Arama sonuçları: *

• Users: Lhynix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Yardım Yeni aldığım iphone 13 te instagram açılmıyor

İphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo
  2. L

r5 5600x işlemci b450mk2 anakartla uyumlu çalışır mı

Bende asus b450mk2 anakart, ekran kartı olarak 4060 var şuan takılı işlemci r5 3600 işlemcimi upgrade yapmayı düşünüyorum r5 5600x alsam anakartımla vs. sorun çıkartır mı?
  3. L

Çözüldü✓ Arctis 7+ aldım ama dipses geliyor

arctis 7+ aldım kulaklıktaki ses çarkı fulldayken dipses geliyor bunu nasıl çözebilirim ve kulaklığın çakma olup olmadığını nasıl anlarım
  4. L

High marka whey protein

Spora başlayalı ortalama 1 ay oldu protein tozu alcam ama pek bütçemde yok son zamanlarda yeni ekran kartı aldım sizce şu ürün nasıl alınır mı...
  5. L

Final Fantasy 15 mi, yoksa NieR Automata mı?

İki oyunda indirimde birini almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım? FF 15'in hikayesi daha uzun beni ff çekiyor ama bilemedim.
  6. L

Pcıe 3.0 anakarta pcıe 4.0 ekran kartı takılır mı?

Benim anakartım asus b450 mk2 işlemci olarak ryzen 5 3600 kullanıyorum, şuan ekran kartı 1050ti var ama 4060 almayı düşünüyorum. Kalan parçaları 1,2 sene sonra yenilemeyi düşünüyorum. Bu anakart ve işlemciye rtx 4060 taksam çalışır mı?
  7. L

Yardım Read Dead Redemption Açılmıypr

hiçbir sıkıntı yokken oyuna girdim oyun açıldı ama oyun içi sadece haraket edebiliyordum esc map vsç açılmıyor ata binmiyor silah sıkmıyor vs. tr yama kapayıp denedim olmadı tr yama silip oyun dosyalarını doğruladım o zamanda story mode a basıyorum hiç girmiyor altta çark dönüyor ama bişey...
  8. L

Valorantta Ryzen 5 3600 Aşırı Isınıyor

Merhaba ben valorantta işlemci 70 derece oluyor genellikle bu bi sorun oluşturur mu işlemcim ryzen 5 3600
Geri