Arama sonuçları: *

• Users: Mgvjett
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

GIGABYTE B550 M-K Anakart mosfet sıcaklığım çok yükseldi.

Arkadaşlar selamın aleyküm iyi forumlar, ilk problem şu b550 m-k anakart ve ryzen 5 5600 sahibiyim, önceden stok soğutucu ile kullanırken mosfet sıcaklıklarım 70 dereceyi geçmiyor gibi birşeydi, fakat thermalright phantom spirit 120 se argb çift kule soğutucu alıp kurulumunu yaptım ve artık...
  2. M

GIGABYTE B550M-K anakart ryzen 5 5600 işlemci undervolt

Öncelikle merhaba sistem yaklaşık 5 gün önce elime aldım oyunlarda pbo açık galiba o halde 4.4 ghz 4.2 ghz ile 90-95 derecelerde takılıyor.1.25 volt civarlarında ryzen master aracılığı ile 4.2 ghz 1.070 voltta stabil performans alıyorum fakat biosa bunu nasıl işleyeceğim bilmiyorum.msi ve asus...
  3. M

Tebilon kargo süresi?

Yeni bir toplama bilgisayar aldım tebilondan b550 anakartlı rtx4060 lı sistemde parça değiştirdiğim için kargo süresi uzuyor mu acaba 2 gün önce sipariş verdim henüz hazırlanmaya bile başlanmamış gözüküyor sipariş onaylandı olarak gözüküyor sistem kaç günde hazırlanır kaç günde elime ulaşır...
  4. M

Çözüldü✓ Gigabyte b550m-k anakarta uyumlu wifi anteni yada wifi adaptörü

Arkadaşlar yarın bilgisayar siparişi vereceğim önceden laptop kullanıyordum fakat masaüstü pcde olmuyor wifi tabii ki bana güvenilir sitelerden (hepsiburada trendyol yada itopya İncehesap gibi yerler) bir wifi adaptörü lazım çokta bilmiyorum nasıl oluyor ilk defa masaüstü kullanıcam kurulumu...
  5. M

Çözüldü✓ Lenovo G510 wifi açılmıyor

Öncelikle merhabalar problem bilgisayarın herhangi bir wifi kısayolu yani fn tuşları ile açılıp kapatılan bir şeyi olmamasına rağmen nasıl olduysa hata veriyor hata ise “Bu bilgisayarda kablosuz özelliğini etkinleştirmek için bilgisayarın ön veya yan tarafındaki düğmeyi yada varsa işlev...
  6. M

wifi kartı oyun oynarken kapanıyor

Selam arkadaşlar, Wi-Fi kartım oyun oynarken kapanıyor. İşlemci sıcaklık değerleri en fazla 73 derece olmuş. 30 dakika içerisinde en az 6 defa oyundan bağlantım koptu Wi-Fi kartı atheros AR956X Minecraft, Steam oyunları fark etmek sizin kapanıyor geçen günlerde bu konuyu açmadan bilgisayarı...
Geri