Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Freedos laptobuma windows kurarken disk görmüyor

Game garaj slayer x7t aldım. Klasik disk görmeme problemi oluyor. Vma mı ney onu disabled edip denedim olmuyor. İntel rsp driverı mı neydi onun son sürümünü indirdim yaptım gene olmadı. Kafayı yiyeceğim 2025 yolunda windows kurmakla uğraşıyoruz
  2. feritmusaoz

54k ya game garaj X7T aldım sizce erazer ile değiştireyim mi

https://app.hb.biz/gfxQxDKpC41J Aldığım laptop bu bayağı araştırıp aldım fakat 44k ya https://app.hb.biz/dJ8tAP7gNeOI Bu laptop var. Erazerın teknik servisi nasıl bilmiyorum. Benim aldığımın ekranı ve işlemcisi daha iyi fakat arada 10k fiyat farkı var.
  3. feritmusaoz

Max 50k laptop önerisi

Acer nitro 16 düşünüyorum önerisi olan var mı
  4. feritmusaoz

Max 50k laptop önerisi

https://app.hb.biz/higLtE92oXhN Marka olarak casper, monster ve erazer a çok sıcak bakmıyorum. Hem teknik özelliklerinden hem de lenovodan dolayı bunu beğendim. Daha iyisi var mıdır?
  5. feritmusaoz

Sizce setupum kaç TL'ye gider

Sistemim ve ekipmanlarım ortalama 2.5 senelik. Yani garantileri bitti fakat tertemiz kullandım. Zaten yksye çalıştığımdan dolayı 1.5 sene falan sadece video izledim onun dışında fortnite ve valorant oynadım. Kutuları da duruyor. Hepsi toplam sıfır fiyatı 35k olduğundan dolayı 25 ten aşağı vermek...
  6. feritmusaoz

Max 42k laptop önerisi

Arkadaşlar en fazla 40 42 bandına çıkabilirim. Fakat biraz marka takıntım var erazer monster Excalibur vs istemiyorum. Game garaj ve victuslar hakkında da şüphelerim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. feritmusaoz

Internet önerisi istiyorum

merhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum
  8. feritmusaoz

Wifi güçlendirici önerileri

merhaba, internetim salonda çok iyi fakat odamda çekmiyor. Ucuz 500 600 tllik wifi güçlendiriciler işe yarar mı acaba? Yararsa da eğer önerebilirseniz bir tanesini sevinirim.
  9. feritmusaoz

Boşta ekran kartı kullanımı

Merhaba, arka planda wallpaper engine çalışıyor sadece. Ekran kartı kullanımı bana çok geldi ve fanları dönüyor normalde boştayken dönmezdi. Bu normal mi? Virüs taramasında bir şey çıkmadı.
  10. feritmusaoz

20k bandında telefon önerisi

Merhabalar, normalde yazın bütçe artırıp daha üst segment bir telefon alacaktım fakat şu anki telefonum aşırı sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden bütçem 20k civarında ama çok iyi öneriniz olursa 23 24 e zorlarım. Oyun hiç oynamıyorum, batarya, ekran ve kamera ana önceliklerim. Honor 200 bu...
  11. feritmusaoz

Pc bir anda kapanıyor

merhaba bu sorunu ilk defa yaşadım. Pcde ana menüde gezerken pc bir anda gücü kesip kendini yeniden başlatıyor. Arada olur diye bir şey yapmadım şimdi bir daha yaptı. Virüs olmasından korkuyorum, şu anda kaspersky kuruyorum umarım düzelir ama yine de bildiğiniz bir şey varsa çok sevinirim...
  12. feritmusaoz

Get into pc güvenilir mi?

Merhaba, get into pc nin güvenli olduğunu duymuştum. Adobe illustrator crackli indirirken Windows defender bu uyarıyı verdi. Sizce defenderı kapatıp devam etmeli miyim yoksa harbiden virüs müdür? Bu siteyi bilen var mı
  13. feritmusaoz

37 38k sistem önerisi

Merhaba nvidia intel sistem önerebilir misiniz bu fiyatlara
  14. feritmusaoz

W11 kurarken hangisini seçmeliyim

Merhaba, yeni bir freedos laptop aldım. Windows 11 kuracağım fakat rufus böyle bir şey soruyor. Biraz araştırdığımda genellikle bilgisayarı desteklemeyenler bunları seçiyormuş ama gene de sormak istiyorum. Tikli kalsın mı iptal mı edeyim?
  15. feritmusaoz

500 600 tl kablosuz mouse önerisi

merhaba, abim adobe, blenderda falan kullanacak kablosuz, sade ve uzun ömürlü fp mouse tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
  16. feritmusaoz

YKS için PDF paylaştığım telegram grubu açtım

Amacım reklam değil. YKS ye hazırlanan arkadaşlara yardımcı olabilmek(ben de hazırlanıyorum). Grupta yks hakkında soru cevap da yapabilirsiniz, pdflere de erişebilirsiniz, isteyen olursa katılabilir https://t.me/+OEDOUjUhxyhjODE0
  17. feritmusaoz

Ergonomik klavye önerisi

Evet arkadaşlar cevap gelmiyor diye artık konu açmayacağım demiştim ama technopat buradan da betermiş :D. Bir tanıdığım eşine hediye alacak, bütçe limiti yok ama 2 3k civarı olursa güzel olur. Kendisi oyun oynamıyor ama fazla sesli olmayan hissiyatı güzel bir mekanik klavye de önerebilirsiniz...
  18. feritmusaoz

Forum gerçekten bitmiş, hoşça kalın.

Kaç seferdir sorularıma ya 1 yanıt geliyor ya da hiç gelmiyor. 1 sene öncesine kadar deli dehşet sohbet dönerdi. Bir şey sorunca istemediğim kadar cevap alırdım. Artık buraya bir şey sormayacağım. Mod ekibine, abdullah abiye, kürşat abiye ve birçok adını unuttuğum kişiye selamlarımı iletiyorum...
  19. feritmusaoz

Elektrik gitti geldi telefon bozuldu

Arkadaşlar antalya da bir tatil evindeyim. Elektrikler kesikti ben de çok sıcak diye telefonu şarja bırakıp denize gittim. Geldiğimde telefon kendini yeniden başlatmıştı. Şu anda şarj olmuyor, ilk taktığımda 2 3 sn olup geri gidiyor. Sizce bozulmuş mudur? Evdeyken hiçbir sorun olmuyordu ama...
  20. feritmusaoz

Msü mülakata geç kalınır mı

Arkadaşlar eşeklik yaptım son güne bıraktım cuma günü de işim çıktı sağlık raporu alamadım. Hafta sonu kapalı biliyorsunuz acile gittim onlar da vermedi. 9 da açılıyor sağlık ocakları mülakat ise 9.30 da. Muhtemelen 15 20 dk geç kalacağım sorun olur mu ne yapabilirim?
Geri