Arama sonuçları: *

1. Universal940

Samsung A36 mı A55 mi Yoksa S21 FE mi?

Oyun oynamıyorum. Uzun ömürlü ve iyi olması yeterli
  2. Universal940

IPad Air M1 den Mac mini M4’e geçilirmi?

Lise öğrencisiyim, şu anda iPad Air M1 kullanıyorum. Acaba bunu satıp yeni çıkan mac mini ye mi geçsem. Nerdeyse tableti satıp mac le beraber monitör alabilirim. Gelecekte bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum. Sizce?
  3. Universal940

18 yaş altı video editor olabilirmi

18 Yaşın altında birisi bir youtube veya instagram hesapları için video editorlük yapabilir mi? Tecrübeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
  4. Universal940

Türkiyede oyun kültürü olmaması

Bu ülkede oyun oynuyorum denilince akla boktan mobil oyunların gelmesi çok üzücü. Bu mobil oyun sektörü az gelişmiş olsaydı belki oyun kültürümüz daha iyi olurdu.Lan çevrede oyun konuşcak insan yok ya pubg mobile ya brawl stars yada başka saçma sapan mobil oyunlar.
  5. Universal940

9. Sınıf için yeni müfredat kaynak pdf’lerini nerden bulabilirim

Telegramı dolaştım ama kendim bulamadım. Aslında yeni müfredattanda bulmak çok zor. Nerden soru bankalarının pdf’lerini bulabilirim?
  6. Universal940

ios Resident evil alınır mı??

Bilgisayarım yada konsolum yok. Sadece iPad Air’ım var. İos ta şu anda 3 tane resident evil oyunu var, fiyatlarıda şu: Re4 remake 1250tl Re7 490tl Re village 830tl Sizce bu oyunlardan hangisini almalıyım? Re 4 fiyatına 7. ve 8. i oyunmu? Yoksa ilk öne 4 remake’imi oynamalıyım? İlk defa resident...
  7. Universal940

iPad’e jailbreak yapmalımıyım.

iPad air M1 kullanıyorum. 2026 ya kadar da garantisi var. sürekli kafamdan jailbreak atmak geçiyor. iPad’imde nintendo gamecube, wii, ps2 oyunlarını çalıştırmak ve cihazıma birkaç özelleştirme yapmak için. Konuda bilgisi olan biri lütfen bana uzun uzun bu süreci anlatabilirmi? Avantajları ve...
  8. Universal940

Apple jit izin verebilirmi?

iPhone ve iPad lere emulatorler geldi biliyorsunuz. Delta, retroarch gibi. Hatta artık resmi bir windows emulatoru bile geldi. Denedim ve sonuç tamamen rezalet windows 7 kurdum ve kurmak 2 saatimi aldı. Masaüstüne geçtiğimde ise hiç bir işlem yapamadım. çünkü inanılmaz yavaş ve sürekli çöküyor...
  9. Universal940

2024 İokbs bursu ne zaman yatmaya başlayacak?

Ortalıkta bir tane resmi açıklama yok. Tüm haber sayfalarıda 2023 haberlerini kopyalayıp ekim ayında yatmaya başlayacağını söylüyor. Bu sene kazandım ama hala ne yapmam gerek,ne zaman yatacak diye hiç bir şey bilmiyorum. Lütfen biri beni aydınlatabilirmi?
  10. Universal940

Neden nintendo bizde sevilmiyor?

Şu hayatında nintendo kullanmayı bırak, oyunlarını oynamamış insanların diğer konsolları nintendonun yanında arşa çıkarmalarının sebebi ne? Yurt dışında en çok satan konsollara sahip olup türkiyede nefret edilmesi garibime gidiyor.
  11. Universal940

xbox için hoparlör önerisi

xbox series s için hoparlör bakıyorum en fazla 1500 lira bütçem var. Ne önerirsiniz? (link atıcaksanız amazondan atabilirsiniz)
  12. Universal940

Salt okunur PDF nin üzerine yazı yazma

Bursluluk sınavı çıkmış sorularını çözmek istedim. İpad e indirdim üzerine çizerek çözmek istiyorum ama sahibinin parolasını istiyor. Bunu kaldırmanın bir yolu varmı. Gerçekten çok acil
  13. Universal940

Salt okunur PDF üzerine yazı yazma

Bursluluk sınavı çıkmış sorularını çözmek istedim. İpad e indirdim üzerine çizerek çözmek istiyorum ama sahibinin parolasını istiyor. Bunu kaldırmanın bir yolu varmı. Gerçekten çok acil
  14. Universal940

iPad Air pc niyetine almak?

İpad air 256 gb almayı düşünüyorum. Kılıf, xbox kontrolcü, apple pencil derken 34000 tutuyor. Hem oyun hemde içerik üretmek için almayı hedefliyorum. Oyunuda app store daki belli başlı oyunlar ve Xbox cloud ile oynamayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir? Mantıklı mı? Bu arada 35000 tl ye windows...
  15. Universal940

Ucuza xbox game pass?

Xbox cloud gaming için ucuza game pass ultimate satan bir yer varmı? Güvenilir bir yer.
  16. Universal940

inancım köreliyor…

müslüman bir ailedeyim. Doğuştan beri müslümanım fakat bu son yazdan sonra içimdeki islam inancı yavaş yavaş yok olmaya başladı. Sanki küçükken inandığım bir masalın büyüyünce gerçek olmadığını anlamak gibi. Neredeyse tüm inançlar artık bana mantıksız ve önü boş olan şeyler gibi geliyor. Aslında...
  17. Universal940

İpad air 5 kaç sene götürür

Ağır işler için kullanmayı düşünüyorum. Sosyal medyada içerik üretme, video düzenleme (davinci resolve yada final cut pro ile) oyun oynamak(cod warzone ve hikayeli oyunlar) için bu tablet alınır mı?? Kaç sene götürür? Bide bunu windows laptop yerine tercih etmeyi düşünüyorum.
  18. Universal940

İpad mini 5 alınır mı????

Bilgisayar alternatifi olarak lumafusion gibi edit programları kullanılırmı. Bide hikayeli oyunlar için nasıldır? İpados kaça kadar alır?
  19. Universal940

Papara veli onayı anne baba dışında oluyormu?

Bu veli onayı için sadece anne baba tc simi oluyor? Veya onaysız hesapta nasıl para çekebilirim?
  20. Universal940

Youtube 300mb verisi 1.5 gb??

Ios kullaniyorum youtube 1.5 gb yer kapliyo siliyorum yeniden yukluyorum ayni. Ne verisi tutuyo nasil neyi silicem bilen varmi?
Geri