Arama sonuçları: *

• Users: ASPHO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ASPHO

RX9070XT sistem topluyorum eksik parçalar için tavsiye istiyorum

Bilgisayar topluyorum, eksik parçalar için uygun fiyatlı, almaya değer parça önerileri almak istiyorum. İsteklerim; Sessiz ve iyi hava akışına sahip bir kasa, Güvenilir 850W bir PSU, Bilgisayarı darboğaz etmeyecek işlemci, anakart. PSU konusunda hassasım, çok ucuza kaçayım derken bilgisayarı...
  2. ASPHO

🔥İndirim Spigen Şarj Aletlerinde Sepette Ekstra 50₺ Kupon

Sanırım kupon olduğuna dair bir konu açılmamıştı ihtiyacı olanlar için fena fiyat değil. 47W olanı kendime çektim 47W 2 Adet USB-C girişli(Bence en mantıklısı) https://app.hb.biz/b4AmcIN7Mtzg 45W USB-C+örgü kablo https://app.hb.biz/DHflza6f2Zc5 67W USB-A+2 Adet Type-C girişli toplam 3 portlu...
  3. ASPHO

❌İndirim Bitti! HotWheels 5'li Fast&Furious 372,88

MATTEL100 kodunu kullanın Premium var ise 372₺'ye geliyor bu model için çok ucuz.Sipariş oluşturduktan sonra tekrar oluşturabiliyorsunuz. https://app.hb.biz/0SkPDPBXc25M
  4. ASPHO

Modeme bağlı olan DSL kablosu koptu

DSL kablosu kopmuş modemden içinde de kablo kalmış bir miktar temizlemek imkansız sanırım.Vatan'a gidip DSL kablosu alsam çakılı gelicek sanırım kablo.2 telefon kablosunu bağlamak için sarkan parçadaki kabloları tek tek denemem mi gerekecek?Nasıl bir yol izlemeliyim.
  5. ASPHO

Hava soğutma fanını böyle taksam sıkıntı olur mu

Thermalright pearless 120 SE model bir hava soğutmaya geçmek istedim.Lakin kameraya göre sol tarafa montaj yapınca en sağdaki fanı rami yamultuyor.Ben son fanı sağ tarafa taksam veya sol tarafa takıp hafif havaya kaldırsam nasıl olur.Hangi yolu izlemeliyim?
  6. ASPHO

Hangi monitörü almalıyım

Bu iki model arasında kaldım 2 üründe peşin fiyatına 3 ay taksit yapıyor kartıma Lenovo 8400TL'ye geliyor.Hangi model alınabilir genel olarak hibrit kullanıyorum.Oyun olarak sadece FPS oynamadığımdan Hz'in 240 olmasına gerek duymadım 144'den 180'e geçsem yeterli gibi geliyor...
  7. ASPHO

Monitör Tavsiyesi 5060 Ti Ryzen 7500F'li sistem için.

5060 Ti 16GB ve Ryzen 5 7500F sistem kullanıyorum bu sisteme hangi monitör yeterli olur 2K'ya geçmeye değer mi?Bonus Kart kullanıyorum peşin fiyatına 6 ay taksitli ürün arıyorum.Curved monitör sevmiyorum 240HZ'de linkini verdiğim monitör nasıldır.Ölü piksel iade şartları nelerdir AOC'un Asus'un...
  8. ASPHO

Çözüldü✓ Ekran Kartı SATA Soketini Engelliyor

Bilgisayarıma eski bilgisayarımdan söktüğüm sata SSD'yi takmak istiyordum.Ekran kartımın olduğu yerdeymiş SATA soketi.Buraya ne yapmam gerek.
  9. ASPHO

5070 Sistem Topladım Hangi Kasa Gider Parça Tavsiyelerine ihtiyacım var

Böyle bir sistem topladım 5070 GPU'lu Ram dual channel yapmayacağım ileride yenisini takmak adına 1000 tl kırma sebebim iyzico ile halletmek.Parçaları N11 ağırlıklı verme sebebim kartıma peşin fiyatına 3 ay taksit yapması.Bu sisteme kasa lazım.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Hava soğutucuyu elimde...
  10. ASPHO

Hazır sistem Tavsiyesi 9060 XT,RTX 5060 Tİ,RTX 5070

Yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum. N11 üzerinden incehesap'ın hazır sistemler sattığını ve peşin fiyatına 6 ay taksit yaptığını gördüm.5060 Ti'lı sistemde beni PSU pek memnun etmedi.İleride Enermax veya iyzico ile halledebilirim diye düşünüyorum.5060 Ti'lı sistem gözüme daha iyi geldi...
  11. ASPHO

OBS+Growtopia İçin Eski Basit Sistem

Merhaba 2.El olsada bir bilgisayar toplamak istiyorum OBS Yayın Programı ile 1080p 30 FPS Vermesi gereken bir bilgisayar ve Growtopia gibi basit 2D Oyunda AFK Yayın açmak için bilgisayar toplamam lazım fiyat pek uçmasına gerek yok oyun oynamayacağım nede olsa yardımı olacak arkadaşlar için...
Geri