Arama sonuçları: *

• Users: oraltay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oraltay

Sistemde anlık takılmalar ekran gidip gelme sorunu

Sistemim de son 1 aydır tuhaf tuhaf takılmalar oluyor. Özellikle discord açıkken alt tab yaptığımda kilitlenmeler yaşıyorum sizce sorun ne olabilir ekran kartının garantisi önümüzdeki ay dolacak garantiye yollamalı mıyım? Sistem özellikleri; İşlemci: R5 5600 Ekran Kartı: XFX RX 6750 XT Speedster...
  2. oraltay

35k - 45k arası AM5 sistem önerisi

Bütçe maksimum 45k am5 uygun bir sistem önerebilir misiniz?
  3. oraltay

Yardım HDD ömrü hakkında yardım

20.000 saat çalışmış fakat üzerine hiç veri yazılmamış bir HDD buldum depolama olarak kullanmayı düşünüyorum sizce ne kadar daha dayanır bu? CrystalDiskInfo Programında sağlık durumu iyi olarak gözüküyor
  4. oraltay

KYK borç faizleri silindi mi?

https://www.yenisafak.com/kyk-kredi-borc-sorgulama-ekrani-kyk-borclarinin-faizleri-silindi-mi-borc-nasil-sorgulanir-bakan-kasapoglundan-aciklama-h-3892038 Bu habere göre faizler silindi demiş ama sisteme giriyorum herhangi bir değişiklik durum nedir bilen birileri var mı?
  5. oraltay

Gürültü yapmayacak fan kiti önerisi

Bu fan kitinin fiyatı nasıl sizce nasıl alınır mı? Air Turbine 6x120mm Kasam: MPG SEKIRA 100R Şuan içinde stok gelen 4 adet msi argb fan var fakat pwm değil hız ayarı yapamıyorum 2 adette Aerocool Mirage 12 Lite fan var bunlarda titreşim kaynaklı ses yapıyor sistem şuan için biraz gürültülü...
  6. oraltay

Yeni sistem toplama tavsiyeleriniz ve önerileriniz

İşlemci: R7 5800X 5300TL alındı. Anakart: Asus ROG Strix B550-F Gaming 4000TL alındı. Ekran Kartı: Sapphire AMD Radeon RX 6900XT 16GB GDDR6 Toxic Gaming OC 15.200TL alındı. Ram: Kingston Fury 8GB 3200MHZ 2x8 1050TL alındı. Kasa: Lian Li PC-O11 Dynamic Black PC-O11DX 3000TL alındı. Sıvı soğutma...
  7. oraltay

Sapphire AMD Radeon RX 6900XT Toxic Gaming OC Alınır mı?

Arkadaşa sistem topluyoruz 25 30k civarı bütçesi var bu fiyata bu kart nasıl olur? https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6900xt-16gb-gddr6-toxic-gaming-oc-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11308-13-20g-p-HBCV0000318G3M?magaza=Hepsiburada
  8. oraltay

Button box olarak kullanabilir miyim?

https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-Taşınabilir-Cihazları-Bilgisayar-Notebook/dp/B09BMM8YB6/ref=pd_lpo_1?pd_rd_i=B09BMM8YB6&psc=1 Bu tarz bir ürün alsam ETS 2 ve Assetto Corsa'da button box olarak kullanabilir miyim? Daha önce deneyen birileri var mı acaba fikirlerinizi duymaktan memnuniyet...
  9. oraltay

Amazon ile Alışverişte Vergi Ücreti Çıkar mı?

G29 konsollara bakıyordum amazonun sitesinde şöyle bir ürüne denk geldim https://www.amazon.com/Logitech-Dual-motor-Feedback-Responsive-PlayStation/dp/B00Z0UWWYC bunu sipariş ettiğimde ek vergi ve ücretlendirme çıkar mı...
  10. oraltay

Kusurlu gelen üründe yapılması gerekenler

Geçen hafta Trendyol üzerinden g29 + shifter set sipariş ettim, ürün tarafıma geldi teslim aldım fakat kutusu daha önceden açılmıştı, mağaza bunu gümrükten gelen ürün olduğu için kutusunu açık satıyoruz fakat ürün sıfırdır diyerek anlatmıştı, ürün sıfırsa tamam demiştim fakat ürünün kolisini...
  11. oraltay

Pc sıcaklık bilgileri için monitör

Merhabalar dostlar pc'nin anlık sıcaklıkları fps değerleri gibi bilgileri alabileceğim küçük bir monitör arıyorum bildiğiniz bir ürün var mı? Ya da bunun için yapılacak bir çözüm öneriniz var mı eski tabletlerden falan bunu yapabilir miyiz? Böyle bir ürün buldum fakat gelir mi gelmez mi emin...
  12. oraltay

G29 + Shifter Set Aldım Sizce Sorun var mı?

