Arama sonuçları: *

• Users: M50 swap
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M50 swap

Gamepower Klavyeleri Kaliteli midir

Beyler 6 7 yıl önce gamepower warlock aldım 200 tl ye halla kulanıyom o zaman alırken 2 yıla bozulur yenisini alırım diye düşünüyodum ama şuan her tuşu basıyo ışıkları bile yanıyo ve birgün değiştircek olursam klavyeyi gamepower alınır mı? yine sizce
  2. M50 swap

İntel in yeni işlemcileri sizce nasıl

Beyler eskisi kadar pc araştırmıyom yani yeni nesil amd ile intelleri çok araştırmadım ama videolarda fln görüyom core ultra serisine iyi diyolar sizce ?
  3. M50 swap

Ssd değerlerim nasıl sizce

TOSHIBA-TR200 : 240,0 GB Çalışma süresi : 29899 saat Sağlık %19 ST1000VX005-2EZ102 : 1000,2 GB Harddisk 27416 saat çalışma süresi KIOXIA-EXCERIA PRO SSD : 1000,2 GB Çalışma süresi 6160 saat %93 sağlık durumu
  4. M50 swap

MSI PSU MAG A650BN 650W alınır mı?

Beyler Ekran kartı alcam rx 9060 xt asus dual Kulandığım Psu ya coğu kişi canlı bomba diyo psu almayı düşünüyom sizce linkteki alınır mı? https://ncrgame.com/p-3142-msi-psu-mag-a650bn-650w-gpu650v-power-supply.html Ve ekran kartını ilk önce almayı düşünüyom eski ekran kartını satıp hem mesh kasa...
  5. M50 swap

Ekran kartı ve Direksiyon seti arasında kararsız kaldım

beyler Rx 9060 xt asus dual almayı düşünüyodum 23 bine ama 3 4 günönce vatan bilgisayar a gittim thrustmaster t300s vardı deneyimlik aşırı iyi bi direksiyondu Mantıken Ekran kartı almak daha iyi tabi ama zevk açısından Direksiyon seti ap ayrı bişe sizin önerileriniz nedir sizce ? İnternette...
  6. M50 swap

1 oyun oynamak için ekran kartı almak mantıklımı

beyler ekran kartı almayı düşünüyom ama sadece 1 oyunu oynamak için alcam bana kalsa motor ehliyeti almak ama maalesef izin vermiyolar bende mecburi pc ye para yatırcam ama pc ye de eskisi kadar bakmıyom sadece ekran kartı alıp ark ascended oynarım yani oyunlardan da soğudum ztn kolay kolay oyun...
  7. M50 swap

İ5 14600K Mı İ5 14600KF mi

Beyler bu aralar pc ye para yatırasım var ilk başta asus dual rx 9060 xt 16 gb vram ekran kartı alıcam bi miktar para biriktirdim yakında ekran kartını alıcam sonra mesh kasa fln alcam işlemciyide değiştirmeyi düşünüyom aklımda 14600k ve 14600kf var aralarında bi fps farkı varmı ve alınır mı? sizce
  8. M50 swap

Atatürk ve siyasal İslam

Beyler Son zamanlarda hem dine düşmanlık hem Atatürk e düşmanlık Artı benimde kafam karışık müslümanım aşırı dindarları bende sevmem şahsen özellikle %52 lik kısmı ve dindarlar yok siyonizme çalışıyordu yok dine hakaret etti yok camileri ahıra çevirdi falan filan Açık açık araştırmış biri...
  9. M50 swap

1000 tl ye oyun önerisi

Beyler 1000 tl ye oyun önerisi genellikle Rust ark ascended tarzı oyunlar seviyom hikayelide severim ama online fln daha çok sarıyo oyun bulamadım tavsiye vercek varmı
  10. M50 swap

