Arama sonuçları: *

• Users: SharPain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ekran koruyucular ön kameranın kalitesini bozar mı?

Arkadaşlar merhaba, iPhone 16 Pro için Spigen marka Glas.tR ez fit Slim HD ekran koruyucu almak istiyorum. Birkaç yerde ekran koruyucuların ön kameranın görüntü kalitesini düşürdüğünü yazmışlar böyle bir şey mümkün mü? Bu markayı kullananlar deneyimlerini paylaşır mı? Aynı şekilde ekranın da...
  2. S

ICloud'dan veriler nasıl aktarılır?

Merhaba, Eski cihazımdaki verileri icould'a taşıdım ama yeni cihazıma aktaramıyorum yedekleme yapıldı ama yedekleme eski telefonda gözüküyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
  3. S

iCould'a en hızlı fotoğraflar nasıl yüklenir ?

Merhaba, Acil bir şekilde galerimi iCould'a yedeklemek istiyorum. Kablosuz olarak çok yavaş yüklüyor. Bunu kablolu bir şekilde İcould hesabıma nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
  4. S

İphone 16 Pro Şarj Aleti Önerisi

Merhabalar İphone 16 Pro için şarj aleti almak istiyorum aşağıdaki ürünler arasında kaldım bu ürünleri önerir misiniz hangisini almalıyım ? Amazon Mini 35 W Bu aşağıdaki ürün aynı mıdır acaba adları aynı ama görselleri farklı gibi emin olamadım Amazon 45 W Hepsiburada 45 W
  5. S

iPhone 16 Pro 128 GB VS 256 GB

Merhabalar, İphone 16 Pro alacağım ama 128 GB mı yoksa 256 GB mı kararsız kaldım. İkisinin arasında 5 bin tl gibi bir fark var. Bir arkadaşım 128 GB almamı onun yerine icould kullanmamı tavsiye etti, bunun sebebini de 256 GB'lık bir telefonda hafızanın dolmasıyla yavaşlama ve ısınma...
  6. S

İphone 16 Pro Şarj Adaptörü Önerisi

Arkadaşlar merhaba, İphone 16 Pro satın almak istiyorum, bu telefon için uyumlu en iyi hızlı şarj adaptörü hangisidir yardımcı olur musunuz ? Aynı zamanda apple watch'da alacağım.
  7. S

22 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Merhaba, Maksimum 22 - 23 K bütçem mevcut, Rtx4060 ekran kartlı hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Aşağıda birkaç örnek bıraktım bunları önerir misiniz ...
  8. S

SnowRunner direksiyon setimi görmüyor

Merhaba, Thrustmaster TS-PC direksiyon Thrustmaster t-lcm pedal ve TH8a vitesim mevcut. Oyun bu direksiyon setimi ve pedallarımı görmüyor. Direksiyon dönüyor ama hiçbir geri bildirim vermiyor. Pedallar ise hiç çalışmıyor ayarlardan gaz kısmından pedalı atamak istediğimde cihazı görmüyor ve...
  9. S

Forza Horizon 5 Ölü Bölge Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Thrustmaster TS-PC marka bir direksiyonum mevcut. Forza Horizon 5'de yarışları virajları dönerken çok zorlanıyorum ve her seferinde yoldan çıkıyorum nerdeyse direksiyonu 2 tur döndürmeye çalışıyorum. Kontrol ettiğimde direksiyonumda bir ölü bölge keşfettim sanırım bu...
  10. S

Display kablo mu HDMI kablo mu?

