Arama sonuçları: *

• Users: Hewexy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hewexy

Belirtilen sistemi nasıl yükseltmeliyim?

Herkese iyi pazarlar, Babamın mühendislik ve mimarlık şirketi var bunun için bir bilgisayara ihtiyaçları olduğunu bana söyledi. Ben ise evde benim 1 yıldır bilgisayarın yükseltilip orta düzeye gelebileceğini belirttim. Bunun için belirli kriterler var. AutoCad ve Lumion programlarında yeterli...
  2. Hewexy

5K Bütçeyi Aşmayacak Saat Önerisi

Arkadaşlar şu an lise 16-17 yaşındayım bu ara babamdan biraz özendiğim için saatlere merak saldım belli bir para biriktirip güzel bir saat almak istiyorum. Casio G-Shock modelleri ilgimi çekiyor. Akıllı bir saat aramıyorum onu belirteyim. Daha çok analog ve dijital/analog karışık karma saatler...
  3. Hewexy

Yardım Türksat Çözülemeyen yavaşlık ve dalgalanma.

Arkadaşlar bir yıldır bu sorunla cebelleşiyorum sorunu kısaca size özetlemek istiyorum bildiğiniz türksat sorunlarından biri bahsedeceğim olay. Sorun internetteki dalgalanma ve inanılmaz bir ping sorunu. Sorunu çözmek için bundan 7-8 ay önce ciddi bir araştırma yaptım ve kesin bir sonuç elde...
  4. Hewexy

Öneri En fazla 1000 TL ve aşağısı kulaklık önerisi

Arkadaşlar yeni bir kulaklığa ihtiyacım var bütçem maksimum 1000 tl çok fazla oyun oynamayacağım ama gaming kulaklık tercihimdir. Benim için en önemlisi rahat ve mikrofonunun iyi olması. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.
  5. Hewexy

İnfinity 401 modeme Tp-Link ax1500 Router'u nasıl bağlayabilirim?

Bildiğiniz gibi infinitty 401 berbat bir modem bunun yerine ax1500 router aldım ve bağlamada bir sıkıntı yaşıyorum. İnfinity 401'i bridge moduna ağlıyorum bu sırada modeme kablo ile bağlı durumdayım ve kendine reset atıyor normal olarak cihaza resetten 1-2dk sonra router'u bağlıyorum lakin...
  6. Hewexy

AŞAĞIDA BELİRTTİĞİM SİSTEMİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM?

Sistem özelliklerimi aşağıya yazacağım nasıl yükseltebilirim? Ve ya yükseltebilir miyim? Yükseltmek mantıklı mı? Yoksa ne yapmalıyım? Bilgisayar özellikleri. Ekran kartı: RX 550 Pulse OC 4 GB GDDR5 128bit DX12. İşlemci: Intel i5-9400F 2.9 GHz 4.1 GHz 9MB. RAM: HyperX Fury 16 GB DDR4 2666 MHz...
  7. Hewexy

Türksat internetimde sıkıntı yaşıyorum bilgisi olan var mı?

Merhaba öncelikle internetteki sorun 3-4 ay önce aniden gelişti bir anda ping lag girmeye başladı yani şöyle diyim valorant oynarken sabit 20 alıyordum şimdi paket kaybı yaşıyorum bu benim canımı sıkıyor ve dowland hızımıda yeterince alamıyorum. Aslında bugün eve arıza için geldiler ama...
Geri