Arama sonuçları: *

• Users: lazierr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lazierr

Ekran kartında kırmızı ışık yanıyor

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda genellikle oyunlarda olduğum zaman gözüm kasaya çarpıyor ve bazen ekran kartının üzerinde kırmızı bir ışığın yanıp söndüğünü görüyorum. Biraz araştırmaya çalıştım ama PSU nun yeteri kadar besleyemediği yazıyordu. Benim Psu'm 1200 watt platinum bir psu...
  2. lazierr

Cs2 Kasa fiyatları ne olur?

Merhaba arkadaşlar. Mâlum dün cs2 de bir güncelleme yayınlandı ve artık5 kırmızı skin birleştirince bıçak veya eldiven alabiliyoruz. Pazarda kaos hakim. Bu durumlar düzeldiğinde kasa fiyatları sizce nasıl etkilenir?
  3. lazierr

Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. ÖNEMLİ NOT: Lolden haz etmiyorum ama arkadaşlarla...
  4. lazierr

Yardım Rtx 5090 Pin Yanma sorunu

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistem toplamaya başladım. Ve tahmin edersiniz ki maliyetinden dolayı ekran kartını en sona bırakmak zorunda kaldım. Aslında Amd 9080xt çıkana kadar beklemek istiyordum çünkü piyasaya rekabet girerse fiyatlar düşer dedim. İlk olarak daha beklemeli miyim...
  5. lazierr

Yardım Gaming kulaklık önerisi

Çok uzatmadan mikrofonu kaliteli sesi kaliteli uygulamasindan bir ton ayarla uğraşmadan kullanıma hazır max 11000 tl kablosuz gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi bırakabilirsiniz. Not: Steelseries arctis nova 5 almistim bugün iade ettim. Mikrofonu rezalet ve uygulamasindan nekadar ayar...
  6. lazierr

Sistem topluyorum donanımlar nasıl

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda pc toplamaya başladım. Ilk donanım olarak anakartı aldım (msi mag x870e edge ti) dosya ekine koyacağım. Sistemimde ryzen islemci kullanmak istiyorum. Ekran kartını son aşamada almak istiyorum çünkü yakın zamanda rx9080xt çıkacak, ona da bakacağım. Ekran kartı...
  7. lazierr

Telefon Açılmadan Kapanıyor

Merhaba arkadaşlar. Yıllar önce poco x3 pro almıştım. Telefonu uzun süre kullandım ve memnundum ara sıra kendiliğinden açılıp kapanıyordu ama uzun sürmediği için sorun etmemiştim. Bir gün telefonu yere düşürdüm ve o günden sonra birdaha hiç açılmadı. Ekran sürekli açılıp kapanıyor kendiliğinden...
  8. lazierr

Bilgisayar başlarken bir seçenek belirleyin ekranı geliyor

Bilgisayar açılırken resimdeki gibi bir ekran geliyor ve aygıt kullan kısmından windowsun kurulu olduğu ssd yi seçmem gerekiyor. Direkt bilgisayarın açılması için ne yapmam gerekiyor?
Geri