Arama sonuçları: *

• Users: theumtkyd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. theumtkyd

Silindi

silindi
  2. theumtkyd

Valorant için oyun arkadaşı

Valorant oynamak için oyun arkadaşı arıyorum. Aimim iyi denebilir ama Bronz 2 yim. Discord: RevengeStrike+#1818
  3. theumtkyd

klavyeme su döküldü bişey olur mu

piranha 2345 klavyeme su döküldü 1 su bardağı bişey olur mu hemen pcden söküp yere ters bi şekilde koydum ağırlıklı olarak sol tarafa döküldü sağ tarafa neredeyse hiç dökülmedi
  4. theumtkyd

Dediğim yerlerin ssini atar mısınız?

Arkadaşlar şu an bilgisayarda olan birileri varsa rica etsem linkini verdiğim sitede 7. Sınıf Türkçe 1. Dönem 1. Yazılı kısmından 5 sınavı ve 7.sınıf ingilizce 1. Dönem 1. Yazılı kısmından 5 sınavı indirip tüm soruları ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız yarın yazılı var bakmam lazım. Ben...
  5. theumtkyd

İOKBS bursluluk kartı (PTT Kart) ile PTTBank uygulamasına giriş yapılır mı?

Bursluluk kartı yani PTT Kart ile PTTBank a giriş yapabilir miyim? Normalde PTT Kart ile giriş yapılıyor ama benimki bursluluk kartı olduğu için olmuyor sanırım. Bana şifre vermediler sadece elimde kart şifresi var.
  6. theumtkyd

İokbs derece yapınca 15 günde bir para alınabiliyor mu?

Arkadaşlar ben bursluluğu kazandım 488,418 puanım var. Bir arkadaşım da geçen sene kazanmıştı bursluluğu. O da diyor ki ben derece yaptığım için bana her ay değil 15 günde bir para veriyorlar ama puanımı hatırlamıyorum diyor ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bu derece yapma diye bir olay var mı...
  7. theumtkyd

10-11 bin TL hazır sistem

Tavsiyelerinizi bekliyorum acil.Sıfır olması lazım.
  8. theumtkyd

7-8 bin TL sistem önerisi

Bir yakınım için 7-8 bin TL'ye sistem önerisi istiyorum.Sıfır olacak.Toplama ya da hazır olabilir.Hazır olursa daha iyi olur.
  9. theumtkyd

Samsung 980 pro 1 TB SSD için soğutucu almaya gerek var mı?

Evet Samsung 980 pro 1 TB SSD alacağım.Yanınds ekstradan SSD soğutucu parça almama gerek var mı? Varsa öneri yapar mısınız? Link vermeye üşendim kusura bakmayın.
  10. theumtkyd

Windows Hata Kurtarma Ekranı Çıkıyor

Arkadaşlar selam. ASUS laptopumu açtığımda şu ekranda kalıyor ve iki seçeneği de seçsem açılmıyor. BIOS menüsünden falan bir şey yapıp açabilir miyim bilgisayarı? Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.Bir gün laptop donduğunda düğmesinden kapattım ondan sonra açtığımda burası geldi. (Win7)
  11. theumtkyd

Gta Vice City İndirme Linki

Öncelikle foruma az önce katıldım selamlar.Bilgisayarıma virüssüz şekilde Gta Vice City indirmek istiyorum.Güvenilir bildiğiniz link/video varsa atar mısınız? Remastered istemiyorum ve Rockstar Launcherdan indirebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Geri