Arama sonuçları: *

• Users: Graft1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Dell Alienware AW2525HM 24.5 inç 320Hz 0.5ms Full HD IPS Gaming monitör Aldım

Arkadaşlar merhabalar bu monitörü aldım sizce fps için gayet iyi mi https://www.gaming.gen.tr/urun/769765/dell-alienware-aw2525hm-24-5-inc-320hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/
  2. G

Öneri 15 K FİYATA FPS OYUNLARINDA İYİ PERFORMANS VEREBİLECEK MONİTÖR ÖNERİSİ

15 K BÜTÇEYE FPS OYUNLARINDA İYİ BİR PERFORMANS VERECEK MONİTÖR ARIYORUM. SİSTEMİM RYZEN 5 7500 F İŞLEMCİ RX6600 EKRAN KARTI 32 GB RAM
  3. G

FPS OYUNLARI İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar genelde FPS oyunları oynuyorum FPS tarzı oyunlara uygun bir monitör önerisi yapabilir misiniz ? RX6600 Ekran kartım mevcut işlemcim Ryzen 5 7500 F 32 Gb ram var sistemimde Bütçem 15 17 k ya kadar çıkabilir Dün bir monitör almıştım olumsuz yorumlar üzerine monitorü iptal...
  4. G

Gaming Gen TR Sipariş İptali

Arkadaşlar bugün bir monitör siparişi vermiştim. Bu monitörü aldım diye fakat çok olumsuz yorumlar üzerine siparişimi Mail yoluyla iptal Gaming Gen TR destek mailine ilettim Bu işlemi mail ile de halledebiliyor muyuz yoksa bunları yarın sabah illa telefon numarasından aramam mı gerek ?
  5. G

Asus rog strix xg259qns monitör aldım

https://www.gaming.gen.tr/urun/473700/asus-rog-strix-xg259qns-24-5-inc-380hz-0-3ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-esports-gaming-monitor/ Arkadaşlar bu monitörü aldım sizce nasıl ? Genelde fps oyunları oynuyorum monitör de pivot özelliği ve 380 HZ desteği olması hoşuma gitti
  6. G

Asus ROG Strix XG259QNS monitör alınır mı ?

https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-xg259qns-24-5-380hz-0-3-ms-full-hd-adaptive-sync-ips-esport-gaming-oyuncu-monitor-p-832731149 Arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum ama sizce hata yapar mıyım ?
  7. G

Asus ROG Strix XG259QNS monitör alınır mı ?

[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG259QNS+arkadaslar+bu+monitoru+almayi+dusunuyorum+sizce+alinir+mi+']Asus ROG Strix XG259QNS arkadaslar bu monitoru almayi dusunuyorum sizce alinir mi ? [/H3]
  8. G

Yardım BenQ MOBIUZ EX2510 Alınır mı ?

Arkadaşlar 10 bin tl bütçem var BenQ MOBIUZ EX250 monitör alınır mı sizce ?
  9. G

10 BİN TL'ye KADAR MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhablar genel olarak FPS oyunları oynuyorum BenQ MOBIUZ EX2510 monitör modeli kafama takıldı sizce iyi midir ? önerebileceğiniz bir monitör var mıdır ?
  10. G

10 BİN TL'YE KADAR MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar RX6600 ekran kartım var arada hikayeli genel olarak FPS oyunları oynuyorum CS2 ağırlıklı 10 bin tl ye monitör öneriniz var mıdır?
  11. G

ASUS TUF GAMİNG MONİTÖR PANEL ARIZASI

Arkadaşlar merhabalar asus tuf gaming monitör almıştım 2023 yılında monitörün panel sıkıntısı var aşağı alt tarafta beyaz çizgiler çıktı ve bu beyaz çizgilerin gün geçtikçe daha da yukarıya doğru çıkacağını söylüyorlar bu doğru mu ? Bide yeni bir monitör almak istiyorum 7-8 k bandında bir...
  12. G

Yardım ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A MONİTÖR ÇİZGİ SORUNU

Arkadaşlar merhabalar 2023 yılında Asus tuf gaming vg249q1a monitör almıştım şuan ekranın altında beyaz çizgiler çıkmaya başladı. Gözlemlediğim kadarıyla bu çizgiler ekranın alt kısmından yukarı doğru yayılarak devam ediyor. Ürünün garantisinin bitip bitmediğini bilmiyorum. Fakat ürünün faturası...
  13. G

CS 2 SENS VE DPI ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar Superlight 2 fare aldım cs için DPI ve SENS önerisi yazabilir misiniz bu fareyi kullanalar ?
  14. G

Logitech 2 Superlight

Arkadaşlar merhabalar Logitech superlight 2 fare aldım. bunun orjinal olup olmadığını nereden anlarım acaba ?
  15. G

CS 2 İÇİN FARE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar cs 2 için güzel bir fare önerisi yapabilir misiniz Logitech SuperLight maouselar nasıl olur sizce ?
  16. G

Ekran kartını güncellemek istiyorum.

Arkadaşlar merhabalar RX6600 ekran kartım var şuan bu ekran kartını güncellemek istiyorum. Ryzen 5 7500 F işlemci var sistemimde darbogaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz bütçem 35 40 k
  17. G

CS 2 BIÇAK KELEBEK YARDIM

Arkadaşlar Merhabalar baynogame de beğendim bir cs bıçağı var. Pas kaplı kelebek sizce pas kaplı kelebek sarar mı zevkli mi oynayan varsa yorumlarınızı yazar mısınız ?
  18. G

5-6 K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi 2k veya 4k monitör almam gerekiyor 5-6 k bandında bütçem mevcut monitör önerisi yapabilir misiniz ?
  19. G

MONİTÖRÜN ALTINDA ÇIKAN SİYAH ÇİZGİLER

Arkadaşlar merhabalar monitörümde görev çubuğu sekmesinde siyah çizgiler oluşmaya başladı sizce sebebi nedir ? Monitörün markası ASUS TUF Gaming VG249Q1A
  20. G

RX 6600 EKRAN KARTI DRİVER SORUNU

Arkadaşlar merhabalar RX 6600 Ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı driver güncellemesi yapıyorum.Yaptıktan sonra bilgisayarı kapat aç yapınca tekrar bilgisayarda kasmalar mevcut oluyor. Tekrar güncelleme yapmamı istiyor. Bir anda ekran kapanıyor Dispilay Port sinyal yok olayı ile de...
Geri