Arama sonuçları: *

1. soganreceli

ESKİ SİSTEMİ SATIYORUM NE KADAR EDER??

hazır sistem olarak almıştım 3 yılı geçti, kutuları filan yok, yeni sistem topladım. ne kadara satabilirim bu sistemi? GPU: MSI RADEON RX 6500 XT MECH 2X 4G OC CPU: i3-10100F Comet Lake 3.60GHz-4.30GHz, 6MB, 65W, 4/8, DDR4, 14nm, LGA1200 ANAKART: MSI B560M-A PRO microATX RAM: XPG...
  2. soganreceli

Çözüldü✓ NITRO+ 9070XT görüntü alamıyorum

Ekran kartı bugün geldi. montaj için eski ekran kartımı söküp 9070 xt yi taktığımda görüntü alamadım. ram söktüm tek ram calıstırdım bios pili sök tak yaptım ne yaptıysam görüntü alamadım. gigabyte b850 anakart üzerinde basta vga ışığı kırmızı yanıyordu ram sök tak yapınca söndü. daha sonra da...
  3. soganreceli

Yardım HANGİ 9070 XT ALMALIYIM

DDR5 sistem topladım son parça olarak ekran kartı kaldı onu da alıp sistemi bitirmek istiyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla TAİCHİ bu işin nirvanasıymış ya da yanlış analiz ettim. Hangi modelde hangi sebeple karar kılmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?? BÜTÇE ~40K (TAKSİT...
  4. soganreceli

SUPERONLİNE - DİSCORD - DPİ ÜÇLEMESİ

Herkese iyi forumlar, yıllardır Superonline kullanıyorum. Discord yasaklanmasının ardından herkes gibi alternatifler aradım. Goodbyedpi ile çözüm bulmuştum. Ta ki geçtiğimiz 2-3 ay öncesine kadar. Ne zaman dpi açarak discorda girsem, sesteki arkadaşlarım sesin robotlaştığını söylüyorlar...
  5. soganreceli

SİSTEMİM NASIL, EKSİKLER İÇİN ÖNERİ

Herkese iyi forumlar DDR5 sistem topluyorum, uygun bulduğum parçaları satın alarak başladım.( ram hariç :/ ) Eksikler konusunda fiyat performans odaklı tavsiyelerinizi bekliyorum SATIN ALDIKLARIM İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: Gigabyte Eagle B850 WiFi 6E Soğutucu: Thermalright Phantom...
  6. soganreceli

Öneri DDR5 RAM ALMAK İSTİYORUM

Şu piyasa da Expo destekli 2x16 DDR5 sıfır ram almak istesek hangi fiyat aralığına, hangi marka ve modele bakmak gerekiyor? 2. el kısmında da tabir yerindeyse herkes çakal olmuş. Sıfırın vade farksız taksit avantajı 3-5k fazla vermek benim için sorun değil.
  7. soganreceli

7800x3d almak istiyorum yardım!!! SATIN ALDIM SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

7800x3d işlemci satın alacağım pazarama seçmemdeki amaç peşin fiyatına maximum karta 9 taksit yapması. yaklaşık 1800 TL de maxipuanım var onu da kullanarak buradan almak mantıklı mı? site satıcı hakkında fikri olup yardımcı olabilecek olursa sevinirim. Normal fiyatı: 16.242 Puan kullanınca...
  8. soganreceli

Discord Süperonline Ping Sorunu

Goodbyedpi kullanıyorum uzun zamandır. son zamanlardaki ping artışı deli etmeye başladı var mı alternatifi veya çözüm önerisi olan ACİİİİİİİİLLLLLL
  9. soganreceli

BU PC SİZCE NASIL OLMUŞ

yorumlayın biraz daha kafam karışsın :kekw:
  10. soganreceli

💲💲KASIM BİTMEDEN YARDIM💲💲

YAKLASIK 1 SENEDİR KASIM GELSİN DE YENİ PC ALAYIM DİYE PARA BİRİKTİRİYORUM. HAZIR SİSTEMLERİ İNCELİYORUM FAKAT ÖZELLEŞTİRME İÇİN YETERLİ BİLGİM YOK. PC Yİ OYUN OYNAMAK İÇİN KULLANACAĞIM. FPS OYUNCU DEĞİLİM. MMORPG VE HİKAYELİ OYUNLAR OYNUYORUM. BU KISTASTA HEPSİBURADADAKİ GİBİ TAKSİT SAYISI...
  11. soganreceli

50-60 K arası TAKSİT ŞART

Oyun amaçlı olacak sistem önerilerinizi bekliyorum. hazır olursa benim için iyi olur, parçaları birleştirecek bilgi beceriye sahip değilim. teşekkürler
  12. soganreceli

Çözüldü✓ Genel Kullanım İçin Laptop Notebook

Genel kullanıma uygun uzun süre kullanmak için laptop önerilerinizi bekliyorum. Hiçbir şekilde oyun oynanmayacak. Office ve tarayıcı kullanımı olacak. bütçe 15-25
  13. soganreceli

10-13K arası NOTEBOOK

Genel kullanım (ders-iş-ödev-video) için uzun ömürlü notebook önerilerinizi acilinden bekliyorum malum yılbaşından önce alsam daha uygun olacak gibi
  14. soganreceli

7000 TL civarı Laptop Önerileriniz

sıradan günlük işler ve ara sıra knight online oynamak için önerileriniz nelerdir?
Geri