Arama sonuçları: *

• Users: ardaozal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ardaozal

Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Bronze nasıldır?

Gigabyte A320m-h anakart takılı ofiste kullandığımız bilgisayarda 3yıldır hadron güç kaynağı takılı değiştirmek için corsair cv550 almayı düşünüyorum sizce alınmalı mı başka öneriniz var mı
  2. ardaozal

Kasamın parçaları çok tozlu nasıl temizleyebilirim ?

Kasamın içi aşırı tozlu bir temizleme yöntemi alabilir miyim ?
  3. ardaozal

2666MHz çalışan rami 3000 MHz nasıl çıkarırım ?

Anakartım gıgabyte a320 serisi bir anakart 8 gb adata ramim 2666 MHz de çalışıyor bunu 3000MHz de çalıştırmak mümkün mü ?
  4. ardaozal

Amd adrenalin dışında başka bir program var mı ?

Ekran kartım rx570 çok ram yemeyen başka bir amd ekran kartı driver programı var mı ?
  5. ardaozal

Uygun olmayan fiyata RTX 3060 ! :)

Sıkılmış bir şekilde letgoda dolaşırken uygun fiyatlı bir RTX 3060 gördüm almak isteyen olursa linki bırakıyorum kartın soğutma performansını bilmiyorum 2 gün önce aldığını idda etmiş dolandırıcı çıkma durumunda lütfen beni aramayın. letgo'da bulduğum bu harika teklife göz at...
  6. ardaozal

Türktelekomun verdiği fiber modemi adls kablo ile kullanılabilir mi ?

bu modeme adls kablo bağlasam internet verir mi ? @alpolojix / Leroxy
  7. ardaozal

Hangi internet firimasına geçmeliyim ?

Çok kararsız kaldım ve size danışmak istedim 2 internet sağlayıcısı var ve biri güya 85 TL 100mps veriyor diğeri 85 TL 35mps uploadla çok işim yok sizce hangisi
  8. ardaozal

Donanım arşivini kötülemeye çalışanlar

Gördüğünüz üzere ellerine ne geçiyor anlamıyorum ama gördüm ve buraya atmak istedim bu kanalı kötüleyince ellerine ne geçiyor burada arkadaş mizah mı yapmış ironi mi niyeti çok belli değil mizah yapsa bile çok komik değil arkadaşların isimlerini kapadım dm den rahatsız edenler olur diye.
  9. ardaozal

2 gündür bu hatayı alıyorum

Sadece bende mi oluyor her karşıma çıktığında 5 saniye bekliyorum cidden can sıkıcı foruma gidesim gelmiyor
  10. ardaozal

Bios güncellemesi sırasında elektirik giderse ne olur ?

Kimisi bir şey olmaz diyor kimisi çöpe at artık bir işe yaramaz diyor bios güncellerken birden elektrikler gitti diyelim servise yollasak yaparlar mı ? Ekstra soru dual bioslu anakartlara elektrik kesintisinde bir şey olur mu ?
  11. ardaozal

Forumda almaya başladığım hata

Mobilden giriyorum ben bir insanım formunu doldurduğum halde karşıma çıkıyor sadece benlik bir durum mu ?
  12. ardaozal

Kasa bakımı ve temizliği nasıl yapılmalı?

6-7 aydır daha çok da olabilir kasama bakım yapmıyorum bugün bir açayım dedim içi toz bağlamış her yerde toz var yumak yumak olmuş parçalarında sökmek istemiyorum tak çıkar temizle 1 günümü alır sizce fön makinesi veya süpürge ile tozları çeksem fanlara zarar gelir mi ?
  13. ardaozal

Ceza sistemiyle ilgili sorularım

Cezalı ibaresini yemek için ne yapmak lazım ve cezalı üyelerin cezaları süreli mi süresiz mi ? Cezalı üyeler forumda ne yazıldığını görebilirler mi ? Cezalı üyeler yazı yazabilir mi ?
  14. ardaozal

Gta 5 Online'da Kolay Para Kasma Yolu Var mı?

Karantina günlerinde sıkılıp gta5 yükledim arkadaşlarla girmek için ama onlinede araçlar çok pahalı ve çoğu şey alınmıyor kolay para kasma yolu var mı ? Veya hile vs
  15. ardaozal

Kuzenime aldıracağım PC

4000TL bütçesi vardı bende bunu önerdim https://www.gaming.gen.tr/urun/14041/PC-hocasi-gg2-amd-ryzen-3-3100-gigabyte-gtx-1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ Daha iyi bir önerisi olan varsa önerebilir
  16. ardaozal

Almancası iyi olan yardım edebilir mi ?

Almanca yazılısının bir sorusunda hoca bize ne yediğimizi whatsappdan sesli olarak yollayın yazmış sabah öğlen ve akşam ne yediğimi söyliyeceğim yardım edebilecek var mı ? Soru 25 puan
  17. ardaozal

Susadım çeşmeye (edit)

18. ardaozal

Bu elbise ne renk ??

Koca bir ülkeyi birbirine düşüren soru bu elbise sarı-beyaz mı yoksa mavi-gri mi ? Ben mavi-gri görüyorum
  19. ardaozal

Windows güncellemek performans artışı yapar mı ?

Soru yukarıda sizce bir fark yaratır mı ?
  20. ardaozal

Forumda downvote upvote sistemi

Yeni güncelleme ile downvote ve upvote sistemi gelmiş bu sistem ile ilgili 2 sorum var 1. Reddit siste gibi en çok oy alanın yorumumu çıkacak ? 2.herhangi bir reaksiyon puanı artıyor mu yoksa sadece yorum yukarıda mı gözüküyor.
Geri