Arkadaşlar merhaba, 165 Hz 1 ms özelliklerinde bir monitörüm mevcut bunu 2. bir ekran olarak kullanmak istiyorum onunla herhangi bir oyun oynamayacağım. Oyun oynarken yanda video müzik sosyal medya vs. amaçlı kullanmak istiyorum. Oyun oynarken bu monitörün ekran kartımdan çok bir güç harcasın...
  11. S

27 inç monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba, Aşağıdaki 27 inç monitörlerden birini almak istiyorum hangisini önerirsiniz kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g2712-27-ips-full-hd-16-9-170hz-1ms-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00002UIDAE...
  12. S

Lian Li strimer Plus yazılım ile kontrol etme

Arkadaşlar merhaba, Aşadağıdaki linkteki Lian Li strimer Plus V2 triple 8 pinli VGA kablosunu almak istiyorum. Bu kabloyu başka bir aparata gerek kalmadan direkt olarak monte ettiğimde Lian Li'nin yazılımı üzerinden kullanabilir miyim? Sanırım eski versiyonda bu yokmuş V2 versiyonunda bu...
  13. S

6000 MHz DDR5 RAM'i kullanamıyorum

Merhaba, Yeni bir kasa topladım oyun 15-20 dk sonra kapanıyor bazen bilgisayar dahi kapanıyor veya restart atıyordu. Araştırmalarım sonucunda bunun RAM'den kaynaklı olduğunu fark ettim. 6000MHz CL30 DDR5 bir RAM'e sahibim. RAM'i BIOS'tan XMP ayarıyla 6000 MHz değerine almıştım bunu 4800 MHz'ye...
  14. S

2H22 Güncellemesi ile Windows 11'e geçilir mi?

Merhaba, Genel olarak bilgisayarımı oyun amaçlı kullanmaktayım. Windows 11'in oyun performansının daha iyi olduğundan bahsediliyor daha yüksek FPS almak için yeni gelen 2H22 güncellemesi ile birlikte bilgisayarıma Windows 11 kurmalı mıyım? Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir. Anakart -...
  15. S

NVIDIA oyun kodunu kullanamıyorum

Arkadaşlar merhaba, Nvidia'nın yapmış olduğu korkularınla yüzleş kampanyasından faydalanarak kendime 3080Ti bir ekran kartı satın aldım. Kampanya kapsamında bana 4 tane oyun hediye ettiler ve kodlarımı aldım. Yalnız şöyle bir durumla karşılaştım, bilgisayarımın parçalarını henüz tamamlamadım 1...
  16. S

Corsair H150i Elite Capellıx Nasıldır ?

Arkadaşlar merhaba, İntel 12900K işlemcimi soğutması için Corsair H150i Elite Capellıx soğutucusunu almak istiyorum. Soğutucunun çok sesli çalıştığına dair şikayetler okudum. Eğer bu yüksek ses soğutucunun fanlarından kaynaklanıyorsa ilerde Corsairin QL120 fanları ile upgrade edebilirim. Ama bu...
  17. S

Corsair H150i Elite Capellıx Nasıldır ?

Arkadaşlar merhaba, İntel 12900K işlemcimi soğutması için Corsair H150i Elite Capellıx soğutucusunu almak istiyorum. Soğutucunun çok sesli çalıştığına dair şikayetler okudum. Eğer bu yüksek ses soğutucunun fanlarından kaynaklanıyorsa ilerde Corsairin QL120 fanları ile upgrade edebilirim. Ama bu...
  18. S

Anakartım ramler ile uyumlu mu ?

Merhaba. Aşağıda linkini bıraktığım anakarta sahibim 6000 MHz kapasitesi olduğunu belirtiyor. Diğer linkini bıraktığım DDR5 6000 MHz RAM'leri almak istiyorum bu RAM'lerle anakartımda tam performans alabilir miyim uyunlu mudur ?Yardımcı olursanız sevinirim...
  19. S

Intel i9 12900K için 360mm LCD beyaz sıvı soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba, Beyaz bir kasa yapmaktayım i9 12900K işlemcim için 360mm beyaz renk LCD ekranlı bir sıvı soğutma almak istiyorum. Çok araştırdım ama beyaz renkte LCD ekranlı iyi bir sıvı soğutucu bulamadım. Tek bulabildiğim NZXT Kraken X73 bunu alırsam eğer Corsair'in QL120 RGB fanlarını...
  20. S

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 Ti 22.500 TL Alınır mı ?

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 Ti 22.500 TL şu anda bu fiyata değer mi alınır mı ? İyi bir fiyat mıdır daha çok düşer mi ?
Geri