Arama sonuçları: *

• Users: Erencetinq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Hangi Anakartı Almalıyım

Arkadaşlar Japonyada Yaşıyorum Bir Teknolojii Magazasından anakart ve işlemci alacagım işlemci olarak suanlık ryzen 5 3500 alacagım ve 2133 mhz 24 gb ram var elimde onları kullanacagım Sizce Hangi Anakartı Almalıyım lutfen yardımcı olurmusunuz -2. El Asus Prime X470 Pro...
  2. E

Fivem Bu Kule Nerede

ya arkadaşlar cayo perico adası dahil bakmadığım yer kalmadı bu kule nerede ya biri yardım etsin
  3. E

Yardım Fifa 2023 türkce oynayamıyorum

xbox gamepass den fifa 2023 oynayacaktım indirirken turkce dil secenegi cıkmadı bende aldırmadım ama oyun ıcındede turkceyı bulamadım googledada herhangı bır turkce yama yok lutfen yardım edermısın eger elınde olan varsa oyunun turkce dil dosyalarını bana gonderebilirmi
  4. E

Yardım Fivem Craft Masası Nasıl Kullanılır

Arkadaşlar craft masasının yerini bulduk ama silah uretmek icin parça istiyor o parcalari nereden bulabilirim adminler soylemiyor oyunculara soruyoz bi gidin gibisine dalga geciyorlar Ayrica buna bir beceri puani istiyor o beceriyi nasıl kasicaz
  5. E

Yardım Red Dead Redemption Görüntü Bozukluğu

Arkadaşlar oyuna custom grafik ayari yaptiktan sonra keskin goz ozelligini kullanirken ve ana menuler arasinda gecis yaparken ekranimda su gordugunuz kirmizilanma oluyor sebebi nedir lutfen yazin
  6. E

Days Gone I Türkçe Oynayabilecekmiyim

Arkadaşlar days gone almayi düşünüyorum Japonya'da yasiyorum ve oyunun fiyatinin ust kisminda japonyadaki kullanicilar icin sadece japonca ve ingilizce destek mevcuttur gibi bir yazi cikiyor oyunu turkce oynamak istiyorm yardim edermisiniz
  7. E

Yardım Fivem dusuk fps sorunu

Arkadaslar oncelikle sistemimi yaziyim İ7 2600 MSİ GAMİNG X RX 470 650 W PSU 4+4 8 GB 1600 MHZ RAM. Bunlar yetecektir sanirim ekran kartimi yeni aldim ve fivemde en dusuk ayarlada 45 50 fps i geçmiyor neden böyledir islemci kullanimim yuzde 60 70 civarlarında darboğaz olduğunu dusunmuyorum...
  8. E

Rx 470 kullanim yuzdesi dalgalanma sorunu

Sistemim İ7 2600 4+4 8 gb 1333 mhz ram Rx 470 4 gb 650 w corsair psu Metro 2033 redux da islemci kullanimim yuzde 30 u gecmiyor 1080 p en yuksek grafiklerde ekran karti kullanimi surekli değişiyor bir yuzde 100 oluyor 2 saniye sonra yuzde 40 1 saniye sonra yuzde 70 neden boyle oluyordur...
  9. E

Ghos Recon Breakpoin 53 Tl Alınır Mı

Arkadaşlar oyun nasil bir oyun almayi dusunuyorum sizce nasildir bu tarz gizlilik ve catisma iceren oyunları seviyorum mekanikleri ve detaylari nasil sizce alinir mi
  10. E

Windows 10 Kullanıcı Profili Hizmeti Oturum Açamadı Hatası

Arkadaşlar 3 4 gundur bilgisayarimi acmiyorudm boyle bir hatayla karsilastim ve bilgisayaeimi açamıyorum nasil duzeltebilirim yardim edin
  11. E

