Arama sonuçları: *

• Users: Viers
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Viers

Arkadaşım harici mikrofon alacak bütcesi 2000tl

Başlıktaki gibi yani bu fiyata iyi bir şey çıkacağını sanmıyorum ama öneriniz varsa ileteceğim ona
  2. Viers

Güvence Hesap Hacklendimi Alakasız SMS'ler

Sabah uyandığımda telefonuma baktım ve GUVENCEHSB isimli yerden sms gelmiş ve bilmediğim plaka ile alakalı son tarih 21-09-2025 trafik poliçesi tarih vermişler yaptırılması için böyle sms alan varmı? (arabam yok)
  3. Viers

Türk Telekom İnternet hızı düşürüp yükseltme SMS

başlıkta gördüğünüz gibi ara sıra mesaj geliyor ve fiber bilmem ne talebiniz onaylanmıştır hızınız 35mb olmuştur sonra 50 oluyor aldığım hız zaten 50 düşürüp yükseltiyorlar birde sms atıyorlar böyle bir talepte bulunmadım hiç bu durumu yaşayan varmı?
  4. Viers

ZM-STC10 Termal macun alınır mı seri cevap macun alıcam değişim yapıcam

başlıkta gördüğünüz gibi ZM-STC10 alıcam baktım bir sürü yere mx-4 de alabilirdim ama şimdi lazım olduğu için vatandan alıcam daha iyisi varmı
  5. Viers

Bugün ilk kez araba sürdüm eğitmen beni azarladı sürekli

Arkadaşlar hayatımda ilk kez bugün araba kullandım ve hiç bir bilgim yok yanımdaki eğitmen direkt arabaya bindirdi boş alanda arabayı bana verdi ve binmemi istedi bu debriyaj fren gaz fln vites fln dedi ama arabayı nasıl kaldıracağımı fln düzgün bir şekilde anlatmadı hatta yarım yamalak anlattı...
  6. Viers

Sizce bu bileşenli pc alınır mı??

İşlemci: Amd ryzen 5 7600 anakart: Asus prıme e csm 6400mhz (oc) ram: kingston beast 8x2 5600mhz cl34 psu: msı a850gl 850watt gold ekran kartı: 5060ti 16gb ssd: 1tb msi yada kingston düşünüyorum kasa olarak akvaryum tarzı yada sizlerin önerebileceği bir kasa
  7. Viers

Klavye Güncelleme Sorunu Nasıl Çözülür?

web yazılımına girdiğimde güncelleme olduğunu söylüyor mevcut güncelleme 1.02 iken yeni sürüm 1.05 diyor ama uptade yazısından önce klavyeyi yeniden baslatıyor ve sistem bunu görmüyor ve güncelleme olmuyor bu sorunu nasıl çözerim
  8. Viers

Çözüldü✓ Asus Tuf gaming VG259QM Garanti yardım

Dostlar asus tuf gaming vg259qm 280Hz bir monitör sahibim. ekranımda 3 adet ölü pixel oluştu ve garantiye göndereceğim ve asusa yazdım asusta bana Cihazınıza ait faturanızın kopyasını(aslını servise yönlendirmeyin) kutu içerisine ekleyebilirsiniz. Faturanız elinizde bulunmuyorsa, satın almış...
  9. Viers

Çözüldü✓ Asus rog crosshair x 890 için işlemci ve ram

başlıkta yazdığım gibi uyumlu amd işlemci ve ram istiyorum yardımcı olur musunuz
  10. Viers

Valorant Sizinde yada Arkadaşlarınızın hesabını askıya aldımı?

1 hafta içinde 2 arkadaşım ve bugün 2 arkadaşım ve benim hesabım askıya alındı sebebsiz yere sizlerind yada arkadaşlarınızın hesabı askıya alınan varmı? riot bu aralar birşeylermi deniyor anlamadım. en son 3. parti diye herkese ban atmıştı bu sıralarda askıya alma banı atıyorlar? bu sorunu yaşan...
  11. Viers

Çekirdek Yalıtımı PC aç kapa yapınca kapanıyor

Selamlar konuya direkt gireceğim biostan secure boot açtım valorant için yoksa crash verip oyunu kapatıyor ama secure boot açtıktan sonra olmuyor ve arkasından çekirdek yalıtımını açmak lazım ama her açılma ve kapanmaya bu özellik bende kapanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
  12. Viers

VALORANT GÜNCELLEME SONRASI GARİP GELİYOR

Güncelleme sonrası oyun bana garip gelmeye başladı nasıl desem ani mouse hareketi yapınca hızlı dönerdim keskinlik artardı ama güncelleme sonrası aynı hareketi ne kadar yaparsam yapayım olmuyor , oyunum yavaşlamış fps artışı ve akıcılık artmış gibi geliyor. valorantın yeni oyun motoruna...
  13. Viers

xprime titan kumaş oyuncu koltuğu siyah alınır mı??

merhabalar koltuk alıcam fakat öncesinde açmıştım konuyu yeni markalar buldum sizce alınır mı?? kendi sitesinde 5499tl hepsi buradada kod ile 4999tl oluyor. https://xprime.com.tr/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-siyah?srsltid=AfmBOorSXrUBTa15CZWgdaEtmfrD3ZRun4xxkRnvC4NFRHY2kcXyuPD8...
  14. Viers

xrancer cross gray soft kumaş oyuncu koltuğu alınır mı??

https://www.xrancer.com/xrancer-cross-gray-soft-kumas-9 çoğu yere baktım ama yarısı iyi yarısı kötü yorumlar gördüm. ama hawk ile aynı kumaşı kullanıyormuş emin olamadım başka öneriniz varmı?
  15. Viers

Laptop olarak ne önerebilirsiniz

Merhabalar arkadaşlar 10-15bin tl arası laptop önerir misiniz? sunum v.b şeyler yapılacak üni için msı-lenovo-asus
  16. Viers

Beyaz Kablosuz Gaming Klavye Önerisi ( Numlock olmıcak)

beyaz kablosuz gaming klavye arıyorum bütçede bir sıkıntı yok. numlock olmıcak %60 olursa güzel olur
  17. Viers

atk f1 pro max 8k dongle bağlanmıyor

arkadaşımda benimle aynı atk f1 pro max mouse aldı 1k'da kullanabiliyor ama 8k bağlarken 3 tane tuşa basılı tutmamızı söylüyor ama bağlanmıyor sorun ne
  18. Viers

8K ve 4k hz de mouse oyunlarda takılıyor

wraith sitesinden atk f1 pro max mouse aldım. 2k hz kullanıyorum saf girdi süresi kapalı fakat saf girdi süresi kapalı 4 veya 8k hz'e alınca ekran kasıyor ama saf girdi süresi açıkken bir sorun olmuyor bunun sebebi nedir,?
  19. Viers

wl mouse beast x yada superlight 2

2 mouse arasında kaldım fiyat açısından da yakınlar birbirlerine. birisi diğerinden daha hafif hangisini tercih etmeliyim sizce? şuan kullandığım mouse asus rog pugıo 2 wireless.
  20. Viers

asus tuf gaming 280hz 0.5 ms monitör alıcam 2.el

2026'ya kadar garantisi devam ediyor. ekranı kapatınca kırmızı nokta varmıs. aldığım gibi garantiye göndersem asus değişim yaparmı?
Geri