Arama sonuçları: *

• Users: reamn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

İşlemci soğutucu lazım acil

Beyler intel i5 12400f işlemcim var stok fan vardı geçen ayakları kırıldı şuan takılmıyo acil işlemdi soğutucu lazım kasam gt301 bu kasaya uyacak kule tipi veya sıvı soğutmalı bir soğutucu önerir misiniz acil sipariş vericem fiyat önemli değil
  2. R

Çözüldü✓ Termal macun önerisi fiyat önemli değil performansı iyi olsun

iyi performanslı bir termal macun
  3. R

Çözüldü✓ Oyunlarda genel olarak işlemcimi kullanıyor bu yüzden çok ısınıp ses yapıyor

Beyler bu aralar pubg oynuyorum fakat değerlere bakıyorum ekran kartının %40 ını felan kullanıyor 38 derece (rtx 3080) ama iişlemcinin %95 ini kullanıyor oyun içinde sıcaklık 90 dereceyi buluyor kasa çok ısınıyor bu yüzden nasıl ekran kartına biraz daha yük verebilirim işlemci i5 12400f bu...
  4. R

67K BÜTÇE RENDER VE OYUN İÇİN PC ÖNERİSİ

BEYLER GENELLİKLE RENDER ALMAK İÇİN ARADA DA OYUN OYNAYACAĞIM İYİ BİR PC LAZIM İŞLEMCİ RAM VE SOĞUTUC ÖNEMLİ
  5. R

İ5 12400F İŞLEMCİYE HAVA SOĞUTMA ÖNERİSİ

beyler i5 12400f işlemcim var düzgün sağlam bi hava soğutma önerebilrmisinniz ileride işlemciyi yükseltirsem de beni idare edicek bii hava soğutma ve mümkünse çok ses yapmayacak
  6. R

kulaklık önerisi pc için

https://www.trendyol.com/logitech/g-g733-lightspeed-rgb-kablosuz-7-1-surround-ses-oyuncu-kulakligi-siyah-p-69539130 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g-pro-x-7-1-surround-ses-oyuncu-kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-siyah-1203724.html beyler kulaklık arıyorum benı baya götürücek...
  7. R

hyperx cloud 2 hışırtı

beyler hyperx cloud 2 aldım sımdı taktım sesi fulleyince arkadan inceden bi hışırtı sesi geliyor gitmiyor bir türlü nasıl düzeltebilirim 1711554757 sesi fullemesem de az da olsa geliyor hışırtı
  8. R

6k bu sisteme verilir mi ?

beyler 2.el bi sistem buldum bu sistem için 6k istiyor sizce eder mi ? ederse ne kadar eder MSI GTX 1660 super 6gb gddr6 ekran kartı MSI A320 PRO VH anakart 3200mhz Ryzen 5 2600x 3.60mhz boost ile 4.20 mhz işlemci 2x8 Corsair vengance 16gb ram WD M2 SSD 256GB WD 320 GB SATA harddisk 700 watt...
  9. R

sıvı soğutma önerisi lütfen

arkadaşlar merhaba lga 1700 soket e sahibim bununla uyumlu bir sıvı soğutma arıyorum 240mm lik hem sessiz hem de iyi performans veren sıvı soğutma önerebilir misiniz
  10. R

bios güncelleme de tool gözükmüyor

beyler asus ex-b660m-v5 d4 anakartım var bios u internetten güncellemek istiyorum ama tool menüsü çıkmıyor bende ne yapmalıyım
  11. R

hazır sistem önerisi

30k ya hem kasa hem monitör lü hazır sistem önerir misiniz
  12. R

Çözüldü✓ monitör dp ile 165hz göstermiyor

beyler selamun aleyküm vg27aqz monitör ü aldım ama dp ile takılıyken 165 hz alamıyorum nedeni nedir ?
  13. R

bios nasıl güncellenir

beyler hiç daha önce bios güncellemedim asus prime z690 p d4 anakartım var baktım yeni sürümü gelmis onu indirmek istiyorum fakat nasıl yapıcagımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz
  14. R

Ekran kartı kırmızı ışık yanıyor

Beyler yeni hazır sistem aldım daha monitör üm gelmedi de kasanın aydınlatmalarını görmek için bi çalıstırdım monitörsüz ekran kartımın üzerinde kırmızı ışık yanmaya basladı sebebi monitör olmadıgından mı acaba
  15. R

Çözüldü✓ Pc power kablosumu beyler??????????

Arkadaşlar bu ne için power kablosu diye biliyorum öylemi sizce?
  16. R

Çözüldü✓ elektrik kesilip geldiğinde pc bozulablir mi

beyler sa ben yeni bi sistem aldım ama bi kaç kişiden duydum elektrik gidip gelince felan pc bozulabiliyormus her aksam işim bittikten sonra pc nin tüm fişleri çeksem bir sıkıntı çıkartırmı ilerde her gün fişi çekip taktığım için ?
  17. R

inventus hazır sistem alıcam güvenilir mi ?

iinventus güvenilir mi
  18. R

pc topluyorum da parcalar uyumlu mu birbirleriyle yardım

ASUS GeForce Rog Strix RTX 3060 O12G V2 Gaming 12 GB GDDR6 192 Bit 1912 Mhz OC 2 HDMI ve 3 DP RGB Ekran Kartı ASUS Prime B560-Plus Intel B560 Lga1200 DDR4 4600 DP Hdmı Vga 2x M2 Usb3.2 Aura Rgb ATX 128GB’a kadar ram desteği İNTEL İ5 11400F İŞLEMCİ Corsair Cmk16Gx4M2D3600C18 16Gb (2X8Gb) Ddr4...
Geri