İ7 2600 işlemcim cok isiniyor

Ekran kartim 750 ti di rx 470 e yukselttim ve islemcim fivem de 88 dereceyi goruyor termal macun yenilesem ne kadar bir dusus olur ayrica snowman m200 sogutucu islemcimi 75 derecelerde stabil tutabilirmi suanda stok sogutucu takılı veya bana bir sogutucu önerir misiniz?
  12. E

Yardım Ekran karti değisiminden sonra islemcim çok isiniyor

Sistemim 4+4 1333 mhz corsair ram. 650 w 80+ psu. İ7 2600 stok soğutucu Anakarti unuttum. Bu sistemde 750 ti vardi artik eskidigi icin rx 470 e yükselttim ve yuksellttikten sonra fivem de islemcim 88 derece ve discordda yayin aciyorum discord yayinimi kapatip beni odadan...
  13. E

Yardım Yurtdışına Taşındım Türkiye'de ki arkadaşlarımla oyun Oynayabilirmiyim

Evet 2 ay once japonyaya tasindim steam para birimimi felan hicbir sekilde degistirmedim turkiyedeki arkadaslarimla valorant ve steam oyunlarını online oynayabilirmiyim lutfen yardimci olurmusunuz
  14. E

Yardım Steam gta 5 hata vermeden kapaniyor

3 gun önce steam den kardesime ve benim hesabima indirimden gta v aldim ikimizde bir pc kullaniyoruz fakat oyun aciliyor sonra yildizlar gelip rockstar logosu geliyor ve aniden kapaniyor lutfen yardim edermisiniz
  15. E

Çözüldü✓ Yeni harddisk taktıktan sonra pcm kasmaya basladi

Arkadaslar ryzen 5 2600 rx 570 bi sistemim var 480 gb ssd vardi onda yer kalmadigi icin elimde bulunan bir 1 tb laptob harddiski taktim fakat harddiski taktiktan sonra pcm ranch ta d3d11 ve d3d12 hatasi vermeye ve gta 5 de 10 fps e dustu neden olabilir yardim edermisiniz
  16. E

Yardım İ7 2600 işlemcim rx 5500 xt de darbogaz yaparmi

Arkadaslar ekran karti deistirecegim islemcim rx 570 ile rx 5500xt arasinda kaldim rx 570 i işlemcim rahat besleyebiliyor fakat 2100 bandinda o fiyattan daha ucuza 5500xt alabiliyorum ikinci el sizce aliyimmi cok darbogaz olurmu ve 5500xt ler cok isiniyormu
  17. E

Yardım Gametech freezer hd 2.4 işimi görürmü

İ7 2600 kullanıyorum kule tipi eski model 8cm lik bir sogutucusu vardi fakat islemcim pc acilirken bile 47 48 derecede basliyor buna cozum olarak gametech freezer hd 2.4 almayi dusundum sizce Alınır mı? fazla bisey fark eder mi? (Not: %100 yük altında 95 dereceyi goruyor)
  18. E

Öneri Gametech freezer hd 2.0 alınır mı?

İ7 2600 kullanıyorum işlemcimde prime 95 de 1 dk icinde 93 dereceyi goruyor bu sogutucuyu almayi dusunuyorum etkisi olurmu 1660247528 Butceyi yanlislikla koydum
  19. E

Rgb temperli Kasa Tavsiyesi

Ucuz 4 fanlı rgb kasa ariyorum temperli cam olsn eger bulabilirseniz mesh olmasida iyi olur fakat 3 on 1 egzoz ve temperli cam kesin olsun lutfen tavsiye edermisiniz
  20. E

Power supply surges detected hatası

Bilgisayarım sürekli kendini kapatıryordü kullandıgım sistem. Asus p8z68m-v pro anakart. İ7 2600 Gtx 750 ti Corsair dual kit 8gb 1600 mhz ram. Ve psu m da corsair tx 650 fakat haftada belirli surelerde reset atiyordu ve bilgisayarimda bir anda kapatılıyor yazısı geldi ve kapandı daha...
Geri