Arama sonuçları: *

• Users: Lunchx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lunchx

VPN ile Tiktok Konum Gözukur Mu?

Merhaba, kisaca Tiktok hesabina vpn ile giris yapilir ise hesapta gercek konum gözukur mu ?
  2. Lunchx

silindi.

silindi
  3. Lunchx

Öneri iPhone 15 Pro Alınır Mı ?

Merhaba bugün IPhone 15 Pro almayı düşünüyorum, normalde pro max düşünüyordum fakat biraz küçük telefon kullanmayı denemek istiyorum. Sizce güzel alınabilecek bir telefon mu ve pro max ile arasında ne farkları vardır ?
  4. Lunchx

RTX 4070 Super 1080p Kullanim

Merhaba hali hazirda Gigabyte Aero 4070 ekran kartim bulunuyor ve Msi RTX 4070 super slim veya tekrardan aero oc a gecmeyi dusunuyorum, asil sorum 1080p de bir sorun yasarmiyim. Islemcim: I5 12600kf
  5. Lunchx

Çözüldü✓ RTX 4070 Den RX 7800 XT Ye Geçilir Mi ?

Merhaba öncelikle para sıkıntı değil bazı testlerde 7800 xt fark atıyor sizce değer mi ve driver gibi sorunlar devam ediyor mu halen AMD de.
  6. Lunchx

Öneri Asus TUF RX 7800 XT White OC Alinir Mi ?

Merhaba suanda hali hazirda bir Aero 4070 ekran kartim bulunmakta para sikinti degil sizce gecilir mi AMD ye bir tik isinamadigim icin korkuyorum sizce sorun olusturur mu ve deger mi.
  7. Lunchx

(CÖZULDU) Driver Yukler Iken Operatör Desteklenmiyor Hatasi

Merhaba Asusun kendi anakart sitesinden anakartimin chipset gibi driver larini guncellemek icin indiriyorum fakat yönetici olarak calistirinca attigim görseldeki uyariyi veriyor. 1703193285 Sorun hakkinda bilgili bir arkadas yok mu? 1703193677 Hocam sizi böyle kucuk bir sey icin etiketliyorum...
  8. Lunchx

Yardım RTX 4070 Fan Sabit Dönuyor

Merhaba Gigabyte Aero 4070 ekran kartim bulunmakta yakin zamanda 0 db özelligi devre disi kaldi ve sabit fan hizinda dönuyor yukte olmasa bile gigabyte nin uygulamasini yukledim, bios guncelledim, bios oc ve silent e switch yaptim fakat olmuyor bir turlu msi afterburner da sildim indirdim.
  9. Lunchx

IOS IOS 17 Ye Geçilir Mi ?

Öncelik ile iyi akşamlar bundan önce aynı konuyu açmıştım fakat şuanda hem zaman geçtiği için bende 17.1 sürümü çıktığı için geçmeyi düşünüyorum. 12 pro Max kullanıyorum IOS 17 yükleyen var mı ve sizce sorun yaşar mıyım yükleyince.
  10. Lunchx

Kulak Iltihabi Hakkinda Soru

Merhaba, dun aksam cok siddetli bir kulak agrisi ile uyandim ve bunu bir kac saat surdurdu agri kesici vesaire alarak idare ettim ve kulak iltihabi oldugunu dusunuyorum suanda bir agrim yok fakat sag kulagimda tikaniklik hissediyorum. Sizce evde ne yapabilirim eger cözecek ise ve bugun lunaparka...
  11. Lunchx

IOS İOS 17 Ye Geçmek Mantıklı Mı ? (Çözüldü)

Merhaba, İOS 17 ye sizce geçmeli miyim şuanda beta sürümden normal sürüme geçti Beta da iken geri sorunlar yaşayıp iOS 16 ya geçmiştim ve Apple Watch ımı servise götürmek zorunda kalmıştım sürüm düşürmek için.
  12. Lunchx

Öneri Araba Yağ Ve filtre Öneri

Merhaba, öncelikle bütçe konusunda bir sınır yok sadece en kaliteli ve performans katacak ürün arıyorum. Yağ olarak Castrol alacağım fakat seçemedim. Araç: BMW 740D F01 2012
  13. Lunchx

(Çözüldü)

Merhaba gym ile uğraşıyorum ve lateral Rise hareketlerini yanlış yaptığımdan dolayı 1 2 kere omuz ağrım oldu ve nasıl bir ağrıydı hatırlamıyorum şuan Dumbell shoulder press yapıyorum ve ağrım olmuyor Konuya gelir isek bugün sırt çalıştım dumbell row yaptım ve ağır kilo girdim ve omzuma yük...
  14. Lunchx

(Cözuldu) Apple Watch surum dusurme

Arkadaslar bir anlik hata ile IOS 17 Beta surumune gectim ve gecmisken saatimi de guncelliyeyim dedim, bir sure sonra telefon kasti vs bugun geri ios 16 ya döndum ve geri saatime baglanmak istedigimde ise Apple watch Iphone dan daha yuksek surume sahip diyerek baglanmiyor ne yapabilirim nasil...
  15. Lunchx

(YARDIM) IOS 17 Beta dan IOS 16 Dönmek

Arkadaslar merhaba iyi forumlar, deneme amaci ile Ios 17 Beta surumunu kullandim ve bir kac gun sonra telefonda kasmalar meydana geldi bu yuzden 16 ya geri dönmek istiyorum nasil dönebilirim. Önemli: Eger 16 ya geri döner isem verilerim silinecekmidir.
  16. Lunchx

(Cözuldu) Kreatin Hakkinda Soru

Merhaba iyi forumlar, creatine kullanmak istiyorum ve internette ve sordugum kisilerde hep bambaska cevaplar aliyorum ve bir turlu karar veremiyorum genetik olarak babamin ön kisimda saclari yok ve sac dökulmem olmadigini dusunuyorum ama her sacimla oynasam yoklasam vesaire 4 5 tel dusuyor dus...
  17. Lunchx

22.000 TL Sistem Tavsiye

Merhaba arkadasimin 22k sistem önerisine ihtiyaci var max butce 22k 22k yi gecmiyor. Nvidia kartli bir sistem istiyor.
  18. Lunchx

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Merhaba imzamdaki sistemime termal macun almak istiyorum sistemim 7 aylik stok sogutucuda bulunan termal macunu kullaniyorum ve degistirme vakti geldi artik, suanda bir butce belirlemedim butce sorunu yok eger mal kaliteli bir mal ise.
  19. Lunchx

2 RTX 4070 Model Arasından Seçim

Merhaba 4070 alacağım ve 2 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim sistemim beyaz olduğu için ve bütçem sadece bu ikisine yettiği için içlerinden bir tanesini almam gerek. Gigabyte nin videosunu izlediğim de iyi sıcakları olduğunu gördüm ama yinede aranızda bilgili...
  20. Lunchx

Yardım RTX 4070 1080p Kullanır Mı

Merhaba sahip olduğum sistemdeki 3070 ti vision ekran kartını iade etme gibi bir şans yakaladım ve iade edip Asus Dual 4070 White/Siyah düşünüyorum. İşlemcim 12600kf ve monitörüm 1080p kullanmak istiyorum çünkü monitör üm var ve ek masraf yapmak istemiyorum pc ye artık.
Geri