Arama sonuçları: *

• Users: Cokobans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Asus Dual RX6600 düşük watt problemi

Arkadaşlar iyi forumlar Asus dual 6600 ekran kartımın güç değerleri normalde 132 watt fakat 100 watt ile sınırlandırmışlar radeon software dan güç limitini maksimum %20 arttırabiliyorum ama yine de kart oyunlar esnasında 60 80 watt arasında kullanıyor işlemci ryzen 5 5600 ve sıvı soğutma var...
  2. C

God Of War yüksek işlemci düşük gpu kullanımı

Arkadaşlar iyi forumlar nedense God Of War oynarken garip bir işlemci kullanımı alıyorum ve FPS düşük gibi hissettiriyor fsr2.0 to 3.0 modu yüklü kalitede ve FPS bu şekilde yer yer 60 ın altına düştüğü bile oluyor
  3. C

Iphone 11 geri yüklemede kalan süre hesaplanıyor

Arkadaşlar iyi forumlar telefonumu sıfırladım ve iclouddan geri yükle yaptım fakat 2 saattir kalan süre hesaplanıyorda ve ilerlemiyor ne yapmam lazım?
  4. C

TKL klavye önerisi!!

bütçe aşırıya kaçılmadığı sürece sorun değil blue veya red switch tercihen önerirseniz sevinirim
  5. C

Valorant geç açılıyor ajan geç seçiliyor

Arkadaşlar iyi forumlar Oyun m2 ssd (samsun 980 pro) ye kurulu fakat oyunu kapatmak için Masaüstüne dön dediğimde geç geliyor ve ajanlar yüklenirken geç yükleniyor bir kez silip tekrar yükledim bir kere düzeldi fakat yine aynı ne yapabilirim. ayrıca oturumu kapat seçeneği de çıkmıyor (ekteki...
  6. C

İndirimlerden Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar indirimlerden monitör almak istiyorum en az 144 hz ve özellikle ips ekran olmasını tercih ederim önerileriniz nelerdir acaba
  7. C

HS55 VS RAMPAGE DROP PLUS

Herkese iyi forumlar arkadaşlar aktif olarak Rampage Drop Plus kullanıyorum benim için mikrofon gerçekten önemli ikisinin de mikrofonu yeterli arada kaldım arada 200 tl gibi bi fark var sizce hangisini almalıyım ?
  8. C

Epic games e postamı yazınca yeniden kayıt olma sekmesi çıkıyor

Arkadaşlar iyi günler pc ye temiz format attım ve epic gamese girerken e postamı yazdım yeniden kayıt olma sayfasına atıyor ve kayıt olduğumda oyunlarım gözükmüyor nasıl çözebilirim
  9. C

A tuşuma kolonya dökünce çalışıyor sonra yine gidiyor

Arkadaşlar iyi forumlar a tuşum bazen basıyor bazen basmıyor özellikle basılı tutunca. Kolonya dökünce çalışıyor sorunsuz 1 2 saat sonra tekrar bozuluyor nasıl çözerim fikri olan var mı Model: Gamenote kb857l
  10. C

3 bin Tl bütçe ile kulaklık

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar 3bin Tl bandında fazla aşmadan mümkünse düşülebilir hem kulaklık performansı hem de mikrofon performansı yüksek bir oyuncu kulaklığı arıyorum aklımda hs80 wireless var yardımcı olursanız sevinirim
  11. C

Temiz format attım pc de sıkıntılar olmaya başladı

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar pc ye format atalı 3 4 gün oldu crackli hiçbir şey kullanmıyorum fakat formattan önce kasmayan oyunlar kasmayan pc artık bazen tekliyor bazı oyunlarda da ciddi bir şekilde kasıyor yardımcı olabilecek var mı acaba
  12. C

Ekran kartımda problem olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar selamlar Ekran kartımda yazılımsal değil donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum temiz bir windows kurdum sürücülerimi whql yükledim her şeyi olması gibi kurmama rağmen "Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  13. C

Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti hatası

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle umarım herkes iyidir geçen günlerde crackli bir oyun indirdim yanlış biliyorum fakat param yoktu ve denemek istedim daha sonrasında bilgisayara temiz format attım ve pc yi kullanmaya devam ettim formattan sonra GTAV indirdim oyunu oynarken fpsim 2 3 snlik olarak...
  14. C

15-16K monitörlü toplama pc 144 hz tercihen

Arkadaşlar iyi forumlar öğrenciyim ortalama oyun oynamak istiyorum 15 16 k yı tamamen kullanıp tercihen 144 hz monitörlü bi bilgisayar istiyorum hazır sistem varsa o da olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. C

Çözüldü✓ 1080p için en iyi Ekran kartı

arkadaşlar 1080p oyunculuk için en iyi ekran kartı sizce hangisi ekran kartı almayı düşünüyorum fakat 3070 ler ve rx6700xt ler 2 k ya çıkmaya başlıyor 2k oyun oynamayı çok sevmiyorum çoğunlukla fps oyun oynuyorum hikayeli oyunlara ara sıra giriyorum sizce ne almalıyım?
  16. C

Valorant Drop/Düşük Fps Problemi

Arkadaşlar selamlar öncelikle daha öncesinde buna benzer bi konu açmıştım işlemcimi değiştirdim ve sıvı soğutma aldım fakat sorun aynı 200 lerde oynarken bir anda 120 lere düşüyor ve fight olduğunda 90 lara kadar düşüyor sistemim; ryzen 5 3600 O.C 4.2 ghz rx 5500xt 4gb (şuan bunu değiştirmeyi...
  17. C

16 k Bilgisayar önerisi

Selamlar arkadaşlar 16 k ya pc almayı düşünüyorum aklımda şöyle bi sistem var tavsiye verebilecek var mı?
  18. C

Ekran kartımı hangisine yükseltmeliyim

Öncelikle iyi forumlar umarım herkes iyidir Sistemim şu şekilde : Ryzen5 3600 Msi Rx 5500xt 4gb 16 gb 3200mhz ram 240 gb ssd 1tb 7200 rpm harddisk 550w fsp psu Corsair hydro h45 120mm sıvı soğutma B450m h pro anakart Ekran kartımı yükseltmek istiyorum ve internetten incelediğimde 6600xt ya da...
  19. C

Aida64 stres testine girilmiyor

Arkadaşlar iyi forumlar Aida 64 ü açıyorum yönetici olarak işlemcimi test etmek için stres testi kısmına bastığım anda ilk sayfa açılıyor ve pc tamamen donuyor ya da siyah ekran oluyor ve kendini resetleyip düzeliyor hiçbir şekilde aida64 stres testi kısmına giremiyorum ama diğer uygulamalarda...
  20. C

Çözüldü✓ Corsair Hydro H45 120mm

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar sistemim şu şekilde Ryzen 5 3600 Rx5500xt 4gb 16 GB 3200mhz ram 500watt FSP hydro K500 bronz 80+ merak ettiğim konu şu güç kaynağım Hydro h45 i taktığımda herhangi bir sorun çıkartır mı şuanda cpunun kendi stock fanını kullanıyorum memnun değilim ve bir...
Geri