Ürünü Trendyol üzerinden sipariş vermiştim ve Şırnak/Silopiden gönderildi, ürün bugün teslim edildi. Şuan işte olduğum için kutuyu açamadım internette izlediğim kutu açılışı videolarında kutusu mavi ve siyah renkte oluyordu fakat bana gelen kutu bu şekilde sizce ürünün orijinal olması ile...
  13. oraltay

G29 Almak Mantıklı mı?

Öncelikle herkese günaydın iyi günler arkadaşlar, daha önce hiç bu tarz bir konsol kullanmadım hep orada burada izlediklerimle biliyorum, işim dolayısıyla akşamları maksimum 2 3 saat pc'de vakit geçirebiliyorum genel ve ağırlıklı olarak araba yarışı ve simülasyon oyunlarını daha çok seviyorum...
  14. oraltay

PC için Gamepad Önerisi

Kablosuz PC için kullanabileceğim Gamepad arıyorum bildiğiniz veya kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa fikirlerinizi almaktan memnuniyet duyarım. Bütçe sorunu yok ama F\P ürünleri de severim :)
  15. oraltay

Corsair HS35 450TL Alınır mı?

Bu ürün ve satıcı nasıldır sizce alınır mı? https://www.lazimbana.com/corsair-hs35-kirmizi-kulaklik-stand-hediyeli-ca-9011198-p-4513372
  16. oraltay

Laptop için ram önerisi

Elimde eski bir laptop var günlük kullanım için biraz canlandırmak istiyorum 240gb SSD aldım, sizce ram eklemesi de yapmalı mıyım? Uygun bir ram önerisi yapabilir misiniz? Laptop özelliklerini aşağıya ekledim.
  17. oraltay

Uzun süreli bilgisayar kullanımı için gözlük önerisi

İşim gereği gün içinde çok fazla pc başında kalıyorum normalde gözlüğüm var fakat ışığa karşı artık fazla dayanamıyorum özellikle akşamları monitör parlaklığını sıfırda kullanmama rağmen aşırı derecede rahatsız ediyor bunun için biraz araştırma yaptım aşağıdaki gibi bir gözlük buldum fakat çok...
  18. oraltay

Öneri Kulaklık mı? Mikrofon mu?

Masaüstü sistemim var 5+1 ses sistemi ile kullanıyorum, çok profesyonel olmasına gerek yok. Sesim arkadaşlara gitsin yeter akşamları 2 3 saat oyun oynayıp sohbet muhabbet etmek amaçlı mikrofon arıyorum bildiğiniz ya da kullandığınız bir ürün varsa önerilerinizi bekliyorum.
  19. oraltay

R5 5600 için RAM önerisi

Ryzen 5 5600 ve MSI B550M Mortar için aşağıdaki RAM modelleri nasıldır? Başka uyumlu tavsiye edebileceğiniz RAM modelleri var mıdır? Bütçe maksimum 2k ama ille de bu olsun kaçırma diyebileceğiniz bir model varsa 2k'yı da geçebilirim. Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17...
  20. oraltay

B550M MORTAR Neo Forza Mars ram uyumlu mu?

Sistem bileşenleri; MSI MAG B550M Mortar. Ryzen 5 5600. XFX RX 6750 XT merc. Neo Forza mars 3600MHz CL18 2x8 RAM. Silicon Power 1TB M.2 SSD. Sharkoon SS-coolzero 750W 80+ Gold PSU. Sistem yaklaşık 2 haftadır çalışmıyor daha öncesinde anlık takılmalar yaşadığım sorunlarım mevcuttu, 2 hafta...
Top Bottom