Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarım kaç para eder?

-MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) -GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Gaming Kasa -ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı -GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram -ASUS ROG STRIX B550-F...
  2. A

Çift Ekran yapamıyorum

Monitörlerimden birini display port ile diğerini hdmi ile bağlıyorum fakat sadece hdmi kablosunu kullandığım monitörüme görüntü geliyor. Ekran kartında da 1 adet hdmi 3 adet dp portu olduğu için 2.hdmi kablosu da alamıyorum. (eskiden böyle bir problem yoktu son zamanlarda olmaya başladı bu problem)
  3. A

Sürekli Mavi Ekran Hatası (system service exception)

Bilgisayarım neredeyse girdiğim her oyunda mavi ekran hatası veriyor (system service exception) adlı hatayı veriyor sürekli. Özellikle EAFC25 oynarken mavi ekran kaçınılmaz gibi bir şey bende dün bir memtest86 yapayım dedim ve hayatımda görmediğim sonuçlar ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor?
  4. A

Hz değerimi düzenleyince ekran 4kdan 1920x1080 oluyor

Düne kadar böyle bir problemim yoktu Gigabyte m28 u monitör kullanıyorum normalde 4k 144 hz monitör lakin bu gün tuhaf bir şekilde ekranı her 144 hzye getirdiğimde görüntü otomatik olarak 1920x1080 oluyor 4 kya geçirince sadece 60 hz lullanabiliyorum
  5. A

Msi coreliquid 240r v2 LED Işığı Sönme Sorunu

merhabalar bende rog strix b550-f anakart var sıvı soğutma için bunu aldım (msi coreliquid 240r v2) ürünün fanları çalışıyor fakat led ışığı yanıp kısa bir süre sonra sönüyor bunun sebebi nedir ve biliyorsanız anakart resmi üzerinden rgb kablosunu nereye bağlamam gerektiğini de gösterir misiniz
  6. A

Yurt dışı MacBook Pro almak

Merhabalar 2 3 aya Almanya’ya gideceğim ordan MacBook Pro almak istiyorum. Geri Türkiye’ye döndüğümde vergi öder miyim?
Geri