorum mouse mi almalıyım işlemci mi monitor mü? mouse: steelseries rival3 monitor marka: asus tuf gaming vg249q1a 165 hz
  18. jat3now

8.000 Tl bütçe ile oyun bilgisayarı toplayabilir miyim ??

8000 tl bütçem var şuan ki bilgisayarım çok eskidi ve hiçbir oyunu oynayamıyorum. Artık yeni pc almak istiyorum ancak fiyatların çok pahalı olduğunu gördüm.Ne almalıyım oyun için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Geri