Arama sonuçları: *

• Users: Emin01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

2. El Asus dual Rx 5600xt alınır mı?

2. El Rx 5600xt alınır mı? Fiyat 3700tl. Bu fiyata daha iyi alternatifler bulunur mu? Çok fazla bütçem yok biraz daha beklesem max 5k çıkabilirim.
  2. E

WİNDOWS 7 İLE ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar benim çok eski bilgisayarım vardı ddr3 windows 7 kurulu çalışıyor. Elimde 6. Nesil ddr4 ram anakart ve işlemci mevcut. Ben eskisinin yerine bunları taktım ancak windows başlamıyor. Kurtarma moduna giriyor veya Windows simgesi gelince yeniden başlıyor. Eski sistemde çalışıyor...
  3. E

YENİ SİSTEMDE WİNDOWS 7 ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar benim çok eski bilgisayarım vardı ddr3 windows 7 kurulu çalışıyor. Elimde 6. Nesil ddr4 ram anakart ve işlemci mevcut. Ben eskisinin yerine bunları taktım ancak windows başlamıyor. Kurtarma moduna giriyor veya Windows simgesi gelince yeniden başlıyor. Eski sistemde çalışıyor...
  4. E

Xiaomi Telefonumun Kilit Tuşu Bozuldu

Merhabalar, Redmi note 8 pro telefonumun kilit tuşu bozuldu. Kilit tuşunu ses tuşlarına atamanın yolu var mıdır?
  5. E

HESABIMA GİREN PARA SORUN YARATIR MI?

Arkadaşlar 4 aydır bir şirkette çalışıyorum. Henüz sigortam bile yok. İşletme sahibi benim banka hesabım üzerinden nakit çıkışı sağlıyor. Paranın nereden geldiğinden tam emin değilim ama muhtemelen faturasız mal satıyordur bunuda müşteriden bana aktarıyor sonrasında nakit çektiriyor. Günlük...
  6. E

GTX 960 da G-SYNC açılır mı?

60hz monitör kullanıyorum ve aşırı derece de tearing oluyor. 144 veya 165 hz monitör almayı düşünüyorum mümkünse g-sync destekli bu kartta g-sync desteği var mıdır? Veya valorantta 120-190 arası fps alıyorum fps i 165e sabitlersem tearing olur mu?
  7. E

300 TL ye mouse tavsiyesi

300 tl ye mouse önerir misiniz? Bunlar nasıldır sizce? https://www.teknosa.com/gamebooster-m700-airforce-rgb-ultra-hafif-siyah-oyuncu-mouse-p-788400203 https://www.hepsiburada.com/rampage-x-titan-7200-dpi-rgb-aydinlatmali-sper-hafif-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00001B6259? Benim için ani...
  8. E

SSD KULLANIMI %100 OLUYOR

Bilgisayarı açtığımda ssd kullanımı %100 oluyor ve pc kilitleniyor devamında mavi ekran verip yeniden başlatılıyor. Format attım hala aynı.
  9. E

İ5 7500, 8gb ram alınır mı?

Şöyle bir pc buldum 2. El 3500 TL ye alınır mı? İ5 7500 3.40ghz Turbo 3.80ghz. asus h110 anakart 120 GB ssd 8gb ram Elimde amd hd6570 1gb ekran kartı var onu takacam. Valorantta 60 fps verir mi? ilerleyen dönemde ekran kartı almayı düşünüyorum
  10. E

5000TL BU BİLGİSAYAR ALINIR MI?

Sistem ikinci el letgodan buldum özellikleri Asus gtx 1050 ti İntel i5 işlemci Asus b250 m-a Corsair 8gb ram fiyat olarak son 5000tl denildi. Sizce mantıklı mı alınır mı? 1660821810 işlemci i5 7500
  11. E

Yardım Ekran kartı görüntü vermiyor!!

Ekran kartı fanı dönüyor görüntü vermiyor yalnızca ilk açılışta ana kartın resmi geliyor devamında görüntü gelmiyor. Ekran kartını çıkardığımda onboard olarak görüntü geliyor. Birde ekran kartı takılıyken biosa giremedim. Sorun nedir sizce?
Geri