Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Hsyn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

30-35K Arası laptop tavsiyesi aranıyor

Herkese merhabalar 30-35 k bütçeli (daha uygun olursa tadından yenmez) laptop arayışımız var yazılım konularında ve boş vakitlerde oyun oynamak için uzun bir sürede yeni laptop ihtiyacına sebep olmayacak güzel sistemli laptop tavsiyeleri yaparsaniz sevinirim Şimdiden herkese teşekkürler
  2. M

Fi̇fa 24 'Te Kasma Sorunu Yaşiyorum Fps 60 I Geçmi̇yor

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma Fifa24 yükledim. Maça başladığımda maç esnasında monitörün ayarı 144 hz olmasına rağmen ve ekte ayarları da paylaştım ayarları aşağıdaki gibi yapmama rağmen FPS 60 ı geçmiyor oyun esnasında bazen kasmalar meydana geliyor. Ara sahnelere geçince ise FPS çok...
  3. M

Valheim Oyunayan Ve Bilgili Olan Birisi Bakabilir Mi ( Kaliteli Ahşap Yay Için )

Arkadaşlar merhaba Valheime başladım ve tezgahım 4 olmasına , üzerimde yeterli tüm ürünler olmasına rağmen tezgaha girdiğimde Kaliteli Ahşap yay ürünü görünmüyor ve üretemiyorum. Hala en ezik yay ile mücadele ediyorum. birisi sorun hakkında yardımcı olabilir mi ? teşekkürler.
  4. M

Bilgisayarım İnternet tarayıcısına girince donuyor acil yardım

Herkese merhabalar, Bilgisayarımı normal şekilde kullanırken birden bire ekran dondu ve mouse hareket etmedi sonra biraz hareket edip yine donuyor , sonra farkettim ki bunu internet tarayıcısındayken yapiyor choreme ve orjinal Microsoft edge dede aynı sorun var . Tarayiciyi kapatinca düzeliyor...
  5. M

8 K - 10 K Aralığında Bütçeye Göre Düzgün Sistem Tavsiyesi Lazım

Arkadaşlar merhaba, 8-10 k bütçe var bana en az Ryzen 5500 işlemcili - ekran kartıda Rx 6600 veya dengi ( intel grubunda hangi ekran kartlarına denk gelir bilmiyorum ) sistem gerekli kullanım amacı çocuklar valorant - cs - Fifa 23 - E fooball 2023 falan oynayacaklar genellikle bu oyunlar...
  6. M

Gamepad değerlendirmesi hk.

Arkadaşlar gamepad alıcam bi süredir araştırıyorum verilen tavsiyeleri de değerlendirdim toplamda 5 ürün belirledim 1 tanesini almayı düşünüyorum bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz veya içinden kullandığınız varmı ? Şöylede bir durum var ben daha çok Dualshock 4 tarzı olan gamepad...
  7. M

Konami E Football 2023 FPS Düşüyor ve Kasıyor

Arkadaşlar merhaba E footbal 2023 oyununda daha önce sorun yoktu bugün FPS drop yiyorum 60 fps den 19-20 ye düşüyor maça başlayınca ve oyunda kasma yapıyor neden olabilir ? yardımlarınızı rica ederim. sistem ryzen 5 5600 + RX 6650 xt
  8. M

Pc için GAMEPAD önerisinde bulunurmusunuz

merhaba arkadaşlar pc için gamepad alıcam fakat bütçe çok yüksek değil max 400 tl olabilecek önerileriniz varsa sevinirim kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler gb desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
  9. M

B450M-K-2 Anakart kullanıp Kule tipi Soğutucu Kullanan Varmı ?

Arkadaşlar B450M-K-2 Anakart kullanıp Kule tipi Soğutucu Kullanan Varmı ? bende de aynı anakart var ve aldığım ürün uymadı yenisini almak istiyorum kullanan varsa 500 tl ye kadar fiyatlı olmak üzere önerebilir misiniz ?
  10. M

B450M-K-2 anakart için soğutucu hk.

Arkadaşlar aldığım sistemde B450M-K-2 anakart var Dark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) | Teknobiyotik Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir...
  11. M

Sistem yeni geldi Hangi testleri yapmalıyım ?

arkadaşlar Modart M7 sistemim geldi işletim sistemini yükledim driverler tamam şimdi sisteme dair hangi testler yapılması gerekli? sıcaklıkları falan nasıl kontrol edebilirim ? bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
  12. M

Klavye - mouse - Kulaklık önerisi Hk.

Arkadaşlar bana klavye - mouse - kulaklık hakkında öneride bulunabilir misiniz? Bütçe 600 - 700 TL arası benim netten bulduğum ürünler var onları aşağıya ekliyorum duruma göre kontrol edip tavsiye ederseniz onlarda olabilir. ( Klavye ve mouse mümkün olduğunca sessiz olursa iyi olur )...
  13. M

Sizce Hangi Monitör Arkadaşlar

Arkadaşlar Monitör alacağım karar veremiyorum . Nelere dikkat etmek gerek ? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-p-HBCV0000054HWK?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&url_src=and-product-detail...
  14. M

Çözüldü✓ Ryzen 5600 'e Soğutucu Önerisi Hk.

Arkadaşlar ben ryzen 5 5600 işlemcili sistem aldım genel olarak formda amd işlemcisi olan herkes kule tipi yada sıvı soğutucu alıyor ve alınmasını öneriyor sistem henüz elime ulaşmadı fakat gelince direk kullanmak için...
  15. M

Maximum 3K ya 144hz 1 ms 23" + monitör arıyorum

Arkadaşlar konu başlıkta yazıyor bütçem max 3 k önerilerinize açığım
  16. M

Çözüldü✓ ModArt RX6650XT sistemi alırken hata veriyor

Add bookmark #1 arkadaşlar ödemeyi yaparken hata veriyor ve müşteri temsilcisi ile görüşün diyor varmı yaşayan ?
  17. M

i3 12100f + rx 6600 e linkteki anakart olur mu ?

arkadaşlar b660 serisinden bu anakart başlıktaki sisteme olur mu ? https://www.incehesap.com/asus-prime-b660-plus-d4-gaming-anakart-fiyati-54366/
  18. M

Klavye ve mouse Önerisi gerekli

Arkadaşlar Klavye ve mouse alırken teknik özellik olarak nelere dikkat ediyorsunuz yeni ürün alacağım ama çok fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum bi mouse 200 lira falan veremem önerisi olanların yardımını rica ederim
  19. M

Ryzen 5600 + RX 6650 XT mi ? yoksa i3 12100f + RX 6600?

Merhaba arkadaşlar, sizce Ryzen 5600 + RX 6650 XT alınmalı ? yoksa 3 12100f + RX 6600 sistem mi ? ryzen 5600 işlemci de extra bir soğutucu almama gerek olur mu ? i3 12100f işlemci de extra bir soğutucu ihtiyacı olur mu ? çok kararsız kaldım konu hakkında bilgili arkadaşların desteğine...
  20. M

İ3 12100f + RX 6600 Sistem topladım inceler misiniz ?

CPU : https://www.tebilon.com/intel-core-...cket-1700-33ghz-12mb-onbellek-10nm-islemci-9/ - 1956 TL GPU : https://www.tebilon.com/sapphire-radeon-rx-6600-pulse-8gb-gddr6-128bit-dx12-amd-ekran-karti/ - 5.649 TL RAM ...
Geri