Arama sonuçları: *

• Users: z4how
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Öneri Sistemim için işlemci önerisi

Selamlar, işlemcimi değiştirmek istiyorum. Ryzen 5 3600 ve 5500 arasında kaldım. Çoğunlukla cs2 ve lol oynuyorum. Szice angisi tercih edilmeli?
  2. Z

SSD - Hikvision ve WD Green Arasında Kaldım

Herkese selamlar, bu iki SSD arasında kaldım. Sizin görüşünüz nedir? Bu fiyat bandında alınabilecek başka bir SSD öneriniz var mı ? Kullanım amacı Windows + Oyun üzerine olacaktır. Şimdiden teşekkürler
  3. Z

MSI Afterburner Ayarı

Herkese selamlar, MSI Afterburner hakkında bir bilgim yok. ZOTAC 1070 8GB ekran kartım var. Bu ayarları nasıl yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
  4. Z

Çözüldü✓ Darboğaz ve Ekran Kartı Hk.

Herkese selamlar, Sistemim Ryzen 5 4650G işlemcili, 2x8 3200mhz ram. b450ma-pro anakartlı apu sistem. Bu sisteme ZOTAC 1070 8GB Ekran kartı aldım. Darboğaz yapar mı? Bundan önce Asus Dual 1060 6GB Kullanıyordum. Aralarında performans farkı olur mu? Şimdiden teşekkürler
  5. Z

Çözüldü✓ Ekran Kartı Sıcaklığım Hk.

Arkadaşlar şuanda aktif olarak Asus Dual 1060 GB Çift fanlı ekran kartı kullanıyorum. Yaklaşık bir sene önce ikinci el miningli olarak aldım. İçi açılmamış, herhangi bir işlem görmemiş. Oyunlarda en fazla 81 derece gördüm boşta 50 derecelerde geziniyor. FurMark testinde 5 dakikada 88 dereceye...
  6. Z

Çözüldü✓ Laptop açılmıyor. Yeşil ekran alıyorum

Dün windows 11 güncellemesi yaptıktan sonra sistemi kapatıp uyudum şimdi açmak istediğimde ekte belirttiğim şekilde yeşil ekran alıyorum ve siyah ekranda kalıyor. yardımcı olur musunuz
  7. Z

FurMark İki GPU Sorunu

Selamlar, 1060 ekran kartımı test etmek istiyorum ama test sırasında işlemcinin dahili ekran kartını da test ediyor bunun çözümü nedir? 1666273414
  8. Z

15 bin TL bandındaki iki laptop arasında kaldım

Normalde Excalibur alacaktım fakat aşırı ısındığını ve problemler çıkarttığını duydum o yüzden sizlere danışmak istedim. Siz olsanız hangisini alırdınız? Önerilerinize açığım.
Geri