Arama sonuçları: *

1. S

SSD'imden şüpheliyim.

Arkadaşlar 10 gün önce 16797 TB olan yazma şuan 18500 fakat ben 10 gün içinde bir oyun bile indirmedim nasıl 2 TB arttı bu? SSD de problem var mı? ısıları normal mi?
  2. S

Uzun Kullanım için Mouse Arıyorum

Bütçem oynak arkadaşlar fakat maksimum 700 800TL görebilirim, elim 18cm palm ve fingertrip tutuş tipine sahibim. Öneriniz var mı?
  3. S

İşlemcim için fan önerisi

h510m s2h anakartım var ve i3-10105F işlemcim var buna uygun fan arıyorum arkadaşlar bütçem 450-500 civarı.
  4. S

Mouse önerisi - 900 TL civarı

Arkadaşlar amazondan olursa 900 TL bütçem var elim 16cm ve palm tutuyorum, rival 3 wireless düşünüyorum ama bir kaç şikayet var ve basilisk v3 de çok büyük gibi sizce ne almalıyım? amazon dışında 800 TL bütçem var.
  5. S

Mouse bulamıyorum - öneri lazım

Arkadaşlar bütçemi yazdım, rival 5 aldım sorun yaşadım, deathadder v2 aldım sorun yaşadım ve fury z aldım sorun yaşadım. Ne almalıyım? İlla 800 tl olacak diye bir şey yok bu arada yani düşükte olabilir.
  6. S

Basilisk v2 nasıldır?

Mouse deniyorum bu aralar, Rival 5 güzel fakat beğenmediğim 2-3 özelliği var o yüzden iadeye göndereceğim. Razer Basilisk V2 nasıldır? Malzeme kalitesi DeathAdder V2 gibi kötü mü? Kullanan arkadaşlar video veya fotoğraf atabilir mi?
  7. S

Gaming mouse önerisi

Arkadaşlar Amazon'dan olursa bütçem 850-900 TL Amazon harici ise 750 TL. Palm tutuyorum ve orta büyüklükte elim var, G603 alacaktım ama sorunluymuş. Rival 5 düşünüyorum, daha iyisi var mıdır?
  8. S

Arkadaşım obezite hastası

Arkadaşım 110 kilo bir obezite hastası boyu 170, spora gitsede veremiyor. doktora mı görünmeli? Özgüvenim var diyor ama anlamadım obezite hastası birinde ne özgüveni?
  9. S

Rival 5 vs Rival 600

Dostlar sizce hangisi iyidir? Rival 5 daha iyi diye biliyorum ama sizlerin fikirlerinide önemsiyorum.
  10. S

Mouse önerisi 800 TL

850 TL maksimum öneriniz var mi? fury z aldım ama iade edeceğim. Sensör ve switchden ziyade kalite istiyorum.
  11. S

Dininiz nedir? Neden?

dinleriniz nedir dostlar, ben müslümanim.
  12. S

800-850TL mouse önerisi

Fury Z düşünüyorum ve yurt dışından garantisi sıkıntılı olan ürün önerisi istemiyorum rica ediyorum. Razer Viper düşündüm fakat Razer farelerinde çok dandik bir plastik kullandıldığı için emin olamadım. Şu an Fury Z'den yanayım.
  13. S

Zamdan sonra türknet alınır mı?

zamlardan sonra türknet alınır mı hala?
  14. S

Yardım Razer Blackwidow 3 tuş çıkıyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Razer Blackwidow V3 ürünümü 6 ay önce almıştım ve 6 aydır memnunum. Ama şöyle bir sorun vardı é tuşu ve Shift tuşu çok çok kolay çıkıyordu ve Switch'lerde koruma var yanlarında yani normal değildi bu. Servise yazdim yeni tuşlar gönderdiler ve é tuşu hala çok iyi...
  15. S

Öneri Arkadaşla oynanıcak oyun önerileri

Sistemlerimiz gayet iyi oyun önerisi istiyoruz değerli üyeler.
  16. S

Çözüldü✓ SSD sağlıkları ve okuma yazma değerleri nasıl?

SATA SSD: 550/500 vaat ediyor, M.2 olan ise 2400/1650 vaat ediyor.
Geri