Arama sonuçları: *

1. G

Valorantta maça girildiğinde fps düşmesi

RTX 4070 VENTUS 2X 12GB OC İntel Core i5 14300f 2.5 ghz 40Gb Ram 1 Tb Ssd Asus tuf gaming 165 Hz 2k çözünürlüklü monitör (Bios güncel, driverlar güncel, nvdia denetim masası ayarlarımda olması gerektiği gibi) Sistemim aynı bu şekildedir. Hikayeli oyunlarda vs sıkıntı yaşamadım fakat malesef...
  2. G

Steelseries artics 1 kulaklığın wireless bluetooth

beyler/hanımlar konu başlığında bahsettiğim kulaklığı kullanıyorum ve kutuda çıkan 3 kablo türünden bluetooth bağlantısı için usb-c to dişi typ-c kablosu varya hani heh o kablonun usb-c tarafındaki demir kısım (bilgisayara takılan kısmı) kırıldı piyasada da aynı uzunlukta ucb-c to typ-c dişi...
  3. G

Rdr2 modsuz dosya arıyorum

Selanm beyler hanımlar rdr 2 de baya mod kurmuştum şimdi atların eyeri falan gözükmüyor oyun sanki bir bozuldu. int mbps'm çok düşük tekrar indirmek istemiyorumda modsuz temiz dosya görünümlü yeni rdr2 oyun dosyası olan varsa ekran görüntsü/fotoğraf atabilir misiniz
  4. G

Müzik arıyorum (Rap)

Arkadaşlar bi rap şarkı vardı şarkıdan çok klibi Enteresandı Rapçi erkek ile Sevdiği kadın vardı tartışıyorlardı falan sonra klibin sonuna doğru sakinleşip koltukta nâhoş işlere başlıyorlardı Hangi Rap şarkısıydı hatırlayan var mı (Klipten ötürü değil de Aklıma takıldı 2 gündür hem bulamadım...
  5. G

Fps düşüklüğü 4070 i5 13400

Arkadaşlar merhaba i5 13400 msi geforce 4070 ekran kartlı hazır sistemim var valoda 200 - 300 arası fps alıyorum 2k monitörüm var hayır 1080p de yapsam yine aynı üstelik monitörün g-ysnc desteği bile var normalde en az 300 fps almam gerekiyorken 250 lerde görüyorum fps'i cpu kullanımını da tam...
  6. G

Bilgisayarda ve oyunlarda kasma

Arkadaşlar merhaba lütfen yalvarırım yardım ederseniz sevinirim. İtopyadan i5 13400 rtx 4070 li sistem aldım bilgisayarda ve oyunlarda kasma yaşıyorum. Ac freedom cry oyununda mesela ekran kasıyor yeni kurdum pc yi bios en son sürüm yükledim ram 3200 mhz o da tamam driverlardan da neler lazım...
  7. G

Direksiyon seti önerir misiniz?

Arkadaşlar kısa ve öz geçicem ocağa doğru pc + direksiyon seti alacağım pc okeyim ama direksiyon seti olarak g29 ve thrustmaster 800 de kararsız kaldım bütçe için sınır 18k
Geri