pcde rastgele işte alttab atarken bi şey açıp kaparken rastgele zamanlarda kulaklıktan aşırı tiz bi ses geliyo fiçuuv diye ama kasadan değil kulaklıktan geliyo sanki bir şey açıkmış gibi ama hiçbir şey acık degil niye olabilir bu
pcyi yeni aldım her şeyi güncel fakat arada bir bi anda donuyo 10 saniye falan. Ayrıca pc biraz geç açılıyo neden olabilir? arkaplan uygulamaları falan kapalı hep
İşlemcim i3 10. nesil ve stok fanının pinleri kırıldı. Yeni fan almak istiyorum fakat hangisinden almayılıyım veya ölçüleri ne olmalı bilmiyorum. Fanı tamir edip bilgisayarı satmayı dusunuyorum kasa bundan
https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/power-boost-vk-p3305b-500w.html
Gaming genden OEM sistem alacağım da taksitlere baktıgımda butun kartların taksitleri aynı fiyat gözüküyor normal mi?
bir de herhangi bir sıkıntı yasar mıyım satın aldıgımda
arkadaşlar gta 5 te ben 140 fps falan alırken bir anda 40 a düştü zaten format atmayı düşünüyodum bu da tamamen emin olmamı sağladı. Daha dün akşam formatımı attım fakat fps düşüklüğü hala devam ediyor driverların hepsi güncel kafayı sıyırmak üzerieyim üstelik ekran kartının sıcaklığı vs. 40-50...
Arkadaşlar 2-3 hafta öncesine kadar lolde 200den aşağı fps görmüyordum fakat son 1 haftadır falan 70-80 hatta 50 ye kadar düşüyor ayarları değiştirip denedim çözüm olmadı dirverlar güncel zaten daha şimdi kontrol ettim neyden kaynaklı olabilir acaba aynı sorunu başka oyunlarda da yaşıyorum r6s gibi
daha 2 gün önce valorantta 250-300 arasında fps alırken şimdi bi gireyim dedim 100 ü geçmiyor driverlar güncel her şey en düşükte youtubedaki fps videolarındakileri şeyleri falan da yaptım yardım edin lütfen sistemimin çok da düşük olduğunu da sanmıyorum
1660 s
i3 10. nesil
16gb ram
500 ssd
Anakartım overclock destekliyor ve şuanda ramlerim 2133 mhz ile çalışıyor 3600mhz ramlerim var anakartım max 2933 destekliyor fakat yükseltemiyorum sebebi ise a-xmp seçeneği yok
Biosumu yeni güncelledim,ramlerimi de yükselteyim dedim ama bir türlü yükseltimiyor .Anakartım MSI PRO h410m-B ve overclock yapılyıor ama a-xmp seçeneği yok bi ayar falan mı yapmam lazım?.Ramler 2100mhz ile çalışıyor anakart 2933 destekliyor
Arkadaşlar şimdi benim ekran kartım 1660 super işlemcim de i3 10. Nesil fakat gta vesaire oynarken sürekli bir drop yiyorum.Ayrıca ben bu pcyi toplayalı 1 ay oldu ilk aldığımda valorantta 250 küsür fps alırken şimdi 160 civarlarında alıyorum ekran kartının bütün sürücüleri kurulu ssd de 100gb...
POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa aldım ve her yerde canlı bomba vesaire dendiğini duydum açıkcası bu benin ilk pcm olucak ve şuan kargoda hazır sistem almıştım patlarsın dediler doğru mu