Dehb ilacı kulanmış olan kişiler yada kulanan kişiler bakabilir mi

Beyler 2018 de dehb tanısı konuldu sadece dikkat eskikliği var ama 2018 de umursamıyodum tabi küçüktüm ilaç verdiler içmedim ama şuan ilaca tekrar başladım concerta 18 mg içiyom 2 haftadır fln bi faydasını göremedim halla 1 ay geçince dozunu artırcaklarmış ve dikkat eksikliği olan kişiler veya...
  11. M50 swap

Ekran kartı almayı düşünüyom tavsiye lazım

Beyler 6 7 yıldır aynı ekran kartını kulanıyom işlemci i5 12400F Ark ascended ta fln 20 50 fps arası alıyom sırf o oyun için bile ekran kartı almayı düşünüyom ama ne zaman alırım bilmiyom sadece tavsiye lazım
  12. M50 swap

Beyler bi omzum aşağıda bi omzum yukarıda nasıl düzelir

sol omzum biraz yukarıda sağ omuz biraz aşağıda yani çok belli etmesede detaylı bakılınca fark ediliyo annemde diyo yürüken niye bi omzun aşağıda diğer omzun yukarıda diyo bu nasıl düzelir bilen varmı ?
  13. M50 swap

Ekran kartı ömrü ne kadardır

beyler 2020 de bilgisayar aldım i3 9100f + gtx 1660 ti dual vardı sadece anakart ve işlemci değiştim 6 yıldır gtx 1660 ti dual kulanıyom bi kere bile bozulmadı ve geçen yaz ilk defa kendim içini söküp termal macun sürdüm yani altı üstü bi bilgisayar parçası 6 yıl nasıl bozulmaz ve ömrü ne...
  14. M50 swap

Far cry 3 msvcr100.dll hatası alıyom

[H3 id='msvcr100.dll+hatas+alyom+oyunu+yklediimden+beri+grev+yapyom+oyundan+atyo+ama+uan+bi+tane+kyde+grev+var+o+kye+nlanrken+oyundan+atyo+grevi+yapamyom+olay+grntlyecisini+atm+Hatal+modl+ad+MSVCR100.dll+bu+yazyo']msvcr100.dll hatası alıyom oyunu yüklediğimden beri görev yapıyom oyundan atıyo...
  15. M50 swap

Kaçak Xiaomi 17 pro max alınır mı

Türkiyede şuan resmi satılmadığı için sarı sitede kaçakları satılıyo 40 50 arası sizce alınır mı?
  16. M50 swap

Sizce Dünya yönetiliyor mu

Beyler Sizce dünyayı yöneten bi lobi varmı bence Abd yi trump değil gizli kişiler tarafından yönetiliyo ve fazla yahudi lobisi var her şey onların elinde yazılım abd israil in her şey onlara ait elimizdeki telefonlar bilgisayarlar yazılımlar hepsi dünya düzenide değiştirilmeye çalışılıyo Bop...
  17. M50 swap

Razer blackshark mikrofon sorunu

https://www.hepsiburada.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-kulaklik-playstation-edition-rz04-03241000-r3g1-pm-HBC000077EXAV beyler bunu aldım kutuda PS5/PC uyumlu yazıyo mikrofon sistemde gözükmüyo başka bi port a takıyom mikrofon gözüküyo ama kulaklıktan ses gelmiyo öbür porta takınca ses geliyo...
  18. M50 swap

Klavye ömrü ne kadardır

beyler 5 yıldır aynı klavyeyi kulanıyom 200 tl ye almıştım o zamanlar gamepower warlock var klavye steelseries değil razer değil bu kadar uzun dayanmasının sebebi sizce ne sadece 1 sene önce ledler söndü o kadar
  19. M50 swap

125cc DriftL alınır mı?

beyler motor almayı düşünüyom ilk ehliyet e para biriktircem sonra motor aklımda DriftL var alınır mı? sizce ve 200cc yaparsak motor bloğu dayanırmı ?
  20. M50 swap

Pc için kaliteli hoparlör önerisi

beyler kaliteli bi sistem önerir misiniz? dayanıklı olcak sesi yüksek olucak
Geri