Arama sonuçları: *

• Users: StarShield
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Outlook bu yöntem şuan çalışmıyor hatası

Merhaba bugün yeni sistem aldım ve kurulum sonrası Outlook hesabımın şifresini unuttuğum için parola sıfırlama istedim telefonuma, son 4 hanesini girdikten sonra Bu yöntem şuan çalışmıyor diyerek parola sıfırla kısmına yönlendirmiyor hesaba bağlı yüzlerce oyun, binlerce mailim vardı. Microsoft...
  2. S

2500TL sıvı soğutma önerisi

Merhaba R5 7600 işlemciye sıvı soğutucu almak istiyorum yaza doğru 7700x ile değiştireceğim için onada yetebilecek bi soğutucu için tavsiyeye ihtiyacım var. Deepcool CC560 kasa kullanıyorum Thermalright Peerles Assasin 120 White soğutucum var fakat kasada hareket alanı bırakmıyor blok ve fanlar...
  3. S

I5 12600K RX 7800 XT düşük performans

Kartı alalı 1 ay olmadı ilk hafta sorunsuz her oyunda &100 GPU kullanımı ve yüksek FPS alabiliyordum artık yok. RDR2, helldivers 2, CoD Black Ops 6, Forza Horizon 5, Stalker 2 vb. çoğu oyunda artık düşük GPU kullanımı sorunum var. Örnek vermem gerekirse; CoD Black Ops 6 zombie modu ve...
  4. S

2500TL kasa önerisii

Merhaba. Sistemimde Galax revolution 01 kasa kullanıyorum soğutması iyi fakat dar ve küçük geliyor gözüme bunun dışında ekran kartı destek aparatını takamıyorum uymadı nedense. 2500TL civarına ne tavsiye edersiniz? Ferah bir kasa bulunabilir mi? İşlemci soğutucu olarak Thermalright Peerless...
  5. S

RX 6700 XT - i5 12600K Sistem ne kadara satılır

XFX RX 6700 XT 12GB intel i5 12600K MSI B660M Mortar 2x16 32GB 3600MHz CL16 Gskill Ripjaws RAM MSI Spatium 500GB SSD XPG M.2 512GB SSD Samsung 860 Evo 500GB Sata SSD Thermalright Peerless Assassin Beyaz soğutucu XPG Pylon 750w +80 Güç kaynağı Galax Revolution Kasa Asus TUF VG24VQE 144Hz Pivot...
  6. S

2500TL Kulaklık ve Mouse önerisi

Mouse tutuşu palm grip. Bir arkadaşım çoğunlukla rekabetçi Online oyunlar için kulaklık ve mouse almayı düşünüyor. Sizce bu bütçeye ne alınabilir?
  7. S

RX 6700 XT - 16GB - i5 12400F sistem ne kadar eder?

Sistemi üniversitelerin acılması sebebiyle satma düsüncem var, tercih yapmaya karar verdim ve laptop almayı planlıyorum sehir dısına gidecegim icin. Suan bu piyasada ne kadara satabilirim? En mantıklı ne kadar olur? tüm parçalar 21 haziranda yani yaklaşık 1 ay önce alındı hepsi aynı gün ve parça...
Geri